Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parle moi

rozmowa kwalifikacyjna - doradźcie w czym iść

Polecane posty

cześć kobitki zmieniam pracę , czeka mnie szereg rozmów i mam problem , bo schudłam dużo i nie mam w co sie ubrać:( muszę sobie coś kupić i nie wiem co... macie jakieś pomysły ?( byle nie spódnice),albo jakbyście podały link do allegro byłabym wdzięczna( sama nie znalazłam niczego co by mi sie podobało) dodam tylko , ze jestem wysoka 178 cm pomóżcie jak macie chwile proszę :)

Gość seksowna skórzana garsonka

Tu jest jakis fetyszysta :P Wszedzie ta skore wciska. Zainwestuj w jakies dobrze skrojone cygaretki z eleganckiego materialu. Do tego marynarka (ktorych teraz jest wszedzie na peczki) i jakas bluzka koszulowa. Linkow na Allegro Ci nie podam, bo nie sledze aukcji.

Gość ahh
czarny lub grafitowy garnitur i elegancka bluzka.

myslalam o spodniach z wysokim stanem w kolorze szarym - takim mysim , bez wzorów , gładkie do tego dopasowana biała koszula z krótkim rękawem - wysoki kołnierzyk i ew, żabot plus króciutki zakiet albo bolerko w tym samym kolorze co spodnie kurde no doradźcie cos dziołchy

Gość ahh
bolerko moim zdanie odpada. postaw na klasyke- jak nie masz garnituru to spodnie i zakiet. bluzka biala moze byc.

Gość ahh
ta bluzka z zabotem ladna, ale chyba nie na rozmowe kwalifikacyjna. moim zdaniem na takie 'imprezy' powinno sie ubierac konserwatywnie. To jest malo profesjonalne swiecic biustem czy tylkiem...

Gość za duzy dekolt
ta koszula ma