Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa skrzywdzona

Mówił że mnie kocha, ze ją zostawi a wczoraj powiedział, że ona jest w ciąży

Polecane posty

cóż, chciałabym by to była prowokacja

ta jasne, przyjedzie, żeby pannie dalej mydlić oczy, coby się nie wydało... Jak się ma żonę sukę i dowody na jej zdradę, to się z nią rozwód bierze z orzeczeniem o jej winie, a nie trwa dalej w związku, sypia z nią i robi jej dziecko. Jak się kocha inną kobietę, a nie żonę, to się żonie mówi prawdę i bierze z nią rozwód i zaczyna nowe życie z ukochaną kobietą. Natomiast jak się chce miec żonę i kochankę i lokum na bezpłatny regularny seks po kryjomu, to sie przed kochanką z żony robi ostatnią sukę, obiecuje rychło rozwód. Żonie się mówi, że firma źle properuje po to by za zachomikowane oszczędności kupić mieszkanko na schadzki z kochanką. I można się potem bujać latami Problem spowstaje, Jak żona zachodzi w ciążę, bo wtedy wychodzi na jaw że wszystkie obietnice i zapawnienia wciskane latami kochance były tylko bajaniem mającym zapewnić szybki i łatwy dostęp między jej nogi :-D :-D

Gość fefrefere
weź sobie znajdź wolnego faceta, zrób z nim dziecko i miej normalny, własny dom, rodzinę. nie chcesz tego? nie chcesz miec faceta na wyłacznąść, który będzie kochał ciebie twoją dzidzie? nie rozumiem kochanek , on ci na pewno robi krzywdę, nie wspominając o żonie. świnia jakich mało. uważam cie za zła i bym ci mogła nawtykać ale życie ci przecieka między palcami, tak naprawdę go nie masz i weź go rzuć, znajdź faceta i zrób własny, szczęsliwy dom. ja bym nie mogła tak żyć :( współczuję tobie, żonie i dzidziom

zadzwoniłam do niego i powiedziałam, że nie chcę go znać i ze to koniec nie chciał mnie słuchać krzyknął, że w tej chwili do mnie jedzie, ze mam się nie martwić, że mnie kocha i musimy być razem rzucił słuchawkę będzie za pół godziny a ja się cała trzęsę... nie wiem czego chcę... nie chcę z nim teraz rozmawiać!

teraz oczy pomydli, powie kilka słodkich słów a zony i tak nie zostawi a jak zostawi to i tak nic nie wart skoro się od własnego dziecka odwraca tak czy inaczej daj sobie spokój życzę dużo siły i samozaparcia. Moja babcia mówi tego kwiatu jest pół światu, znajdź faceta który cie uszanuje a nie takiego z doskoku.

Gość Chłop ze wsi**
Nie rozumiesz.....hm...... To ja ci powiem, co on robi. Trzęsie gaciami ze strachu, że go wydasz. Wie, że jesteś wściekła i możesz to zrobić. Wie, że się wydało, że nie traktował cię poważnie, że cię okłamywał co do stanu w jakim jest jego małżeństwo (zapewniam cię że spał z nią regularnie). Nie chce odejść od żony i nie chce być z tobą. I się boi, dlatego będzie cię obsypywał kwiatami, gadał o miłości itp. Żeby cię udobruchać i zamknąć ci usta.

był błagał przepraszał ze łzami w oczach powiedzial, że oddaj się w moje ręce i zrobi wszystko czego sobie zażyczę jeśli ma ją zostawić to może to zrobić nawet dziś, bo chce być tylko ze mną boże, co ja mam zrobić... tak bardzo mnie zranił...

