Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa skrzywdzona

Mówił że mnie kocha, ze ją zostawi a wczoraj powiedział, że ona jest w ciąży

Polecane posty

jeszcze dziecku zaszkodzisz, ona może poronic, chcesz brac to na swoje sumienie, dzieciątko jest niewinne a on ci mami głowe ze bedzie walczył, bo jak żona jest w ciąży, to ograniczą sex, a on chce sie pieprzyc, gumową lale trzeba po wszystkim umyć i schowac do szafy, a ty sobie poprostu pujdziesz

PRZEPRASZAM W PRACY JESTEM I W PROGRAMIE CAPS LOCKA UŻYWAM NIE MAM ZAMIARU SIE DRZEĆ :-) ZARAZ TO ZMIENIĘ

"zrozumcie on sam mi się zwierzył i pokazał jej fotki twierdził, że po tym ma do niej odrazę więc teraz nie wiem jakim cudem mógł z nia spać" no ale co miał powiedziec swojej kochance którą chciał puknąć?? że ma wspaniałe małżeństwo is atysfakcjonujące życie seksualne ze swoją zoną?? poza tym - ewidentnie widac że mógł :D i nie łudź się, sypiał z nią przez cały czas trwania waszego "związku" "a i archiwum rozmówek erotycznych też jej skopiował" a rozmówki i zdjecia to pewnie z nim i dla niego. ale coś Ci musiał pokazać żebys uwierzyła ze on biedny i skrzywdzony... "ja nie jestem pierwsza lepsza które da się tak zrobić i będzie milczeć" eee tam. nic mu nie zrobisz poza tym że uprzykrzysz życie na piec minut. a Ty na tym najwięcej stracisz. a na pewno nic nie zyskasz. ale jak chcesz.

Gość daj spokoj kobiecie w
ciazy! @ jak poroni to los sie na tobie odegra ze az milo ! zreszta suka jestes ty i juz ! :o

Koniec końców - to ona jest z nim w ciąży, a nie ty... A kto trzymał aparat podczas robienia erotycznych fotek, kto jest ich autorem - tego nie wiesz, materacem nie byłaś. Za upublicznienie takowych zdjęć grozi natomiast pozew o zniesławienie. Jeszcze się skończy tak, że odszkodowanie od ciebie posłuży jako kasa na wyprawkę dla ich dzidziusia.

jemu chodzi naprawde tylko o sex, zrobił z ciebie jakąś podła dziwke, i chyba nikt ci tu nie współczuje, albo bardzo nieliczni, znajdz sobie porządnego faceta a o tamtym epizodzie dwuletnim;)) zapomnij

Gość lalusiunia
A Ty co, zemsta. Wez się w garść i opanuj. Wpierw love, a pózniej zemsta Puknij sie w czółko Widocznie ją kocha, a Ty poszukaj sobie innego

ogame weź ty kobieto se daruj on mi może w obecnej sytuacji skoczyć nawet wcześniej nie było to tak że miał jak chciał tylko musiał zasłużyć i starał się jak mógł - trzeba mu to przyznać nie wiem jak ta jego to znosiła i jakim cudem się nie dowiedziała nawet budowę domu przerwał bo powiedział jej, ze jego firma źle prosperuje a mi za to mieszkanie kupił - trzy pokoje, miało być nasze jak z nią skończy i książeczkę mi założył w ogóle myślę, że jego plany co do nas były prawdziwe nie wiem w którym momencie to się zmieniło, ale coś mi mówi, ze on będzie chciał się jednak ze mną związać tylko ja się nim brzydzę, ze po tym wszystkim z nią spał a teraz pewnie wściekły jest bo będzie musiał alimenty płaćić ale ja go już nie chce!!!!!!!!!!!! choćby nie wiem co niech sobie ma te 9m-cy spokoju o ktore mnie prosił dam mu nie 9m-cy dam mu całe zycie spokiju!!!!!!!!!!!!!!!

Jestes strasznie głupia - nie uczysz się na błędach. Pomyśl logicznie,postaw się na jego miejscu jestes żonatym facetem, chcesz pukać laskę na boku za friko, ona wie, że jestes żonaty, co robisz? A potem krok po kroku przeanalizuj wszystkie szczęśliwe chwile u boku faceta, który cię niby tak kochał... Wszystkie wasze rozmowy... Naprawdę łudzisz się jeszcze, że te o jego zonie i małżeństwie były w 100% szczere. Mówił to, co chciałaś słyszeć, żeby dostać to, co chciał dostać... Jakby cię kochał, zostawiłby żonę, zwłaszcza, że jest jakieś archiwum i jakieś fotki świadczące o tym, że to suka. Nie zostawił, mało tego. ONA JEST W CIĄŻY Z NIM.

