Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa skrzywdzona

Mówił że mnie kocha, ze ją zostawi a wczoraj powiedział, że ona jest w ciąży

Polecane posty

JA TEGO NIE PRZEŻYJE. POMOCY!!!!

Gość dawaj jakies szczegoly

spotykamy się dwa lata i ona podobno nie mogła mieć dzieci od czterech lat są malżenstwem mial ją zostawić i ona ngle tak w ciąży jest? może on mnie oszukuje nie wytrzymam tej niepewności zadzwonię do baby i wszystko jej wygadam! jak on mnie zostawi to ja tego nie przeżyję!!!! zarzekał sie że kocha a teraz twierdzi ze nadal mamy być w ukryciu bo ona w ciąży i nie może się denerwować a ja to moge??!!!!!!!

Gość rrcd
ojej, kolejna skrzywdzona kochanka, bidulko ty

Gość hhghghghf
Głupia jesteś to masz za swoje ;)

KUUTAS... to wszystko na temat... i daj sobie z nim spokoj bo predzej czy pozniej Cie wyroluje. A jak pozniej to bardziej boli!!

Gość faceci już tacy są
oszukują żony oszukują kochani szkoda, że kobiety widzą zlo w kochankach a nie dostrzegają ich w mężusiach są zwyczajne idiotki co dają się mamić a facet zawsze jest wygrany

Gość Kolos
i dobrze ci tak po co sie pchasz miedzy pary !!!!!

Gość kkarrusia
ojj ciężka sprawa!!!!!!!!

właśnie przysłał mi smsa, że mnie kocha i będzie walczył o nasz związek ale niby jak kiedy wczoraj mówił, że jej nie zostawi? ja oszaleje prze niego! mam go kopnąc w tyłek? co radzicie/?

Żona myśli że jestem u kochanki, kochanka myśli że jestem z żoną ja tymczasem tup,tup drepczę sobie do biblioteki spokojnie poczytać książki :).

A co Ci miał mówić? Czy jakby mówił prawdę - Kotuś, jestem żonaty, staramy się o dziecko, ale w małżeństwo to codzienność i rutyna... Ty zaś taka słodka - w sam raz na skok w bok, relaks i odskocznię od codzienności dwa razy w tygodniu... Czy wtedy bys na to wszystko mu pozwoliła. Na miód się łapie więcej much niż na ocet. A skoro ona jest w ciąży... To znaczy że z obą była gimnastyka od czasu do czasu, z nią czułosci wieczorne i zasypianie. Możesz do niej zadwonić... Tylko czy to ona Cię oszukała? Przeciez musiała codziennie słyszeć od niego codzienny zapewnienia o miłości a teraz z powodu ciąży to ja pewnie na rękach nosia a tobie każe milczeć.

Gość kkarrusia
moze i cie kocha, to nie jest wykluczone ale zony i tak nie zpstawi, to juz taki typ,,,lepiej ty zostaw jego bo nigdy nie bedziesz ta 1

Moja rada jest taka. Przejdźcie całą trójką Ty on i jego żona (+nienarodzone dziecię to chyba czwórką? ) na islam. Bogobojny muzułmanin może mieć pięć żon. Zamieszkajcie wspólnie i jakoś się dogadacie.

Gość to jakis szczyl pisze
nie dwoń do niej w sumie to i tak ona straciła najwięcej i będzie musiała żyć z tym choojem po co ją dodatkowo ranić prędzej czy później sama się połapie, ze ma w domu łajno a nie chłopa a ona będzie to robiła nadal jak nie z tobą to z inną i żadne dziecko go nie powstrzyma to już taki typ

Jestem kobietą i pewnie powinnam Ci współczuć. Ale jakoś nie potrafię :p Masz co chciałaś. Na serio liczyłaś na to, że zostawi dla Ciebie żonę ? O naiwności....

a może to on nie moze mieć dzieci a ona poszła w długą??i zaciązyła

nie wiem co robić on przeslał mi bukiet przez poslańca właśnie i przyszła mi do głowy myśl, ze ona stracha podłapał, ze ja tej jego żonce wygadam i dlatego tak mnie adoruje jestem taka wściekła, ze chyba zaraz do niej zadzwonię dopóki jest w pracy niech ma suka!

Smsa wysłał, bo dalej ma ochotę na skoki w bok. Gdybyś była ważna, nie spłodziłby żonie dziecka, tylko już dawno powiedział jej, że spotkał kogoś, kto jest dla niego najważniejszy w życiu i z kim ma zamiar spędzic resztę zycia.... Nie zrobił tego, bo ma ochotę mieć ciastko (żonę) i zjeść ciastko (ciebie i każdą następną naiwną, którą uda się omotać) Wygrany w tej sytuacji jest OnN i tylko on - ma żonę która ma stworzyć tzw. domowe ognisko (i tworzy, bo zaszła w ciążę) i kochankę,która ma dostarczyć dyskretnie i w sekrecie regularnych orgazmów. Zerwiesz z nim? Trudno... Takich, które polecą na zapewnienia, że "żona mnie nie rozumie" jest miliony.

ale jeśli on utrzymuje że to jest jego dziecko to CIE ZDRADZAŁ Z WŁASNA ZONA, całował ciebie i ja, lizał ciebie i ja, posówał ciebie i ja i ty chcesz z nim byc>?????????? ciekawa jestem ile tych kobiet posówa, ile ma stałychj i ile dochodzących

Gość Pani protetyczka
Suka to Ty jesteś :p

dziewczyno, to z ciebie jest też niezła kurwa, chciałaś rozjebać komuś całe życie, a teraz rozpaczasz bo jednak ci się nie udało????? masz za swoje

"jestem taka wściekła, ze chyba zaraz do niej zadzwonię dopóki jest w pracy. niech ma suka!" ale czemu ona? ona jest jego żoną, ma prawo zachodzić w ciążę z nim ile jej sie podoba. to nie jej wina że cierpisz. do neigo zadzwoń bo to on świnia. albo i nie dzwoń i daj sobie z nim spokój. tak bedzie dla ciebie najlepiej, a dla niego najbolesniej.

Gość żona, suką
??????? Wow!!! Niby dlaczego? :O

Luulay co ty mi tutaj takie pierdy zasuwasz>? takie ludowe mądrości to ja bez ciebie wiem uogólniać to sobie tu możemy do usranej śmierci a i tak każda sytuacja jest trochę inna jak i ludzie są różni mnie nie tyle chodzi o to by z nim szczęśliwą rodzinkę stworzyć a bardziej o to żeby mu pokazać jakim jest dupeczkiem i jego żonie rowniez a suka z niej jest z powodów, ktore znam, a które przemilczę