Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość "odludek" ... 24 ...

Co o mnie myślicie ??????? Czy znacie podobne przypadki ?????

Polecane posty

Gość wweqwa
Nie przeczytalem wszystkiego ale mam pytanie: czyj jest ten dom, Twojego dziadka czy ojca ?

Wiesz, nigdy tego nie robię, ale tym razem zrobię. Podaję ci mój adres emailowy: soko1979@o2.pl Napisz mi swój nr gg, wtedy z tobą porozmawiam, bo widzę, że potrzebujesz kobiety, ale nie tylko do seksu.

Gość Luca Brasi
Twój tata ma bardzo niskie poczucie własnej wartości, podobnie jak Ty. Nieśmiałość jest trudna, ale ćwicz, zamień z kimś kilka słów, zapytaj się o coś w aptece czy ekspedientki w sklepie. Bardzo fajnie piszesz, jesteś kulturalny, wrażliwy, jest na czym oko zawiesić, jak piszesz :) więc uważam, że to tylko kwestia ćwiczeń i powiedzenie sobie, że masz coś do zaoferowania. Jak Cię widzą, tak Cię piszą. Sądzę, że nie jedna dziewczyna chętnie przygruchała by sobie takiego gościa jak Ty. Powodzenia!

Gość camacamillion
czytaj dalej forum Alphamale.. chcesz być PUA? hehe gratuluje głupoty Nie ma to jak wyuczenie się bycia człowiekiem, którym nie jesteśmy. Pieprzony dzisiejszy świat, a tworzymy go my- ludzie.

Wiesz... mi sie wydaje, ze po prostu Twoj ojciec wyrobil w Tobie takie glupie myslenie, ze jestes oferma itd. Jestes FACETEM! i pokaz mu to! Jak sie ustatkujesz, to przeciez mozesz wziac mame i siostre ze soba, poza tym jest tyle instytucji, ktore pomagaja takim rodzinom, fakt, ze w domu zawsze inaczej niz np w Caritasie, ale zawsze to jakas odskocznia i spokojnie przespana noc. Moja mama tez pochodzi ze wsi i tak samo zapierdzielala jak Twoja, a moze nawet i gorzej, a dzis ma wysoka pozycje spoleczna i jest kims! Takze mozna... wystarczy chcec, a jak opuscisz rece i powiesz "jestem nieudacznikiem" to tak zaiste bedzie... To co zrobisz w zyciu zalezy tylko od Ciebie i z każdej sytuacji jest wyjście... trzeba tylko podjac odpowiednie kroki, przelamac sie! :)

Gość jjaaaa
moim zdaniem kochasz ojca tak samo jak matke i siostre, kochasz go pomimo "kilku" jego wybrykow. szanujesz go jako człowieka i jako ojca. Ale... masz w koncu 24 lata! zrob cos... otworz sie na ludzi, sprobuj złapać na poczatku z kimkolwiek "dobrym" kontakt, potem samo sie rozkreci, daj sie poznac. sam piszesz ze jestes niesmialy, małomowny- nie wierze :) potym jak przeczytałam całą twoją wypowiedz nie sądze :) masz dużo do powiedzenia tylko nie masz komu. otworz sie na drugiego czlowieka, pozwol mu sie wygadac a potem on/ona Tobie.