Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowana bardzoo

Na kogo będziecie głosować w wyborach prezydenckich?

Polecane posty

Gość poniewaz
Kamecha niemal od 5 lat jest gowniano, czyli odkad Kaczynski zostal prezydentem

Tez uważam że większośc bedzie wybierac mniejsze zlo i zagłosuja na każdego tylko nie na milościwie nam panujacego i najjasniej oświeconego pana Profesora Kaczynskiego

Gość gawendzić z tobą chcę
na Hakiela

Gość potwierdzam, że to
nie trzeba się znać na polityce, żeby stwierdzić, że ten człowiek ośmiesza nie tylko siebie, ale nasz kraj :o wstyd i tyle.

Gość poniewaz
Ędward Ącki :classic_cool:

Gość znawcccaaa
mam nadzieję, że sikorski wygra, bo ani pis ani wcześniej sld nic dobrego dla polski nie zrobiło, nadzieja w po lub ewentualnie w psl, swoją drogą żałuję, że upr bodajże jest tak mało znane, gdzie nie wejdę tam (przeważnie młodzi) ludzie zachwalają tą partię

najbardziej gównano jest odkąd PO-jeby wygrały wybory parlamentarne a premierem został cwaniaczek i kłamca 😴

Gość poniewaz
spokojnie, juz za kilka miesiecy nie bedzie osmieszal

Gość Ooo39
Dobra ja już kończę czytać te Wasze bzdury co Wy tu piszecie bo jednak szkoda czasu, szkoda, że Tusk ma nie kandydować, bo pewnie na niego byście głosowali i bym się z Was śmiała jak by wygrał byście zobaczyli jak dobrze jest w Polsce ;D On nie kandyduje pewnie dla tego tylko, bo wie, że jako premier więcej się da nakraść ;D Wszyscy Ci politycy są siebie warci, zamiast starać się żeby w kraju było jak najlepiej to oni tylko sobie i sobie..., a Wy zamiast się zainteresować historią każdego z kandydatów, to się każdy siedzi mądrzy...

Gość poolitologg
oh jak się komuszki bulwersują

Gość potwierdzam, że to
miejmy nadzieje :P

Gość poniewaz
Kamecha jestes ofiara kaczora. Tak zle jak za rzadow PIS juz nie bedzie. Gorzej byc nie moze

Gość potwierdzam, że to
Nie zagłosowałabym ani na Tuska ani na Kaczyńskiego, bo obaj są siebie warci :o tylko Kaczyński trochę smiesnziejszy :)

Gość kabaret o naziwe RP
Ojojoj juz wkrotce sie zainteresujemy historia kandydatow, jak zaczna sypac haki na siebie hihihi Polska Polityka jest lepsza niz kabaret :)

Gość poniewaz
wlasnie takich wyborcow ma PIS: Jarek Kamecha i osoba, ktora pisze "dla tego".

Gość poniewaz
"to się każdy siedzi mądrzy..." PIS na bank nie wygra

Gość hfvghfctgdsxrf
na kaczyńskiego ? kamecha jesteś głupszy niż myślałem :O

szkoda, ze Jolka Kwaśniewska nie kandyduje...mam 19 lat i pojde pierwszy raz zaglosowac, ale nie mam pojecia na kogo. w kazdym razie- byle nie kaczka. ale zgadzam sie z Kamechą, w Polsce i tak nie bedzie dobrze, obojetnie kogo wybierzemy...

Gość jestem_za_palikotem
ja bym była za palikotem, szkoda, ze nie startuje :P ciekawe czy gdyby był prezydentem też przychodziłby do rządu ze sztucznymi penisami :D

"Tak zle jak za rzadow PIS juz nie bedzie. Gorzej byc nie moze" MUAHHAHAHAHAAH no to znawca dał PO-pis :D przejrzyj na oczy dziecko, odkąd do rządu doszły PO-jebki gospodarka leci na łeb na szyję, PZL Mielec został "sprzedany" za równowartość dwóch samolotów a bezrobocie osiągnęło dwucyfrową wartość :D

Lepiej nie bedzie napewno. Ale może zaczną nas poważniej traktowac jak bedziemy mieli kogos normalnego za prezydenta a nie tego komedianta

och nie, przepraszam, to nie widna PO... zapomniałem, że mamy KRYZYS GOSPODARCZY... to przez niego Panu Tuskowi nie udało się zrobić z Polski DRUGIEJ IRLANDII BUHAHAHAHAHAHAH :D

Kamecha a co powiesz na to że nigdy wcześniej nie miałem tak dobrze pod względem finansowym jak za rządów PO? Odkąd sa u władzy stopa mi sie znacznie podniosła więc jak mam głosowac na kogos inego. A jakis Mielec chuj mnie interesuje.

nie będzie dobrze, bo nie ma kogo wybierać................nie ma kogo wybierać, bo nie mamy odpowiednio ukształtowanych elit politycznych...............a elit nie ma, bo nie funkcjonują takie mechanizmy jak w 'normalnych krajach' gdzie trzeba przejść wszystkie szczebelki kariery od samorządów do centrali, a w Polsce???? wystarczy mieć kase na kampanie żeby zostać posłem...............cyrk