Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

:))

Jak opanować stres przed wystąpieniem?

Polecane posty

Na konferencji będzie kilkaset osób w auli :O.

Ubierz sie tak zebys czula sie dobrze ( ludzie zwroca uwage bardziej na to jak wygladasz niz na to co mowisz) badz pewna siebie, usmiechaj sie, mysl pozytywnie mysl o czyms innym a potem juz do dziela! Bedzie dobrze trema to doskonala motywacja tak naprawde!

Dzięki, chyba tak zrobię. Kurcze, niby w szkole nie było problemów z wystąpieniami ale teraz już się stresuję - mimo , że trochę czasu jeszcze jest. Najbardziej przeraża mnie sytuacja, że się zatnę i będę stała z głupią miną przypominając sobie treść...

ścisnąć pośladki popijać wodę wyprostowac plecy uśmiechnąć się do siebie z myślą że za 15/30/45/60 min będzie po wszystkim

Gość miss...*
powiedz sobie : mus to mus i tak mnie to nie omine:D weź głęboki oddech i działaj :D

Gość kiok
Niestety, ale tego sie nie da opanowac i jesli jestes typem, ktorego takie wystapienia paralizuja, to moze nie byc ciekawie.

Gość aiaiiaiai
jaki temat

Haha :D Przynajmniej pociesza mnie myśl o poczęstunku po ;) Cieszę się, że pierwszy raz wystąpię na konferencji ale strach też jest

Jak sie zatniesz to improwizuj, usmiechnij sie szeroko mozesz obrocic sytuacje w zart zeby potem spokojnie przejdz to tematu Ja kiedys tez strasznie sie stresowalam przed wystepami ale z czasem samo mi to przeszlo i nie mam juz tym najmniejszego problemu a wystepuje praktycznie co tydzien :)

Konferencja ekonomiczna o efektywności lokalizacji.