Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w czepku urodzony

Ja to normalnie mam oczy w genitaliach

Polecane posty

Gość w czepku urodzony

Z 5 lat temu kręciła się koło mnie taka jedna dziewczyna, w sumie ja koło niej też się kręciłem. Ładna, wydawała się nie głupia i pożądna, no nie powiem że nie miałem ochoty jej porządnie zerżnąć. Ale nie wiem czemu jakoś nie zdecydowałem się na zerżnięcie jej i wszystko rozeszło się po kościach. Potem mój kontakt ze znajomymi z tamtych czasów się urwał bo wyjechałem na 3 lata do Kanady. No nie powiem żebym tego nie żałował, nawet jeszcze nie tak dawno o tym myślałem że trzeba było jednak wtedy jej nie puszczać. I co? I dziś widziałem się z najlepszym kumplem z tamtych lat. I co? I się okazało że tamta dupa co się koło mnie kręciła kurwi się na lewo i prawo. Jest z jednym facetem a daje dupy 10 do innym, haha. Ja to normalnie mam chyba oczy w chuju że wtedy ją sobie odpuściłem.

Gość obywatel Szwejk
fajnie, że się wyżaliłeś to widać, że one mają swędzące łechtaczki i nic nie poradzisz , z resztą one się same przyznają do tego, że najlepiej aby lekarze wypisywali recepty na zdrowy i porządny sex dla poprawy nastroju i działający antydepresyjnie, kobiety tak mają a tak nie skorzystałeś a ona poszalała dla zdrowotności :)