Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medyk;

Podoba mi sie moja pacjentka

Polecane posty

Gość chyba pacjentkę
a kto mówi że musi? temat jest o pacjentkach więc odpisuję :)

nie musi ;) Mnie moj facet poderwał gdy wypoczywal na urlopie . Na plazy dokładnie ;)

Gość lolita od kubricka
a moze dać mu prezent?

Gość Crewet
030102

temat ;podoba mi sie moja pacjentka napisal medyk;23.03.2010 on sie juz napewno hajtnal ze swoja pacjentka albo i poznal inna pacjentke:D ,ktora spodobala mu sie jescze bardziej:D a tutaj zakochane w innych lekarzach pacjentki mysla,ze ten ich lekarz tutaj pisze:D ja mysle,ze jakby ktorys to przeczytal to by sie wystraszyl takiej pacjentki :O a jakby sie sam zakochal to by juz dawno ja poderwal:D

chyba nie czytasz ze zrozumieniem ;) Ktos sie zapytał czy lekarze musza podrywać tylko pacjentki.. To ja odpisalam , że mój lekarz, ktory teraz jest moim narzeczonym to poderwal mnie nie jako swoja pacjentke tylko poznalismy sie na wyspie w czasie Jego urlopu :) A temat mogl byc załozony nawet 10 lat temu . Jakie to ma znaczenie ? Piszemy sobie tylko miedzy sobą ;)

Gość lolita od kubricka
tak, jest bardzo , bardzo miły, uśmiecha się często i dał mi swój prywatny nr telefonu, na który mogę pisać/ dzwonić zawsze i wszędzie.

mój ginekolog też mi dal swoj prywatny telefon... I tez jest miły. Mówi do mnie po imieniu..Jest młody i nie ma żony. Patrzy mi prosto w oczy i uśmiecha sie do mnie gdy rozmawiamy...Żartujemy. Ale wie, że jestem zajęta przez innego lekarza !! Więc on pewnie taki jest dla każdej pacjentki !! Swojego narzeczonego poznalam na wyspie. Mieszkam w Grecji... On akurat wypoczywał na urlopie i mnie poderwał pierwszy. Na plazy nie wyglądał jak lekarz ;P Zreszta nigdy wczesniej nie skupiałam sie na lekarzach... Marzył mi sie wysoki i przystojny brunet ..I mam :)

Gość lolita od kubricka
Despina, co proponujesz, wkrótce mam iść do niego do przychodni. Mam jego prywatny nr i mam zadzwonić przed izytą. nie wiem jak się zachować jak już się spotkamy w gabinecie.

Gość lolita od kubricka
Despina, co proponujesz, wkrótce mam iść do niego do przychodni. Mam jego prywatny nr i mam zadzwonić przed wizytą. nie wiem jak się zachować jak już się spotkamy w gabinecie.

Gość lolita od kubricka
chirurg

Gość b234
jakie wy jestescie głupie oni daja kazdej telefon takie tendencje teraz sa latwiej przywiazac pacjentke

Gość lolita kubricka
byłam u mojego gina jest murzynem ale ma czarnego dziewczyny zajeb................piekny i w gabinecie poprosiłam żeby był delikatny a potem ja to włożyłam mu ręke w spodenki i kochalismy sie

Gość czekolada6221
Pewnie już tu nie zaglądasz medyku, ale czy jesteś może tą samą osobą, co ten pan? podoba mi się moja pacjentka Autor: stoma_tolog_1 14.03.10, 15:56 Witam, mam taki problem, jak w temacie (problem, albo szczęście). Jestem stomatologiem i do mojego gabinetu przychodzi taka jedna dziewczyna... piękna i inteligentna. Podoba mi się bardzo (i ja jej chyba też) i bardzo chciałbym się z nią umówić, ale nie wiem czy wypada proponować cokolwiek. Realistycznie patrząc, najprawdopodobniej i tak jest zajęta, bo z taką urodą to musi mieć propozycje randek codziennie chyba. Ale z drugiej strony, cały czas o niej myślę. Jest młodsza ode mnie. Poradźcie coś

Gość gość
ojoj chyba już każdy się odkochał, temat trochę się zakurzył.

Gość gggośśśśćććć
Sezon na pacjentki zakochane w lekarzach chyba juz minal . Ile mozna sie kochac w kims bez wzajemnosci?Zycie nie stoi w miejscu . Poznala jedna z druga realnego faceta,osiagalnego,co sam ja na kawe zaprosi,pojdzie na spacer ,przytuli a potem porzadnie d*psko zerznie to i jej przeszlo bujanie w oblokach:):) O to chyba w tym wszystkim chodzi;brak faceta ,uczuc i przez to ich projekcja na kogos kto okaze troche zainteresowania,uwagi ,itp.

Gość gość
tak masz 100% racje panie p

Gość asdfgyhujikdfgh
brzydsze nie maja szans , ładniejsze juz zajęte z lekarzami :)

Gość gość
sezon nigdy się nie kończy, jak nie te to inne się pojawią ;) Szkoda tylko, że ten temat tutaj ma aż taką krytykę nie wiadomo dla czego:/

Gość stół z powyłamywanymi
trzeba latać przy takim i miec go na oczku

Gość a co mi tammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Podoba mi się mój lekarz

Gość gość
ale medyk pisał 3 lata temu a teraz to już tylko piszą pacjentki

Gość gość
moze juz pacjentki w zwiazkach z lekarzami

Gość gość
one poumierały :D

Gość która sie sugeruje w swoim byc
temat jest dowodem na szczerość z Jego strony to mója osobista opinia

Gość to jest tak żee
wraz zakochaniem człowiek głupieje ;) działą to <> ;)

Gość la vie est bell
a ja uwielbiam moja lekarkę.jestem jej pacjentką.co wy na to?

Gość la vie est bell
jestem nia zafascynowana. Sama nie wiem jak to sie stalo.