Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medyk;

Podoba mi sie moja pacjentka

Polecane posty

Gość kropka nad ii
No,hmmmm.."stara dupa" jestem ,30 lat to juz skonczylam...

Gość majeczka31
napisałam że pierwsza litera imienia nie ta sama :)

Gość majeczka31
no to obie jesteśmy "stare d...y" hehe

Gość kropka nad ii
Czyli to pewnie nie ten sam.,ale to malo prawdopodobne. Czyli myslimy o kims innym,jest wielu fajnych lekarzy i pewnie wiele fajnych pacjentek.Tylko pytanie,czy jest szansa na cokolwiek.Ktos mi tu napisal ,ze stara kur..jestem,moze ma racje?

Gość majeczka31
do offerma O jakiej kontynuacji ty piszesz?Przeczytaj w słowniku co oznacza ten wyraz...

Gość majeczka31
wyznacznikiem naszego poczucia wartości nie może być jakiś zdesperowany impotent co "kurwinistykę" skończył wiec głowa do góry "kropeczko nad ii"

Gość majeczka31
ja uciekam...jutro będzie nowy dzień i znowu będę zerkać co chwila na nk

Gość kropka nad ii
do offerma Ten lekarz,o ktorym mysle nie ma 40 lat.Nie wiem,czemu mam sie od niego odpier...jak piszesz,ale zal mi ciebie. Prosty sie urodziles ,to i prosty umrzesz,ale to nie twoja wina,bo glupich nie sieja,sami sie rodza...sila wyzsza.

Gość kropka nad ii
do offerma czyzbym wziela od ciebie kase...?

Gość kropka nad ii
do offerma no to mnie ladnie rozreklamuj tutaj,hehe!Napisz,gdzie przyjmuje i ile za co biore ,offermo !!!!

Gość kropka nad ii
nie podobam ci sie... panie dr,o ktorym mysle...?

Gość kropka nad ii
Widziales,widziales...bys nie wiedzial,ze mi sie nie spuscisz,ze ci sie nie podobam i nie pisal o mnie kurwa-mogles tylko dodac,ze nie teraz,a kiedys nia bylam. i ze to juz przeszlosc.....wiem,ze juz mnie rozpracowales,poprostu to wiem,bo ja tez swoje wiem... No to sorry...nie przyjde juz w takim razie do ciebie..Na pewno mi kiedys przejdzie,chociaz latwo nie bedzie ...Ale takiemu,co na mnie pluje,nie bede zostawiac kasy,DAM innym zarobic,moze mniej przystojnym,ale przynajmniej nie Chamom! I niech ci Bog wybaczy,a mnie na przyszlosc obroni przed zakochiwaniem sie w takich Gburach...

Gość wyp*erdalać
w kosmos z tymi tematami

Gość wyp*erdalać
jeszcze 20 stron będą .... rozstrzygać iść- nie iść, napisać-nie napisać, podoba mu się czy nie podoba, mają szanse czy nie mają, rzygać się chce już od tych wypocin

Gość kropka nad ii
do offerma,ktory zniknal i usunal posty Oj widze,ze sie pan wystraszyl.... i pewnie jeszcze do tego swoim chamstwem przerazil?

Gość wypier*dalać
a ty uważasz sie za mądrą ?

Gość majeczka31
widzę, ze coś mnie ominęło...teraz przez jakiegoś padalca nie mam z kim pogadać

Gość kropka nad ii
Hallo majeczka31... Zaprosil cie ?

Gość kropka nad ii
Pewnie juz spisz..

Gość majeczka31
jeszcze nie am odzewu z nk :( może nie wchodzi zbyt często

Gość majeczka31
kropka jesteś?

Gość kropka nad ii
Jestem majka31,ale znowu tak pozno,a ty pewnie juz niestety w fazie REM. Mam nadzieje,ze u ciebie chociaz cos drgnelo.Ja na razie nie odwazylam sie pojsc. A tak w sumie to zrobilo mi sie glupio i przykro.

