Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa skrzywdzona

Mówił że mnie kocha, ze ją zostawi a wczoraj powiedział, że ona jest w ciąży

Polecane posty

Gość dobre to dobre haha
Wystarczy dać temat a zdradzającym mężu i kochance a wzięcie zapewnione:-D Byle prowo a wy łykacie jak gęś kluchy-D I oczywiście standard - kobiecinki naiwne na inną kobietę wylewają hektolitry pomyj a facetowi jakby mogły, to by pomnik postawiły, że taki sprytny haha, dwie kobitki posuwa, no i jaki dobry mąż z niego bo TAK ŻONĘ KOCHA I SZANUJE że aż o pewne sksualne wygibasy jej z tego szacunku nie poprosi, dlatego - z tej wielkiej miłości i szacunku do żony - ma od 2 lat kochankę. Piękna "miłość" i szacunek też Facetowi wolno wszystko - jedną zdradzać, drugą wykorzystywac, a inne głupie babska i tak naskoczą na kochankę a nie na niego.

Gość dobre to dobre haha
"spał z nia z tego samego powodu dla którego jej nie zostawił-kocha ją" Wzruszylkam się.... och, jak on tę żonę koooocha pięknieee "a teraz oni zbliżą się na maxa, on bedzie szczesliwy bo ona da mu dziecko, on jej nie zostawi, jak poczuje że dziecko się rusza bedzie szczęsliwy na maksa, jego miłość do żony naglę wyskoczy do nieba poza wszelkie znane skale, bedzie z nią szczesliwy " Tak ogame:-) Masz rcję:-) Przecież to standard,. normalna kolej rzeczy, że w każdym małżeństwie, kiedy żona zajdzie w ciążę, pojawia się niezmącona niczym sielanka, miłość męża do żony aż bucha mu z serca no i przyszły tapo wprost nie może się doczekać potomka i ciężarną żonę na rękach nosi. "jego miłość do żony naglę wyskoczy do nieba poza wszelkie znane skale" :-D :-D :-D :-D :-D Odstaw lepiej te harlequiny i zejdź na ziemię:-D

życie po życiu Żona myśli że jestem u kochanki, kochanka myśli że jestem z żoną ja tymczasem tup,tup drepczę sobie do biblioteki spokojnie poczytać książki . hahaha :D

Gość prowokacjo jedna
głupia małolata wymysla durnowate tematy!! facet pisze z 50 sms'ów siedzac w hotelu, bo odszedł od zony, zamiast przyjechac od razu do niej, bo przeciez mieli byc razem w tym ich wspolnym mieszkanku.. a ona nie wie co zrobic :P do szkoły idz się uczyc, a nie na kompie siedzisz i fantazjujesz! żal.pl