Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa skrzywdzona

Mówił że mnie kocha, ze ją zostawi a wczoraj powiedział, że ona jest w ciąży

Polecane posty

Pani protetyczka ma racje ona jest zoną ty jestes suką i to najgorszego kalibru, a on hujem, żal mi tej zony

Postw mu ultimatum - jeśli mu na tobie tak zależy i chce o was walczyć, do końca miesiaca ma ujawnić przed żoną wasz zwiazek, przyznać się, że już dawno chciał zakończyc ic małżeństwo i byc oficjalnie z tobą...Niech jej powie to wszystko, o czym ciebie zapewniał. Do końca roku ma wziąc rozwód. Ważne, żebyś mu to powiedziała prosto w oczy. Po jego minie (pierwsza reakcja) poznasz, kim tak naprawdę dla niego jesteś.

ale rozgłaszając że byłas jego kochanką nie dopieczesz mu. lepiej opowiadaj że mu nie staje, to bedzie dla niego o wiele gorsze :P

Gość nie używaj
durna pało określeń których znaczenia nie rozumiesz , suką w tym ukladzie jesteś TY ona jest zoną

Gość kozetka
Nigdy nie zrozumiem postawy kochanki... "obiecywał, ze ją zostai, a teraz wraca do niej, co ja zrobie, powiem jej o wszystkim! (blabla bla bla)" Po pierwsze to Twoja wina, Ty rozbiłas małzenstwo. I nie probuj wcisnac kitu, ze to On Cie poderwał pierwszy czy cos w tym rodzaju. Po drugie. Chcialabys by kiedys w przyszlosci jakaj lalunia rozbiła Twoje małżenstwo? Co? Dla mnie kochanka, ktora rozbija związki to najgorszy rodzaj kobiety...

a w sumie chcę tylko zemsty a nie tego duupka po co mi wybrakowany towar? a ona jest suką - wiem co piszę on też o tym wie i sam tak o niej mowi

Pewnie wiesz o niej tyle, ile on ci opowiedział. A co miał mówić? " Moja żona jest aniołem, bardzo ją kocham i nigdy jej nie zostawię?" Naiwność niektórych kobiet jest porażająca. Łatwiej ją nazwać suką i wyobrażać sobie, że zaszła w ciążę gwałcąc swojego męża :-D

Pewnie wiesz o niej tyle, ile on ci opowiedział. A co miał mówić? " Moja żona jest aniołem, bardzo ją kocham i nigdy jej nie zostawię?" Naiwność niektórych kobiet jest porażająca. Łatwiej ją nazwać suką i wyobrażać sobie, że zaszła w ciążę gwałcąc swojego męża :-D

Gość gozdzikowa przypomina
no to chcesz go zostawic czy nie mozesz bez niego zyc ????? juz ci sie wszystko pyrtoli.

wiesz co, najszybciej sie zemścisz, rzucając sie od pociąg... Naprawdę, będzie to wielka strata dla Niej, jej kochającego męża i przyszłego ojca i dal nas - reszty społeczeństwa :-D :-D :-D

Gość własnie
Popieram wypowiedź Luulay z 11:18

chcę zemsty żyć bez niego nie będzie pewnie latwo jak opadną te dzisiejsze emocje, ale wytrzymam jednak nie zostawię tak tej sprawy zapłaci za to a i ta suka niech uważa, bo wiem o niej coś czego nie chciałaby żeby inni wiedzieli i mogę to udowodnić:) i właśnie postraszę tym zaraz tego dupka :D szczena mu opadnie!

Zresztą czym on zawinił? Nawinęła się Łatwa i Naiwna, to skorzystał... Grzech nie skorzystać... Naopowiadał bajek, dziewczę uwierzyło, nogi rozłozyło... A że teraz płacze, bo uwierzyła w bajki? Jej strata. Znadzie się następna - równie głupia.

