Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowana bardzoo

Na kogo będziecie głosować w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

Gość poniewaz
dziecino droga, lubisz kaczorow i bronisz ich. Ok. Wyborcy PIS jedyne co maja do zaoferowania to wyzwiska. Przykra prawda o was. Jestescie jak wyznawcy Ojca Tadeusza. Niech ktos powie zle slowo na guru, a bedzie potepiony. Zyjcie dalej w zaciemnieniu. Niczego nie musze udowadniac, bo codziennie bracia podaja swoje wpadki jak na tacy. Teraz bluzgacie, bo nic innego wam nie zostalo i dobrze o tym wiecie. Reszta cieszy sie, bo niedlugo bedzie z czym wyjsc do ludzi. Nikt nie zrobi nawet takiej blazenady jak prezydent ze sluchawkami. A Kwachu? Kwachu choc pijany i tak dogadywal sie z roznymi nacjami. A Kaczor? Benhałer :D

Gość poniewaz
Oj, az w was kipi ta zlosc, ze coraz mniej ludzi popiera braci i ich PIS :D A bedzie ich jeszcze mniej. Zostaniecie wy na forach i bedzie opluwac normalnych ludzi, bo "Benhałer" przegrał :)

Gość poniewaz
PISwoczyki :D Cieszcie sie tym co wam zostalo, coraz mniej czasu. Odliczamy... Czesc.

Gość i tura-szmajdzinski
ii tura oddaje niewazne

Gość wiadomo, że dziwolągi,
które popierają PIS będą wyzywać dopóki nie stracą przytomności. Tak jak Kaczyński, Kurski, Kempa i reszta. Jedno zło. Mniejszym złem jest PO (nie tylko pod względem kultury), więc na nich ludzie zagłosują. Dziękuję za uwagę.

Gość tratata
na Radzia S. bede głosowac :D:D myśle,że w kujawsko-pomorskim wojewodztwie zdecydowanie wygra :D:D

No ale to cali wy. Uczepiliście się Irlandii, bo niczego innego nie możecie :D Irlandia i co? No już, rozwiń się, bo zaraz pękniesz :D

Gość czarownica czarodziejka
kłócicie się między sobą jakby między PIS a PO były jakieś różnice. Dajecie się nabrać telewizyjnej propagandzie i nie widzicie co się dzieje. To, że Polska straciła suwerenność już was nie obchodzi. Zarówno przez Tuska, który przyznał się, że nie przeczytał traktatu lezbońskiego jak i przez Kaczyńskiego który to gówno podpisał. Wy jeszcze chcecie na tych ludzi głosować? Im nie chodzi o dobro Polski czy Polaków. Oni chcą się nachapać tylko i wyłącznie i nic więcej. Kiedyś głosowałam na PO dzisiaj bardzo tego żałuję, że nie poszukałam dalej. W I turze głosuję na jedynego godnego człowieka, który może zostać prezydentem. Zagłosuję na Janusza Korwin - Mikkego! W II turze zapewne oddam głos nieważny

Naprawdę jesteś dziwolągiem :D Doprawdy :D Wskaż mi zdanie, w którym piszę coś o Perejro czy jego uczepieniu się. Proszę bardzo. Czekam. Żadnych odpowiedzi na Irlandię? Twoja sprawa. I zauważ dziecko drogie, że większość wypowiadająych się tu pisze, że za PO też nie jest, ale i tak woli Platformę od PISu. O czym to świadczy? PIS doprowadził Polskę do takiego dna, że tylko na tym traci i traci.

ale jakiego dna ?? wez mi to wytlumacz :) podaj chociaz jakas definicje zaczerpnieta ze swojego zrodla wiedzy. ja w dupie mam pis ale niech mi nikt nie pierdoli o swietoszkach z platformy bo te mordy od 20 lat rozkradaja ten kraj. proponuje obejrzec nocna zmiane i poczytac troche o politykach tej partii i ich osiagnieciach bo to ze ktos wyglada hujowo w kamerze jak nasz prezio nie znaczy ze rozkrada wlasny kraj tumanie. to nie tvn i pokazy mody

Oczywiście, że każdemu zależy na własnej mordzie. Ale trzeba wybrać mniejsze zło, czyli PO. Ani Korwin-Mikke, ani Szmajdzinski ani żaden inny polityk nie będzie miał tak dużego poparcia, aby zostać prezydentem. Za wyjątkiem któregoś z PO. Sprawa jest prosta.

