Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowana bardzoo

Na kogo będziecie głosować w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

Chcesz, żeby pisać ci o czymś co jest oczywiste. Coś co coraz więcej ludzi zauważa - PIS ciągnie Polskę na dno. jakbys w jakims stopniu byl inteligentny to bys wiedzial ze od 3 lat pis nie rzadzi a ty pierdolisz dalej w kolko te same wyssane bujdy z tych portali co wyczytasz:) buhaha na dno :D

Gość juko_srukoo
pierdziele was wszystkich:D

Gość wawcia no co
ty debilu boisz sie pisac wszystkiego na czarno? Hahaha :D Typowy pisodajca, boi sie, nara.

wawcia no co ty debilu boisz sie pisac wszystkiego na czarno? Hahaha Typowy pisodajca, boi sie, nara. tzn? prosze po polsku bo nie rozumiem tego bełkotu:D

Ja bym zagłosował nawet na kazie szczukę bo przynajmniej ma jakies poglądy. Nie wazne czy się z nimi zgadzam czy nie ale ważne że jest osobą wyrazistą i wie czego chce. A obecny prezydent to taka niewyraźna mameja mieszkająca z mamusią

Gość wawcia no co
pisodajco naucz sie czytac ze zrozumieniem, to nawet Kurski potrfai :D kto tu pisze ze pis dalej rzadzi? oni tyle szkod narobili ze do dzis to sie ciagnie. nawet ciebie skrzywdzili, bo nadal klaniasz sie bratu L i bratu K :D zamelduj jeszcze wykonanie zadania :D

A obecny prezydent to taka niewyraźna mameja mieszkająca z mamusią ło boze skad ty sie urwales czlowieku z tym tekstem :) prezydent ma zone i corke :) ale masz wiadomosci ty huj wiesz ty wiesz tylko to co przeczytasz albo obejrzysz w 15 sekundowym skrocie w wiadomosciach. dobra koniec dyskusji tym zdaniem pokazales jakim jestes jebanym prostakiem

wawcia no co pisodajco naucz sie czytac ze zrozumieniem, to nawet Kurski potrfai kto tu pisze ze pis dalej rzadzi? oni tyle szkod narobili ze do dzis to sie ciagnie. nawet ciebie skrzywdzili, bo nadal klaniasz sie bratu L i bratu K zamelduj jeszcze wykonanie zadania o czym ty mowisz to tylko ty sam wiesz a nawet mozesz nie wiedziec:D:D:D:D

Gość wawcia no co
z mamusia to Jarek i Alik :D Lech mieszka z Piszczalka :D wawcia nie dziwi mnie, ze nie zrozumiales :D dla pisodajcow nawet najprostsze slowa sa za trudne, ale jak ma sie takiego prezydenta to czego mozna wymagac od jego wyznawcow? :D

juz sie nie pograzaj :D:D juz ci wystarczy :D juz pokazales jakim jestes prostakiem a teraz bywaj :D:D ze swoimi wspanialymi pogladami czerpanymi z cudownych zrodel :D onet gazeta wp interia :D

Sam jesteś jebany i sam jestes prostak Jadwiga Kaczynska mieszka obecnie w pałacu prezydenckim. A po drugie ja nie napisałem że on mieszka tylko z nią!!! A czym on jest jak nie mameją? Widziałem jak w brukseli sie zachował. Podchodzili do niego inni prezydenci premierzy podając mu rękę i mówiąc coś do niego a on sie gapił jak wół na malowane wrota i cieszył się glupio bo ni w ząb nie rozumiał co do niego mówią. Dla mnie to jest kompromitacja

Gość wawcia no co
tak tak uciekaj poki mozesz :D odezwal sie nieprostak wyzywajacy ludzi od pojebow :D nawet slowo "prostak" jest ci obce. Papa pisodajco :D To że im dasz głosik i tak im nie pomoze :D

Sam jesteś jebany i sam jestes prostak Jadwiga Kaczynska mieszka obecnie w pałacu prezydenckim. A po drugie ja nie napisałem że on mieszka tylko z nią!!! A czym on jest jak nie mameją? Widziałem jak w brukseli sie zachował. Podchodzili do niego inni prezydenci premierzy podając mu rękę i mówiąc coś do niego a on sie gapił jak wół na malowane wrota i cieszył się glupio bo ni w ząb nie rozumiał co do niego mówią. Dla mnie to jest kompromitacja

Gość wawcia no co
czekaj czekaj, bo pozegnal sie, ale zaraz wroci zeby cos dopisac :D

sram na ciebie pomaranczowa kurwo jedyne co potrafisz to szydzic z kogos i wypierdalaj bo szkoda czasu na takie gowno tracic jak ty

Gość wawcia no co
zeby ta wpadka w Brukseli byla jedyną...

Gość wawcia no co
o proszę, wrocil "nieprostak" :D ale pisodajcy maja to do siebie, ze łatwo daja się sprowokować :D

Gość wawcia no co
no napisz cos jeszcze zebysmy nie mogli o tobie myslec jak o prostaku

ty napisz o wpadkach :D i o kocie aliku :D musisz miec naprawde spora wiedze polityczna widac ze wiesz co sie dzialo w tym kraju na przestrzeni ostatnich 20 lat:D

Gość wawcia no co
małpa w czerwonym - to był wyraz braku kultury, a jeszcze nie tak dawno w dniu kobiet prezydent tak kłamliwie ładnie wypowiadal sie wlasnie o kobietach

Gość wawcia no co
widze, ze ty masz przeogromną. Ciągle piszesz to samo zdanie :D tak, znawca z ciebie :D i nieprostak, skądże :D

to nie jest panel historyczny. Żaden ale to żaden polityk nic nie zdziała w pojedynkę. Zwłaszcza na takim stanowisku jak prezydent. Chodzi o to żeby ten kto zajmie urząd prezydenta nie zrobił po raz kolejny kabaretonu politycznego.

Gość Józef Piłsudski
Kurwa bo mam wrazenie ze ktos tu sam sobie odpisuje buhaha, ale jestescie popieprzeni :D Prezciez oni wszyscy i tak na was leją ciepłym moczem, wiec się tak nie spinajcie i wyciągnijcie kij z dupy.

stary sluchaj najwazniejsze ze ty wiesz co sie dzialo w przeciagu ostatnicjh 20 lat dlatego teraz tak madrze swoje glosy oddajesz :D:D i to sie liczy to cie czyni madrym :) i nowoczesnym :D:D ps. jak tam np lubisz potrzymac kutasa w tylku to tez sie nie martw to tez przeciez normalne jest i zdrowe:D:D w koncu definicja tak mowi :D:D pozdrawiam i wybacz nie moge juz dluzej z toba dyskutowac bo za madry dla mnie jestes:D czesc:D

Gość czarownica czarodziejka
"a ja miałam 9 lat" zanim nazwiesz deklem dowiedz się czegoś cz. I - "sylwetka": http://www.youtube.com/watch?v=lmQrqzdq4VQ cz. II - "dość PO-PiSów": http://www.youtube.com/watch?v=M6Kj-9VEv_A cz. III - "wolność gospodarcza": http://www.youtube.com/watch?v=ZdlSMrMicDA cz. IV - "praworządność": http://www.youtube.com/watch?v=8VZZlWdgZ6M cz. V - "różne poglądy": http://www.youtube.com/watch?v=HreKg50438U

Gość wawcia no co
wawcia spina sie, bo wie, ze prezydentem zostanie kto inny i cyrk sie skończy, ale "ale małpa w czerwonym" przeszła do historii, nie martw się :D