Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowana bardzoo

Na kogo będziecie głosować w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

Na Kaczyńskiego oczywiście, podobnie jak poprzednio.

"Kamecha a co powiesz na to że nigdy wcześniej nie miałem tak dobrze pod względem finansowym jak za rządów PO?" mi też się lepiej wiedzie... bo wyjechałem z kraju :D a twoja stopa życiowa w sumie gówno mnie obchodzi bo nie jest ona wyznacznikiem kondycji gospodarki, ciemna maso :D

Gość iwankol
jak na kogo? na misia gogo!

dla mnie ktos tu napisal sedno sprawy- dobrze nie bedzie, ale zaglosujmy na kogos, kto nie bedzie robil z siebie błazna :)

Kilka moich uwag do tej dyskusji. Wzrost gospodarczy rozpoczął się w Polsce za czasów rządów PISu, więc nie pieprzcie głupot, że to dzięki PO! Poza tym śmiac mi sie chciało jak widziałam hasła wyborcze PO w poprzedniej kampanii, te o cudzie... bo PO nie miało pomysłu na rządzenie tym krajem, więc tylko cud może nas uratowac... niestety większosc Polaków to dający sobą manipulowac idioci, wiec dali się nabrac na to.. ehhh...

Mika027 mmmmmmmmmmmhm ............... hm......nie jestem fanką Sikorskiego i wiem, że Polska juz nigdy nie będzie miała takiego prezydenta jak Kwachu, bo taki się nie narodził. niestety dość dobrze znam mechanizmy władzy w naszym kochanym kraju, dlatego najmniejszym złem wydaje mi się Cimoszewicz, ale skoro go nie ma to pozostaje Sikorski. i te słowa to właśnie dowód na to , że w Polsce nie ma czegoś takiego jak śmierć polityczna. Kwaśniewski może chlać na umór, kompromitować się przed całym światem jak to było w Charkowie na grobach pomordowanych Polaków, poniżać papieża drwiąc z jego gestu całowania ziemi ale i tak idioci wszystko mu wybaczą....

Gość kabaret o naziwe RP
O co Wy się klocicie, przecież oni wszyscy są siebie warci ? A Tusk z Kaczyńskim to jak przedszkolaki w piaskownicy

Gość kwachu do pi...
Kwaśniewski to już w ogole :D Takie jazdy odpierdzielał , że szkoda mi go :) A żonka i córeczka robią kariere w "szoł-byznesie " i to jest wlasnie polska :D

dlatego ostatnio obiecałem sobie, że na żadne wybory już nie pójdę bo to wszystko teatrzyk z coraz mierniejszymi kukiełkami

Gość opiiiiłek
byle nie Kaczka ,już lepiej Ącki .

A mnie gówno obchodzi gospodarka i jej kondycja. Mnie obchodzi mój dobrobyt i dlatego bedę glosował na te patrie za rządów której mi było najlepiej. Na prezydenta chce kogoś kto wyglada i zachowuje sie jak prezydent. Bo Profesor Kaczyński bardziej sie nadaje do kabaretowego klubu dwójki albo Laskowika i Malickiego niz do pelnienia najwyższego urzedu w Polsce.

Gość werqanka
mnie też obchodzi moja pupunia

[zgłoś do usunięcia] diabeł wcielony A mnie gówno obchodzi gospodarka i jej kondycja. Mnie obchodzi mój dobrobyt i dlatego bedę glosował na te patrie za rządów której mi było najlepiej. Na prezydenta chce kogoś kto wyglada i zachowuje sie jak prezydent. Bo Profesor Kaczyński bardziej sie nadaje do kabaretowego klubu dwójki albo Laskowika i Malickiego niz do pelnienia najwyższego urzedu w Polsce. typowa jebana gnida peowska ktora dba o wlasna dupe tylko

Jak ktoś chce to znajdzie prace. Ja kilka razy w zyciu zmieniałem i nigdy nie miałem z tym problemu. No ale jak ktoś jest po zawodówce to rzeczywiście może miec z tym problem

"Na prezydenta chce kogoś kto wyglada i zachowuje sie jak prezydent" no tak, typowy polski ćwok, który ocenia polityka po aparycji buahahahah, pewnie lubi chłopców :D to właśnie przez takich kretynów polskie zakłady z wieloletnią tradycją są sprzedawane za grosze jako "nierentowne" i o dziwo okazują się zaskakująco rentowne w cudzych rękach:D pozdro, tłuku :D🖐️

Mnie też obchodzi tylko moja własna dupa i właśnie za rządów Kaczyńskiego mojej dupie było lepiej, więc będę na niego glosować:D No ale rację ma też osoba, która napisała, że niepotrzebne te wszystkie kłótnie... tylko co robić jak się tak ciśnienie podnosi na wspomnienie niektórych polityków... :D

jeśli chodzi o ocenianie po aparycji to tez zawsze śmieszyło mnie to kryterium, dobre dla nieogarniętych w polityce laseczek :D niestety takie też głosują... ehh ta demokracja.

