Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukający_On

Przyciągam nieodpowiedni typ dziewczyn

Polecane posty

Gość Szukający_On

Jak każdy mam pewien ideał swojej partnerki, w zasadzie jest to taka szara myszka, spokojna, ale inteligentna domatorka, nie przepadająca za jakimiś imprezami, nie szukająca wrażeń itp. W zasadzie taka jak ja. I zawsze gdy próbuję się zbliżyć do dziewczyny tego typu kończy się to katastrofą. Z drugiej strony przyciągam odwrotny typ kobiet, rozrywkowe, szalone, zabawowe, takie z którymi jestem pewien iż po miesiącu dostałbym szału. Może ktoś potrafi zdefiniować błędy jakie popełniam? Albo udzielić jakiejś konstruktywnej rady?

Gość Szukający_On
Ja jestem tego świadomy i nie chodzi tu o poznawanie nowych dziewczyn. Po prostu za każdym razem spotykam taką, która mi odpowiada to kończy się maksymalnie na jednej randce. Za to w drugą stronę jest odwrotnie, dziewczyny które w żaden sposób mnie nie interesują, zapraszają mnie gdzieś, odzywają się na gg itp. I ja naprawdę nie rozumiem co robię źle:(

Tez tak mam, pozwolisz ze jesli rady beda konstruktywne to podczepie sie pod nie. Zawsze przyciagalam facetow nie dla mnie, najbardziej zainteresowani byli juz zajeci lub po alkocholu, normalni patrzyli w inna strone. Wnioski jakie wyciagnelam sa takie ze trzeba byc zapatrzona w siebie, nic nie umiejaca pusta lalka wtedy jest ok i ma sie wokol ciagle wianuszek zainteresowanych.

Gość pruszyket
to moze zastanow sie co te dziewczyny, jak je nazwale, 'szare myszki" odstrasza od Ciebie

Gość Szukający_On
No to powiedz mi jakie wnioski można wyciagnąć po opinii, że jest miło, jestem fajny, ale brakuje między nami tego czegoś:)

Gość pruszyket
No nie wiem... moze jakos wydajesz im sie nudny? moze jest w Twoim sposobie bycia cos, co drazni? To Ty musisz znalezc przyczyne.

Gość Szukający_On
Tyle to ja wiem, dlatego proszę o jakieś sugestie:)

Gość Szukający_On
Podbiję:)

Gość IIIIIIIIIIIIIIIII
Bo "szare myszki" nie będą się do Ciebie odzywać, będą czekać, aż Ty to zrobisz ;)

Gość Szukający_On
Ja wiem. I na początku wszystko idzie gładko, aż w pewnym momencie coś psuję. Nie potrafię właśnie zdefiniować tego, co robię nie tak. Jeżeli dziewczyna się ze mną umawia, znając mnie mniej więcej, to znaczy że jest wstępnie zainteresowana. A potem w czasie randki wydaje się coś psuć. Liczyłem na uwagi typu: co by was zniechęciło do chłopaka w czasie trwania takiej randki:)

Gość Szukający_On
Okolice Warszawy, czemu pytasz?

Gość elena001
Ja jestem w Twoim typie :P tez szukam spokojnych facetow , jednak trafiam na takich ktorzy szukaja mocnych wrazen, ciagle by imprezowali a mnie nie kreca takie zwiazki.. mysle juz troche powazniej niz oni :P

Gość elena001
Szkoda, ze z Wawy :P a ile masz lat?

Gość Szukający_On
Za dużo, żeby zadawać pytania na kobiecym forum, więc może nie będę się przyznawał:)

Gość ring!!!
Cześć, tu klaklakla7, Znalazłem fajny serwis z teleturniejami wiedzowymi online. Gra się z innymi graczami w teleturnieje podobnie jak w telewizji. Można wygrać niezłą kasę. Wejdź na: http://www.r1ng.pl/polecam/klaklakla7_fd17 i zagraj ze mną. Jestem właśnie w serwisie i czekam na Ciebie, klaklakla7

Gość Luczinda
skąd jesteś i ile masz lat? :)

Gość elena001
autorze a skad wiesz ile my mamy lat? byc moze tez za duzo by siedziec tu na forum hehe :) mow.. !! :D

Gość Luczinda
jestem typem opisanym przez Ciebie(lat 20). jeśli mówisz o domatorkach - takie zazwyczaj spędzają czas w domu :D natomiast ja (nieśmiała, niekontaktowa, nietowarzyska) uprawiam dużo spotu. ;) biegam, chodze na basen, gram w tenisa i siatkówke. nie mam żadnych przyjaciółek, wszystko robie sama.. nawet do kina chodze sama. ostatnio planowałam jakieś wyjście do pubu, żeby poznać kogoś interesującego.. ale miałabym problem z powrotem do domu. takie dziewczyny możesz spotkać, spacerujące samotnie po miescie, centrum handlowym, uczelni, gdzieś na basenie, albo w innym miejscu, gdzie towarzysz nie jest niezbędnym elementem rozrywki.

Gość Suuuńkaaa:)
Hmmm moze poznaj lepiej te które do Ciebie pisza? bo wiesz laskom sie wydaje za fajni faceci leca tylko na te rozrywkowe, smiale itp. ale w glebi duszy moze sa takie jakich szukasz?

Gość elena001
ja mimo, ze jestem niesmiala i na ogol domatorka to od czasu do czasu ide na na impreze ;P

Gość Luczinda
najważniejsze jest znaleźć wspólny język = jakieś wspólne zainteresowanie.

Gość zapewne sam jestes rozrywkowy
i dlatego przyciagasz ten typ kobiet :P

Gość Szukający_On
Lat mam ponad 24. Po prostu ostatnio odezwała się do mnie znajoma, która podobała mi się. Poznaliśmy się na imprezie, a potem ją zaprosiłem na spacer. I po tym spacerze kontakt się urwał. A ponieważ teraz, po pół roku przerwy, odezwała się znowu, to licząc na drugą szansę, chciałem się dowiedzieć czego powinienem unikać, co mógłbym poprawić:) Za wszelkie sugestię będę bardzo wdzięczny:)

Gość Szukający_On
Ad. raz w życiu byłem w klubie - nie podobało mi się, nigdy nie byłem na dyskotece, wolny czas spędzam uprawiając sport, czytając książki, oglądając filmy, czasem spotykając się ze znajomymi w jakimś pubie, czy barze. Do tego jestem informatykiem, więc sporo siedzę przy komputerze. I pragnąłbym prosić o ponowne przeczytanie topiku - nie chodzi o poznawanie dziewczyn, chodzi o to co może odstraszać podany przeze mnie typ dziewczyny na początku znajomości, co mógłbym w sobie zmienić.

Gość zapewne sam jestes rozrywkowy
a jak sie zachowujesz na randce?

Gość Szukający_On
Staram się być miły, próbuję być zabawny, ale nie przesadzać, na początek rozmawiać na jakieś neutralne tematy i nie szaleć za bardzo.