Jesteś zaślepiony władcą i nie widzisz co się w Polsce dzieje.

Gość a ja mialam 9 lat
Janusz Korwin Mikke to dla mnie człowiek niespełna rozumu !! W życiu bym na tego dekla nie zaglosowala. W Polsce nie ma na kogo glosowac, bo jak juz ktos pisal im wszytskim chodzi tylko o dorwanie sie do koryta i nachapanie, niewazne z jakiego ugrupowania kto jest .

wiadomo, że dziwolągi, Oczywiście, że każdemu zależy na własnej mordzie. Ale trzeba wybrać mniejsze zło, czyli PO. Ani Korwin-Mikke, ani Szmajdzinski ani żaden inny polityk nie będzie miał tak dużego poparcia, aby zostać prezydentem. Za wyjątkiem któregoś z PO. Sprawa jest prosta. efekt telewizji portali gdy sie ciagle pisze o jednych dobrze a o innych zle prosta sprawa !! a potem argumenty tylko nie kaczka!!!! ale dlaczego?? nie wiem bo nie bo on osmiesza nasz kraj :D dziekuje :D

I widzisz. Znów nie wiesz co napisać. Czy ja coś wspominam o świętoszkach z PO? Nie masz żadnych argumentów.

Dziwisz się? Ja bym był taki sam. Jak juz bym sie dostał do parlamentu to bym laske na wszystko wykładał i jeździł na obrady sejmu co trzy tygodnie za kilkanaście tysięcy miesięcznie. I jeszcze bym bezczelnie korzystał z immunitetu. Świata ani Polski nie zbawię, więc po chuj sie wysilać - mi by bylo dobrze :)

Gość leczcie sie polaczki
Bo Polakom zależy żeby ładnie sie do kamery szczerzył ząbkami lśniącymi , fryz prosto z salonu , wysoki, wysportowany i oceikający atrakcyjnością, to jest najwazniejsze :) Wtedy moglby byc idiota , ale najwazniejsze ze ladnie bedzie wygladac na tle Merkel i Sarkoziego :)

Gość Józef Piłsudski
sie w grobie przewraca ! Takie osoby jak Diabeł żal mi ich...

wogole to bys odpowiedzial na pytanie w jakich partiach byl tusk albo np kaczynski?? pewnie gowno wiesz i jestes na biezaco z tego co wyczytasz. bo o historii to masz takie pojecie ze wiesz ze tam szwaby kiedys napadly polske :)

Gość Józef Piłsudski
i na pewno myslisz, ze stan wojenny to jeden ze stanow wUSA :)

Dziwisz się? Ja bym był taki sam. Jak juz bym sie dostał do parlamentu to bym laske na wszystko wykładał i jeździł na obrady sejmu co trzy tygodnie za kilkanaście tysięcy miesięcznie. I jeszcze bym bezczelnie korzystał z immunitetu. Świata ani Polski nie zbawię, więc po ch*j sie wysilać - mi by bylo dobrze bez kitu jak ja takich kurew nienawidze mam takich znajomych kilku kurwisyny.

Nie denerwuj się tak :D Znajdź argumenty do rozmowy, bo na razie jest cienko. Chcesz, żeby pisać ci o czymś co jest oczywiste. Coś co coraz więcej ludzi zauważa - PIS ciągnie Polskę na dno. Idziesz na łatwiznę i prosisz o udowodnienie tego. Sam prezydent to udowadnia. Znajdziesz argumenty, wtedy podejmij polemikę

Ja nie pisze że prezydent ma być ładny!! Ja pisze, że ma nie robic z siebie kabareciarza. I chcialbym żeby podczas jakis wizyt potrafił swobodnie porozmawiac z innym przywódcą na stronie a nie tylko przy pomocy tlumacza. Wiadomo że taka rozmowa w cztery oczy da lepszy efekt i wiecej mozna załatwić.

Gość juko_srukoo
szkoda, że cejrowski nie został politykiem - na niego bym zagłosował