Nie jestes pierwszą, która na bajki o żonie - suce poleciała. A to, czy on o niej faktycznie jak o suce mysli, wyszło na teście... Ciążowym :-D

WIEDZIAŁAŚ NA CO SIĘ PISZESZ, BYŁAŚ AŻ TAK NAIWNA I LICZYŁAŚ ZE ZOSTAWI ZONĘ JAKBY MIAŁ TO ZROBIĆ TO NIE TRWAŁOBY TO 2 LATA. JEDNAK WCALE NIE JEST MI CIEBIE SZKODA SAMA SOBIE PIWA NAWAŻYŁAŚ, ŻONA MOŻE I WREDNA ALE ZAWSZE ŻONA I TERAZ DZIECKO A TY CO? ANI TA KOBIETA ANI TO DOMNIEMANE DZIECKO NIE PONOSZĄ WINY ZA TWOJA NAIWNOŚĆ I FACETA NIEWIERNOŚĆ TAKŻE MOJA RADA KOPNIJ KOLESIA W TYŁEK I ZNAJDŹ PORZĄDNEGO FACETA.

wychodzi na to że ją kocha i że bzykają się raz za razem, on jej nie zostai, miał na to 2 lata, nigdy jej nie opuści bo ją szanuje i gdybyś mogła widzieć ile daje jej miłosci to pewnie nie wytrzymała bys tego, skoro ja nazywa suka to zastanów się jak on mówi o tobie, skoro z nią jest i ją kocha, swoją zone, traktuje xcie jak darmow dziwke, kibel w który moze się spuszczać ile razy chce, ty robisz wszystko czego zona nie chciała, albo o co on zony nie poprosił bo za bardzo ja szanuje i kocha i zalezy mu na niej

a na dodatek teraz ona da mu dzieko, to o którym zawsze marzył, i zona bedzie musiała w ciązy uważać na siebie, nie bedą z sexem ryzykować, wioec on musi miec kogo pieprzyć, i o to bedzie walczył, bo gumowa lalkę trzeba umyc po wszystkim, i schowac do szafy, a ty sobie poprostu pujdziesz

zrozumcie on sam mi się zwierzył i pokazał jej fotki twierdził, że po tym ma do niej odrazę więc teraz nie wiem jakim cudem mógł z nia spać to mnie odraża bardziej niż cokolwiek a on pewnie nie pamięta, że foteczki siedzą u mnie w kompie :D i ta suka nie ma o niczym pojęcia a i archiwum rozmówek erotycznych też jej skopiował musze tylko na zimno bez emocji odłoże to do jutra i przemyślę jak uderzyc ja nie jestem pierwsza lepsza które da się tak zrobić i będzie milczeć

Mam nadzieję, że to prowokacja. Kolejna naiwna kochanka, która wierzyła że mąż rozwiedzie się z żoną dla niej, a tak naprawdę gość miał kochankę na boku, którą karmił pięknymi słówkami. Takich głupich, naiwnych, rozbijających małżeństwa jest dużo niestety. Trzeba was tępić, głupie dzi***

Gość jesteś załosna ;/
bez kitu jesteś załosna ;/ skoro przez 2 lata nie zaostawił jej to teraz już nie zadziałasz a ta Twoja zemsta i zalenie sie tutaj na forum jest świadectwem tego jak nisko upadałas!

Z TEGO CO PISZESZ WYNIKA ZE JESTEŚ PIERWSZA LEPSZA, INTELIGENTNA KOBIETA Z HONOREM. WYWALIŁABY TE ZDJĘCIA I ROZMOWY I POSŁAŁABY KOLESIA W CHOLERĘ. MYŚLISZ ZE JAK MU NAMIESZASZ TO WTEDY BĘDZIE Z TOBĄ? POKAZ KLASĘ DZIEWCZYNO I DAJ SOBIE SPOKÓJ TAKIE ZABAWY W ZEMSTĘ SA DLA NASTOLATEK

powinnaś ta kobiete zostawić w spokoju, a facetowi na mieście skopac jaja bez słowa, odwrócic się i odejśc zrozum, to nie wina zony, ze facet cie wykozystał a nawet jesli ona nie jest święta, to to jest sprawa pomiedzy nimi, a ty nie jestes lepsza, nie masz prawa jej dręczyc

ale ja chyba nie mogłabym już z nim być i nie o to walczę!!!!!!!!!!! chcę zemsty!!!! takim dupkom to się należy jak koniowi obrok!!!!!!!!

TO MOŻESZ ZROBIĆ JAK WYŻEJ NAPISANO ALBO W KNAJPIE ŻEBY LUDZIE WIDZIELI ALE ZONA NIC CI NIE JEST WINNA.

Gość prawieja wez sie nie wydzieraj
:o

dobra zastanowię się na spokojnie co z tym zrobić dzisiaj dam się na spokój jutro zadziałam nie daruję padalcowi