Gość Ty..........
Głupia szmato!!!!!! wiedzialas ze on ma zone ty dziwko a teraz masz pretensje??? Dla mnie mozesz sie powiesic na najblizszym drzewie razem ze swoim gachem- jestescie tacy sami. Tylko ta zona biedna, bo ma dziecko ze skurwielem.

zebys sie nie zdziwiła ja cie z gołą dupa na bruk wywali, a mieszkanie wynajmie wogóle ile ty masz lat autorko??

jak by chciał byc z tobą to by domu nie budował :):):):):):)

dam se na wstrzymani nie będę jej nic robić nerwy mi troche pusciły, ale jestem silna nie wiem sama czego chcę bo kurcze jednak go kochałam i choćbym nie wiem jak tu krzyczala, że mam go w dupie to zawsze trochę boli po tym wszystkim co między nami było wiem, że jej nie kocha byliśmy ze sobą tak blisko, że bliżej się nie da dlaczego z nią spał? nie rozumiem... już sama zgłupiałam od tego wszystkiego.......... dlaczego to wszystko jest takie trudne?

e tam, zdawało ci się, że jestescie blisko. Blisko to on jest z żoną, wkrótce matka jego dziecka.

spał z nia z tego samego powodu dla którego jej nie zostawił-kocha ją moze ciebie też kocha, ale nie tak bardzo jak ją, bo od niej nie odszedł

Nic mi się nie zdawało i tego akurat jestem pewna Oddam mu to mieszkanie i tę kasę i uwolnię się od tego koszmaru zapomnę, bo nigdy nie będę potrafiła mu i tak wybaczyć, ze mógl spać z taką suką... i to teraz, gdy praktycznie pokonaliśmy prawie wszystkie przeszkody, by mógl się w końcu rozwieść... a nie było to łatwe... nic z tego nie rozumiem... nic...

a teraz oni zbliżą się na maxa, on bedzie szczesliwy bo ona da mu dziecko, on jej nie zostawi, jak poczuje że dziecko się rusza bedzie szczęsliwy na maksa, jego miłość do żony naglę wyskoczy do nieba poza wszelkie znane skale, bedzie z nią szczesliwy

ja na twoim miejscu mieszkania bym nie oddawała, ani kasy zreszta jak chcesz to oddaj, i za jakiś czas zobaczysz że kolejna naiwna Cię zastąpiła, a on z żona bedzie tak czy siak

Gość protkowa
w sumie to jesteś żałosna...:-( Miotasz się ,krzyczysz teraz jaką ci krzywde zrobił bo żonie dzieciaka trzasnął...pomyśl i popukaj się dośc intensywnie w łeeeeb -może ci klepki na miejsce wrócą.Bądz honorowa-odejdź i nie niszcz nikomu życia.

ogame nie rozumiesz on NIE chcial dziecka, ona chciała i nie mogła zajść i on twierdził, że czuje sie winna z powodu przeszłości i takie tam... on właśnie jest w szoku, bo go nie chce powiedział wczoraj :"a ja nie jestem gotowy być ojcem dla tego dziecka" no ale kured! sam je zrobił!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kkarrusia
a moze to nie jego dziecko? jak ona taka suka?

Gość protkowa
z jego żony robisz sukę....a ty kim jesteś?

gdyby nie chciał dziecka, to nie kazał by ci czekac 9 mies

zadzwonił błagal, żebym mu wybaczyła to co zrobił powiedział, ze dzisiaj z nią porozmawia a potem spakuje się i przyjedzie do mnie... i już zostanie... a ja siedzę i myślę, czy nie powinnam go powstrzymać, bo zwyczajnie nie wiem, czy jeszcze go chcę...

a jak Ty zajdziesz w ciąże ? to co? znam już kilku takich zostawił zonę w ciąży poszedł do kochanki kochanka zadowolona jak bak a jak w ciążę zaszła to facet dał dyla Nie mam nawet krzty szacunku do takich ...

no zgadzam się, jak zaciązysz to cie zostawi na bank, a poco ci facet który nie chce żebys miała z nim dziecko?? mój marzy o dziecku, mówi o nim ze łzami w oczach, nie wyobrażam sobie aby facet który kocha kobietę nie mazył o wspólnym dziecku

Gość julia2121
ty nie jestes pierwsza lepsza?a niby kim.gdyby nie chcial dziecka to by z nia nie spal.kolejne dziecko nie bedzie mialo ojca bo jakas latawica nie mzoe znalezc sobie nie zonatego chlopa

fajna historia, az sie lezka w oku kreci:))) biedna kochanka zdziwiona ze maz zrobl swoej niedobrej i sukowatej zonie dziecko...jak on smial...przeciez on ja kocha i to juz cale 2 lata.. i mieszkanie jej kupil...a zona sie o tym nie dowiedziala bo przeciez kupno mieszkania to taka tania i prosta sprawa....aha i jeszcze ta sukowata zona nie zasluguje na niego bo on taki dobry i czuly i kochany bo przeciez dba o kochanke i jej potrzeby... smieszni sa ludzie, naprawde...tyle w tym temacie a autorce radze sie zastanowic nad swoim zyciem i swoim postepowaniem, bo tak jak ktos pisal wyzej, zlo wyrzadzone niewinnej osobie wraca zazwyczaj ze zdwojona sila....