Gość sbok
po co tak dywagujecie poprostu zrobcie z tym cos idzcie do niego i dajcie jakis konkretny znak i zobaczycie czaicie sie jak mrowka co ma okres to tez sa tylko ludzie tacy jak wy nie bogowie a co ze lekarze?jak normalni i sami to szukaja tez kogos po co tak myslicie sie dolujecie szkoda czasu wiedziec lepiej ze on nie chce jak odmowi po co sie jarac jak on moze nie chce badzcie jak facet konretnie i zdecydoowanie podejccie do tematu i bedzie jasnosc zeby potem zyc dalej a nie tracic czas na niepewnosc

Gość sbok
szanse nie wielkie sa ale sa moze jak by sie udao z nim zapoznac to by juz nie byl taki ciekawy i rozowy okular opadnie mnie sie poderwac udalo i realia niebyly rozowe trzeba sie przekonac czy warto bo widzicie ideal nie czlowieka ktorego trzeba poznac i sie przekonac czy warto sie kochacie wwyobrazeniu ideaalu a on w realu nie ideall jest albo calowac nie umie do kitu w lozku jest albo bufon i mruk i biedaka udaje co mu zal kasy na dobra kolacje bo mysli zejest bog wie ktos i mily tylko w gabinecie byl przekonajcie sie najpierw kim jaki on jest w zyciu to mozna sie potem w nimdalej kochac i ma to sens

Gość mi też się podoba lekarz
jednak jest moim ginekologiem :( ach!

Gość sbok
jak tylko podoba to polbiedy gorzej jakbys sie zakochala a najlepiej jabys ty sie jemu do tego podobala i dalby sie zaprosic na kawe to wtedy zobaczysz jaki on jest i czy to ma sens

Gość zapominam
szkoda tego czasu? pewnie tak, a może nie? nie wiem

Gość sbok
na uczucia nigdy nie szkoda czasu jesli sie okaze ze bylo ze jest warto szkoda tylko czasu na dywagacje o nich trzeba sie odwazyc i je okazac porazka bedzie krotka choc bolesna,jak odmowi tej kawy a jak nie zrobicie z tym nic to czeka was tylko niepewnosc i meczarnia czyli co bybylo gdyby bylo?tego sie nigdy nie dowiesz poki nie sprobujesz sprobuj a bedziesz wiedziec na czym stoisz i wtedy albo sie zakochasz na dobrre albo bedziesz wiedziec ze musisz zapomniec to samo dotyczy lekarzy co tu tez czasem pisza jak czuja ze sie kobiecie podobaja to zamiast dywagowac powinni jej dac znac ze tak jest bo ona tez moze myslec tak samo a czeka na jego znak a nie kazda ma odwage by konkretnie podejsc do tematu przeciez kazdy sie boi porazki odrzucenia lub osmieszenia wszyscy jestesmy wrazliwi w tym punkcie zycie jest krotkie jedno mamy szkoda czasu na czajenie sie i dlugie myslenie

Gość łatwo radzić komuś
A to wcale nie jest proste.Kocham sie skrycie w takim medyku ale nie odważę sie nigdy na inicjatywę ,więc sobie zostanę tak.Jak by on tak czuł jak jak ja to byśmy już byli razem.Nie mów,że mam być odważna bo nie chcę być śmieszna i po co miałabym przez to zmieniać lekarza? Przynajmniej sobie pomarzyć będę mogła a marzenia nakręcają mnie do życia i jest mi kolorowo.

Gość sbok
jak ci to starcza to ok!ja wolalam sie przekonac tez sie balam i do dzisiaj by tak trwalo ale musialam sprobowac okazalo sie ze nie pasujemy do siebie i potem myslisz ze go idealizowalas niepotrzebnie nie dowiesz sie jak nie sprobujesz niektorzy marza i nic z tych marzen nie ma bo marzenia sa po to byje realizowac a nie tracic cenny czas chyba ze wieesz ze i tak niemasz szans to musisz sie karmic tylko marzeniami