Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolineczkaaa

co was podnieca faceci??

Polecane posty

Gość karolineczkaaa

co was najbradizej podnieca w kobietach? a co jesli nie widzicie kobiety, tylko rozmawiacie z nia przez telefon? co na was zadziała podniecajaco? swoadmosc ze jest seksownie ubrana? albo moze nawet naga? co chcielibyscie uslyszec przez teefon od kobiety zebyscie sie podnieclii na maksa i zebycie chcieli ja zdobyc i przeleciec za wszelka cene???

dobre pytanie , mnie naprzykład podnieca kobieta ktora uwielbia zakładac rajstopki lub ponczoszki super widok , napewno kazdy facet zdrowy gdu ujrzy na ulicy kobiete w mini traci głowe :)

obcisłe jeans spodnie gładki płaski brzuszek duze ale nie za duze piersi czarne włosy ewentualnie blond i obcisła bluzeczka tak zeby troche brzuszek było widac :D

Gość :):):):):)
:) piszcie wiecej a o wygladzie jaki makijaz preferujecie ? naturlany a wieczorem na wyjscie ? co wg was jest ok ?;) podobaja wam sie dzieczyny niskie jak 154 :P plus obcasy , szczupla sylwetka :P ?

szczupłe, makijaz jedynie pod okiem lub szminka ale bez tego pudru na twarzy i wysokie ale od 170 do 180 max

dlamnie halki nocne przeswitujace , założone na nagie ciało:) i ponczoszki czarne oczywiscie:)

Gość w ogień by mocniej żyć oho
tak ja mam... a jak dziewczyna ma taki delikatny głosik? ja np mam tak że jak mówię głośno to mam poważny seksowny głos, dość niski, a jak się czymś krępuję albo po prostu mówię cicho, albo gadam przez telefon to taka dzieweczka 15 lat;/ Nie lubię swojego głosu.

aha i lubicie jak dziewczyna się wyróżnia ubiorem z tłumu czy wolicie te normalnie ubrane? ja lubię ciemne kolory i dodam że nie ubieram się na swoje 20 lat, tylko na starszą. w wakacje oczywiście lubię zaszaleć, ale np już w ogóle nie noszę bluz a i jakieś trampki coraz rzadziej. ubieram się kobieco.

Gość rowerka
o to ja posłucham,,,,)

hej rowerka :) jak tam Twoje forum?:) hmm kajdanki niemialem jeszcze tak :)

a w ogóle to kim jest paker że taki znawca od razu od intymnych relacji i naszej kobiecości? xD

Gość rowerka
Skromny nikt nic nie chce o Tobie mówić,,,,,szkoda co?

a lubicie długie, zwiewne włosy takie za łopatki?

kurcz eniewiem na poczatek moge byc uwieziona , a jak jest lepiej?:)