Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medyk;

Podoba mi sie moja pacjentka

Polecane posty

Gość DO MAŁA RUDA
a DO MEDYKA JAKIEJ SPECJALIZACJI CHODZISZ?

Gość mała ruda123456
hmmm chyba to jest lekarz ogólny- internista?;>

Gość A mi sie podoba gineko
Własnie ginekolog Ale ja nie podobam sie mu I po temacie

Gość mała ruda123456
i się Medycy wystraszyli :D:D nie mniej temat ciekawy:) i ciekawe czy się w końcu umówili na kawę ze swoimi pacjentkami- szkoda że się tak urwał....

Gość pacjent ka
A mnie podrywa mój ginekolog. Bardzo mi się podoba, nawet trochę podkochuję się w nim, ale dla mnie to zakazany owoc. Chodzę do niego w bawełnianych gaciach i skarpetach (jak siadam na fotel). Boję się, aby mnie nie zdemaskował, stąd ta aseksualna garderoba. Dodatkowo moja choroba też mało zachęcająca do podrywu, ale on jeszcze bardziej drąży temat. Dziwna sytuacja.

Gość Ladnadziewczyna
Eh,mnie zauroczyl moj lekarz az tak ze nie moge prawie oddychac jak z nim rozmawiam.Jest niesamowicie brzydki ale zafascynowal mnie jego glos!!! Wiem ze to jest niesamowite ale nie moge temu zaradzic.Juz dwa lat minely a on mi sie ciagle podoba.Za kazdym razem jak go widze jest tak samo.On sie zachowuje tez jakos dziwnie,pyta o chlopaka czy mam albo czy mnie podwiezc albo innym razem spytal czy jestem w towarzystwie wieczorem! Dodatkowo te spojrzenie i proba dotkniecia mnie o niby przypadkowo...czy to znaczy ze tez mu sie podobam?? Tez myslalam zeby zaprosic go na kawe ale mysle ze nic z tego,nie odwaze sie.

Gość dvjgbkhjkl
zapraszac na kawe faceta niee ... moze daj mu jakas wskazowke ze Ci sie podoba ale nie zparaszaj go na kawe:)

Gość Ladnadziewczyna
Mysle ze juz zauwazyl to ze mi sie podoba tzn to ze jestem zestresowana i zapominam po co przyszlam...moze on poprostu jest tylko ciekaw swoich pacjentow i to stad te pytania? Beh,moze za duzo fantazjuje....Ostatnim razem zapytal czy niewstydzilabym sie gdyby mnie chcial zobaczyc raz?' I wiesz co,odpowiedzialam ze nie,nie wstydzilabym sie.I temat sie urwal,rozmawialismy na tematy medyczne.Czy mnie juz pogielo calkowicie? Chyba masz racje,nastepnym razem jak mi cos powie to mu odpowiem wprostBo jak okrecam wokol tematu to facet nie rozumie chyba.Albo robi to specjalnie? On ma jakies 20 lat wiecej odemnie....

Gość miła dziewczyna
między mną a moim lekarzem też coś jest i nas też pogięło, dlaczego człowiekowi zdarzaja sie takie rzeczy w najmniej oczekiwanym momencie?

Gość sdfgbhn
lekarz nie ksiadz , macie prawo

miedzy mną a moim lekarzem tez cos jest hehe tzn.podobamy sie sobie ale tylko flirtujemy ze sobą:P to on zawsze zaczyna....tyle ze on żonaty,a ja wolna.....;)

Gość asedrfghjk
mnie tez podrywa lekarz :P J. jeżeli to ty to jestem chętna :P

Gość miła dziewczyna
ale czy zawsze? i jak lepiej okazac uczucia czy nie?

to zalezy czy lekarz jest wolny czy żonaty i czy ty jestes wolna?Gdyby moj byl wolny to ja bym sie za niego brala,a tak to tylko moge sobie pomarzyc:P

Gość miła dziewczyna
nie jest więc nie wiem czy dobrze ze oszalałam na jego punkcie ale on też przegina

Gość miła dziewczyna
ja nie jestem wolna i teraz czuje do Niego coś więcej .... i muszę kochać dwóch mężczyzn, nie sądziłam, ze coś takiego mnie spotka

Gość jak On zonaty
a Ty zajeta to GIPS pozatym nie mozna kochac dwóch a moze Ty Miła dziewczyno przestałas juz wzdychac do slubnego co?

Gość miła dziewczyna
to idż do psychologa i tam się dowiesz ze można

Gość miła dziewczyna
Jak o tym nie wiesz to po co piszesz i poza tym osobno ma być, wiedziałeś??

Gość Ladnadziewczyna
Ten moj jest zonaty,ja jestem wolna.Nikt nie mowi o milosci,mi chodzi o przyjemny romans.Mam nastepna wizyte w pazdzierniku.Do tego czasu chyba umre...Pytanie do Mila dziewczyna: Ten twoj lekarz jak sie zachowuje?

Gość zycie poetycko ludowe
no to ja mam wolnego :) nie masz sie czum chwalić ! Od lekarzy proszę z daleka , ok :)

Gość miła dziewczyna
nie napiszę bo GO szanuję

Gość to Ty?
Medyku, czy nadal się zastanawiasz?

Gość zauroczona_lekarzem
hej, ja też sie podkochuje w moim lekarzu ... tyle że on mi nie daje żadnych oznak poza słodkim uśmiechem ....:)

Gość to Ty?
mój lekarz z kolei jest bardzo miły i podoba mi się lecz, nie wiem czy nie jest zajęty... my kobiety to chyba za dużo myślimy..., jedno jest pewne nie wyskoczę z rzadną inicjatywą jako pierwsza;) pozdrawiam wszystkie laski zauroczone swoimi lekarzami:)

Gość Rose;;
witaj Medyku. Jeżeli podoba Ci się ta kobieta to zrób coś. Zaproś ją gdzieś. Pamiętaj masz jedno życie, nie trać czasu na strach czy niepewność. Sama zauroczyłam się w pewnym lekarzu i już od wielu miesięcy zaprząta moje myśli. Jestem nieśmiała więc nigdy nie zrobię pierwszego kroku. Ale Ty, nie trać(być może) szansy na szczęście. Pozdrawiam i mam nadzieje, że będziesz szczęśliwy.

Gość pitu pitu !!
ta facet w marcu temat zalozyl a madralinskie dalej doradzaja :classic_cool: :D

Gość nno jjak taamm
WySzlo cos z tych I love moj lekarz?