Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

l-e-n-k-a

dlaczego kobiety po ciąży przeważnie zmieniają fryzury?

Polecane posty

Gość emotikone
moze dlatego, ze wiekszosci w czasie ciazy bardzo wlosy wypadaja? ;) a moze z okazji otwarcia nowego rozdzialu zycia... :o

zawsze mnie to ciekawiło, bo normalnie co laska po porodzie przychodzi to fryz nowy i w realu i na filmach tak robią. A niektórym się lepsze włosy robią wręcz, bardziej gęste

Gość klaraaaaaaaaaaaaa
ja obcięłam 2 dni przed porodem, bo mi wygodniej było. Miałam włosy za łopatki - a to już problem z utrzymaniem. Przy dzieciach wygodniejsza jest krótka fryzurka. Teraz hoduje

dlatego że chce się coś zmienić w sobie. bezpośrednio po ciaży to już i figura nie ta, i ogolnie nie ma czasu zadbać o siebie aż tak jak zwykle - wiec sie chociaż fryzurę zmieni.

Gość no bo
po ciąży, szczególnie jak się karmi piersią bardzo wypadają włosy trzeba więc dobrać fryzurę (najlepiej krótką) która to odpowiednio zamaskuje (zarówno niedobór włosów jak i odrastające, sterczące włosy).

Gość naprawde bardzo wypadaja
wlosy?da cos sie zrobic z tym,zeby tak sie nie stalo?nie jestem w ciazy,ale juz teraz mam wg mnie malo wlosow,w dodatku cienkie,wiec co bedzie po ciazy? :(

Gość gamera
Większość facetów lubi długie, więc kobiety takie noszą. Po porodzie to już mają swoich mężów gdzieś, więc robią z siebie krótkowłose paszczury.

no ja akurat nie wiem, ja mam taką samą jak przed - długie włosy do pasa :D ani myślę ich obcinac mimo iż wypadają...

Gość pines

W ciąży miałam włosy super, miód, orzeszki, gęste i mniej się przetłuszczały, a po ciąży (ok 5 mies po porodzie) masakra. Włosy z przodu głosy wypadły, a pozostałe się powycinały. Zrobiłam sobie bardzo grubą, końską grzywkę, bo tylko to wchodziło w grę. Już odrastają z przodu baby hairy, ale grzywkę będę musiała jeszcze podcinać, aż się zrównają. Mama mówiła zetnij od razu na zapałkę, ale ja nie mogę po prostu będę wyglądać jak debil. Dlatego nie dziwie się, że jak nie ma potrzeby obcinać to się tego nie robi.