Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjjhbxhs

kupilibyscie druga pare tych samych dzinsów???

Polecane posty

Gość kjjhbxhs

pytanie jak w temacie

tak ale w innym kolorze i z innego materiału musiały by być jeszcze nie zbyt drogie bo za większą cenę wolałabym coś innego. no chyba żeby poprzednie się zniszczyły

Gość kjjhbxhs
wlasnie chodzi o to ze bardzo tanie i bardzo fajne, kolor, kroj identyczny jedynie moga sie delikatnie roznic krojem kieszeni

w sumie czemu nie jak tanie a dobrze się noszą. jeśli ciemne to nawet warto bo się spiorą.

miałam kiedyś dżiny z Lee, no po prostu ukochane uwielbiane, w zadnych gaciach sie jeszcze tak dobrze nie czulam. ale coz, wszystko ma swoj kres, powycieraly sie, wstyd nosic (zostaly do tzw brudnej roboty ;p ). chodzilam i pytalam o takie same i zadnym Lee już ich nie mieli :|

jakbym wiedziała że moje ukochane spodnie przestaną szyć tobym sobie kupiła i cztery pary na zapas :) a wczoraj kupiłam sobie kolejną pare moich obecnie najlepszych dzinsów. takich samych jak ostatnio i nawet w tej samej cenie :)

takie idealne, dopasowane do sylwetki w których czułabym się bosko, kupiłabym 3 pary

Gość kjjhbxhs
ok dzieki, chodzi w sumie tylko o zwykle CHINSKIE dzinsy takie lekko rozciagliwe za 35 zl ale pralam juz pare razy i wszystko ok no a kroj idealnie pasuje do mojej figury, material przyjemny, fason b ladny bez zadnych udziwnien, ostatnio widzialam ze nadal sa w sklepie, chcialam kupic podobne ale tego typu sa jedynie takie same

Gość kjjhbxhs
a no i rzecz jasne ze wzgledu na pochodzenie nie przewiduje dla nich dlugiego zycia a szkoda by bylo gdyby sie zniszczyly

Jeśli byłyby super wygodne, ładne i mi odpowiadały to też bym nawet ze trzy pary kupiła. Miałam kilka takich ciuchów w życiu, które się znosiły i dałabym teraz naprawdę dużo kasy żeby sobie kupić takie same ale już ich nie ma.

Gość edssu 93
pewnie za taka kase :)