Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medyk;

Podoba mi sie moja pacjentka

Polecane posty

Gość uzywam armani diamonds
Ja jestem ze slaska :Djak solar to jakis pustak.mnie odrzuca solara u facetow. Jeszcze napisz ze jest dopakowany to w ogole padne

Gość Pacjentka podobająca się...
Mnie się też spodobał jeden lekarz, to znaczy jak go zobaczyłam to mnie zamurowało. Nigdy nie widzialam tak przystojnego lekarza. Serio małao się leczyłam. Do tego jego elokweencja. O... i tu nas mają, te medyki to mają gadane, ten żar w oku, ten błysk, ta intelihencja. Ale jak zaczęłam chodzić częściej, a zauważyłam że on zaczyna na mnie inaczej patrzeć, inaczej się odnosić, to już miałam strachu w gaciach, bo Pan dorktor żonaty. Więc ja mu delikatnie daję do zrozumienia żeby się oddalił w sowich zamiarach. Bo spotkanie już wisiało w powietrzu, a ten się teraz wścieka, jak samczyk odrzucony. Ej, Panowie Medycy, fajni jestescie, fajnie się na Was patrzy, ale kobieta to też pacjent, człlowiek, wiadomo jak ktry wolny to niech podrywa, ale jak żonaty, dajcie se spokój. Kto wam powiedział że na Was każda leci, a szkoda, bo fajne z was i takie czyściutkie chłopaki. Właśnie tu się jeden Pan awanturuje, ze na medycynę nie poszedł. Ale ta biel, ta czystość to jest to co Panie lubią. Te czyste rączki.....

Gość morelle
zalozyl temacik i sie zmyl jakie to tutaj powszechne

Gość medyk 2
mi też się podoba moja pacjentka: ma cudowne rude włosy, fajny biust, ciepło w oczach ale nie mam odwagi do niej zagadać.

Gość to w czym problem?
Masz jej telefon to zadzwoń albo zaproponuj spotkanie podczas wizyty - to proste.

Gość medyk 2
to wcale nie jest proste bo nie jestem wolny.

Gość no to sorry
dla zajętych facetów nie ma wolnych kobiet

Gość tak Ona zajeta
Ty zajety zdaje sie sytuacja bez wyjscia

Gość prawie medyk
Jak Ci się podoba to dobrze, a jak jej też to jeszcze lepiej. Może spotkałeś prawdziwą miłość , "bo nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą". Prawdziwa miłość nigdy nie niszczy , dobrze by było jeśli się w niej zakochałeś żeby ona o tym wiedziała , bo może myśli to samo tylko się boi powiedzieć.

Gość medyk3
czy ona też zajęta??? i czy też się ma ku Tobie Medyku 2

Gość Ona zajeta On zajety
:(

Gość a ja wam powiem...
To zależy Medyku czy Ci się podoba czy może czujesz coś więcej ... Ale Medyk pewnie nie odpowie bo się wystraszył...

Gość On sie nie wystarszył
Tylko On nie Kocha Takie cos nazywa sie badanie rynku jak wysoko stoja jego Akcje u Kobiet NOO kazdy sposób Dobry

Gość to znaczy,że
to dupek i niech dalej bada rynek i niech żałuje pajac jeden

Gość biały koń
O ktoś się tu zdenerwował, a to znaczy, ze mogło by coś z tego być... bo między miłością i nienawiścią ponoć cienka nić.......

Gość biały słoń
he, he Coś mi się wydaje ze Medyka na słowo wystraszył uniosła męska duma i sam pisze ze bada rynek , a może się mylę, bo jak tak to rozwiń drogi Medyku temat tych fajnych piersi czy to świeże bułeczki czy jajka sadzone czy moze kartofle pieczone i jak daleko Pan w tych badaniach zaszedł bo nie wszystkim kobietom chodzi jak Pan sie pewnie nie domyśla o fizykę(czytaj motyw pewnego ruchu) ale o chemię, przeznaczenie , los przyjażń i takie tam ale co tu mówić do medyków skoro wydaje im się ze wszystko wiedzą a inteligencja i mądrość niestety nie zawsze chodzą parami a może Pan chciał zeby to ona zdradziła co myśli ale nic Pan nie zobaczył no i klapa

Gość TOWAR
ON KOCHA CZY NIE???

Gość do towarów i medyków
NIE NIE KOCHA ZAPAMIĘTAJ TO RAZ NA ZAWSZE I WYPIE*DALAJ W KOSMOS Z TYMI TEMATAMI

Gość no nootyy
posdszywa a wy,,w podskokach:D

Gość ddo .....
bialy slon---------------->ale wyje bales/as dlugie zdanie :o :D

Gość mała ruda123456
jestem ruda, i podoba mi się pewien medyk:) też żonaty:) może to Ty medyku 2 :):)

Gość Ale LIPA
świat iluzji i same przekleństswa nie kazdy do tego sie nadaje

Gość a ja wam powiem...
Jak by gość nie miał dylematów to by tu nie pisał, ale dziś nic tu mądrego nie znajdzie bo tu same chamy co czekają raczej na pikantne szczegóły, ale to nie to forum