Szczerze to mam wyjebane na te państwowe molochy. Górników, którzy terroryzuje wszystkich grożąc ztrajkami tez mam w dupie. Jak sie nie podoba to niech sie zwolnią. Mnie interesuje żebym ja miał co jeśc i za co na wakacje jeździć. Skoro ja moge pracowac i zarabiac to każdy może ale najlatwiej wyciągac łape w geście roszczeniowym i mówić "bo mi sie należy"

dobre kamecha w naszych rekach nie rentowne same straty a jak je sprzedamy nagle sie oplaca :D:D a to ci ciekawe ale co my mozemy wiedziec o ekonomii:D kilku forumowych medrcow zaraz nas ttuaj oswieci:D:D banda jebanych baranow :D:D wiecej tvnu ogladajacie i nog poslanki jakiejs tam z debaty nawet nie znam nazwiska kurwiska

Gość kiloffek maleńki
zlikwidować kopalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kamecha na
prezydenta :D

Gość a co do aparycji
niech se bedzie brzydki i szkaradny, ale byle umiał się wypowiedzieć, zachować z kulturą ! Bo tego też powinno sie od prezydenta wymagac !

Gość poniewaz
Kamecha, jestes ofiara kaczora. Zdaje sobie sprawe, ze to musi bolec. Jestes sfrustrowanym PISowczykiem, nic nowego. PIS doszedl do wladzy i z Polski zrobilo sie bagno. Odbijasz pileczke i piszesz, ze kaczory sa ok, ale to stek bzdur. Gdyby bylo inaczej sondaze kaczorow zamiast spadac po tych 5 latach roslyby. Wiekszosc ludzi na szczescie obudzila sie z letargu.

diabeł wcielony Kamecha a co powiesz na to że nigdy wcześniej nie miałem tak dobrze pod względem finansowym jak za rządów PO? Odkąd sa u władzy stopa mi sie znacznie podniosła więc jak mam głosowac na kogos inego. A jakis Mielec ch*j mnie interesuje. a co 2x wiecej dajesz dupy czy ci placa wiecej za pierdolenie tych bzdur?

Ja gdybym był prezydentem liczącego sie kraju i podszedłby do mnie taki mlaskający wyplosz jak profesor K. to bym sie ze smiechu popłakał na wstępie. Potem bym się zapytał czy mu mama pozwala na takie dalekie podróże a potem zaproponowal żebyśmy porozmawiali w cztery oczy bez tłumaczy :) Mówicie że Kwaśniewski gdzie nie pojechał to pijany był a Kaczyński nie. Z Olkiem przynajmniej sie napic chcieli bo był równy chlopak :P

Kamecha, jestes ofiara kaczora. Zdaje sobie sprawe, ze to musi bolec. Jestes sfrustrowanym PISowczykiem, nic nowego. PIS doszedl do wladzy i z Polski zrobilo sie bagno. Odbijasz pileczke i piszesz, ze kaczory sa ok, ale to stek bzdur. Gdyby bylo inaczej sondaze kaczorow zamiast spadac po tych 5 latach roslyby. Wiekszosc ludzi na szczescie obudzila sie z letargu. jakie bagno podaj przyklad masz 3 minuty odpalaj tvn24 szukaj wpadek wsszystkich pisu czyli zacznij od nie bede premierem kiedy moj brat edzie prezydentem wiem ze po tym ciosie narod do dzis sie nie moze podniesc:D:D:D:D

Gość czarownica czarodiejka
Dla mnie ludzie z PO to takie łże liberały. Mozecie mi wytłumaczyć jaka jest różnica między Radkiem Sikorskim z PiS a Radkiem Sikorskim z PO? kiedyś przed wyborami poseł Mężydło przeszedł z PiS do PO, po czym dodał, ze przechodząc nie musiał zmieniać poglądów. Z tego wnioskuję, że te partie niczym się od siebie nie różnią.

Z Olkiem przynajmniej sie napic chcieli bo był równy chlopak szczegolnie na grobach !! olek od zawsze zalatwial sprawy majac flaszke w kieszeni taki juz zwyczaj mieli agenci

Gość ojojoj kamecha
nie wiedziałem żeś moher