Tyle dziewczyny już się tutaj naprodukowały a ty dalej-co mam zrobić?żal i żenada,dziwię się tylko jak można tak żyć w kłamstwie?w ogóle nie umiałabym żyć z myślą że nigdy nie będę tą pierwszą

ale on właśnie chce bym była tą pierwszą! tylko ja nie wiem czy tego jeszcze chcę!!!!!

ani jedno zdanie które tu napisałyśmy do ciebie nie dotarło więc po co pytasz?

wiesz czego od nas oczekujesz? ze poklepiemy cie po ramieniu i powiemy będzie dobrze, daj kolesiowi szanse będziesz szczęśliwa on cie nigdy w jajo nie zrobi jak swoja żonę, w ogóle fajny z niego facet,

Zapamiętaj nigdy nie będziesz pierwsza a poza tym przestań już truć o tym bo zrobiło się to nudne-zrób co chcesz i nikogo nie pytaj o radę-to twoje życie i jak sobie pościelesz tak się wyśpisz

Gość Jak kogoś
Zatłucz ją łopatą, jak prawdziwa samica w walce o swego samca :D

Gość wycyckaj go z kasy a potem
się zemścij niech kutas ma za swoje

a on teraz siedzi w hotelu i dzwoni do mnie co chwila i smsuje pyta, czy jestem zadowolona bo ją zostawił a ja mam metlik w głowie przysłał mi dwa ogromne kosze kwiatów i pisze, że mam do sądu z nim jutro iść bo pozew składa no ja zwariuję!

facet chce zostawić żonę w ciąży dla mnie to frajer chcesz być z takim niemęskim kolesiem który nie bierze odpowiedzialności za swoje własne dziecko. Powodzenia

kurde prawieja nie jesteś tu pępkiem świata nie ty ten topik zaczęłaś, nie ty go będziesz kończyć jak dla mnie to wypad stąd i jak będziesz wypadać to zrób podwójne salto wykroczne! sio!

ooooooo zobacz jaka jesteś mocna w gębie a nad swoim życiem nie panujesz i sie miotasz podejmij decyzje i bądź tak twarda jak teraz a nie taka ciepła klucha mówiłam ze dla mnie temat jest zamknięty a nie ze go zamykam

on siedzi mi na telefonie i nie daje pomysleć chyba wyłączę ten telefon bo zwariuję! wiem, że mnie kocha nie mam wątpliwości, ale zrobi cos strasznego!

Gość to bylo do przewidzenia
ze w końcu wymiękniesz a to że go znać nie chcesz że ci zależy tylko na zemście itp było żałosne

napisał, że nie chce tego mieszkania, ze jest zapisane na mnie i jest moje i że wszystko co robił przez ostatnie lata to z myślą o nas i wciąż sms sms sms już chyba z 500 ich wysłał i pisze że beze mnie to dla niego nie ma życia bo mnie zawsze będzie kochał on chyba się upił w tym hotelu i prosi, czy może przyjechać boję się , że jak się nie odezwę to on zaraz przyjedzie i wtedy się rozkleje już całkiem..............................................

Hahahah normalnie mozna bylo by z tej opowiesci nakrecic niezly film hahahah :) Facet to swinia i tyle za takie czyny powinni facetom jaja obcinac i posypac jeszcze sola zeby bolalo z podwojna sila tak jak rani!!!! Zrobil dziecko zonie a teraz mydli oczy kochance ze tego nie chcial hahahah Idiota !!!!! Gdyby tak naprawde nie chcial to by sie z nia nie kochal i tyle !!! Wychodzi na to ze to co zrobil bylo zamierzanym celem a tobie teraz bedzie mydlic oczy abys mu wybaczyla hahah Wiesz co bedziesz naiwna i glupia jak mu wybaczysz !!! Gdyby cie naprawde kochal jak zapewnial to by juz dwa lata temu wziol rozwod z zonka, i bylo by git !!! A nie teraz ciaza i problem hahahaha Nie badz naiwna !!! Daj sobie z nim na spokoj i zacznij ukladac sobie zycie na NOWO!!!!

Upijcie sie razem wskoczcie do lozeczka na male Bara-Bara zrobcie sobie dzieciatko i bedzie git :):) Bedziecie szczesliwi we 5 hahahah Durna jestes czy niudolna umyslowo olej chama i dorosnij kobieto !!!!

Kobieto czemu bierzesz to tak poważnie? nie ten to będzie inny ja zawsze biorę sobie żonatego i, wierz mi, nieźle na tym wychodze daje ci jakies mieszkanie to bierz i wyssij z niego ile się da a potem znajdź następnego nie baw się w jakieś tam miłosci, bo faceci to choojki

Gość i co tam autorko
???

Gość autorce zabrakło fantazji :p