Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukający_On

Przyciągam nieodpowiedni typ dziewczyn

Polecane posty

Gość Tajemnicza Dama.
Widocznie wyglądasz na lowelasa 🖐️

Gość oli oli olifka
Do dziewczyny mojego faceta: Dlatego mowie, ze priorytety powinny byc takie same. ja od 7 lat jestem z mezczyzna ktory prawdopodobnie ma ADHD;) Wszedzie go pelno, mnostwo pomyslow na sekunde, jest w goracej wodzie kapany. A ja to oaza spokojnosci. Wszystko musze 5 razy przemyslec, zastanowic sie, ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi. I gdyby moj facet byl taki sam, to juz dawno nie bylby moj. Tylko jezeli przychodzi do powaznych rozmow o zyciu, czy ogolnie o poglady i zasady ktorymi czlowiek powinien sie kierowac- zgadzamu sie w 100 procentach. Nie wyobrazam sobie byc z kims innym.

Gość Szara Myszka;):)
Ojej, prosiłam o wysłanie zdjęcia na prywatną pocztę... Nie mam zamiaru go publikować:) A skoro Twoi znajomi/znajome też wchodzą na te fora to znaczy,że również czegoś szukają... I czego się tu wstydzić?:) Zresztą Twój problem nie jest drastyczny.

Gość jako bardzo spokojna osóbka
dodam jeden grosik do tej dyskusji:) myślę, że jeśli naprawdę spotkałeś szare myszki, to pewnie pomyslaly, ze wysokie progi na ich szare nogi:)

Gość jako bardzo spokojna osóbka
dodam jeden grosik do tej dyskusji:) myślę, że jeśli naprawdę spotkałeś szare myszki, to pewnie pomyslaly, ze wysokie progi na ich szare nogi:)

Gość kika bez bucika
jestem w twoim typie co Ty na to:)

Gość Szukający_On
Wróciłem na chwilę przed snem, bo ktoś mi obiecał, że coś ciekawego napisze. Ehh... znowu sytuacja typu wyszła na godzinę, wróciła po trzech latach:) Wątpię, aby ktoś uznał, że to za wysokie progi, jeżeli już to raczej w drugą stronę. Nie oszukujmy się, 24-letni chłopak, mieszkający z rodzicami i zarabiający niewiele ponad średnią krajową to nie jest aż takie marzenie każdej kobiety, zwłaszcza że ewidentnie brakuje mi odpowiedniego uroku osobistego:) Na razie nikogo nie szukam, jestem ciekawy jak rozwinie się sytuacja z tą znajomą, ale za wszelkie oferty dziękuję. A zdjęć nie wysyłam, potem będziesz straszyć dzieci przed snem jak będą niegrzeczne, a po co mam narażać kogoś na traumatyczne przeżycia?:)

Gość stazja
......az tak zle chyba nie jest:)

Aż tyle tu zdesperowanych, samotnych kobiet? Chłopak napisał, że nie interesują go znajomości z nieznajomymi. Poza tym, jaka kobieta chciałaby być uznawana za szarą mysz? Mi takie kobiety kojarzą się z niewidzialnością, nudą, przeciętnością i niestety są to przeważnie cichodajki. Jest to spowodowane tym, że kompletnie brak im pewności siebie i gdy tylko jakiś chłopak zwróci na nie uwagę to rzadko spotyka go odrzucenie. Widziałam takie sytuacje już nie raz i myślę, że po prostu tak podwyższają swoją samoocenę. A gdyby tylko mogły to latały by na imprezy aż by się kurzyło, tylko zazwyczaj nie mają z kim albo źle się bawią bo nie mają powodzenia. Szukający_On dlaczego akurat szare myszy? Bo mało imprezują? Dla mnie ważne byłoby to, że dziewczyna zna swoją wartość, jest interesująca, ma charakter, poczucie humoru.

Gość Szukający_On
To nie do końca tak. Jakbyś zerknęła na mój pierwszy post, to wyglądałoby to mniej więcej tak: spokojna, ale inteligentna domatorka, nie przepadająca za jakimiś imprezami, nie szukająca wrażeń itp. W zasadzie taka jak ja. A samo sformułowanie przeważnie kojarzy mi się to z liceum, gdzie były takie dwie skrajne grupy dziewczyn: te fajne, popularne, imprezowe i te szare myszki, inteligentne, siedzące nad książkami itp. No i właśnie chciałbym taką, która w ostatnim czasie przeczytała jakąś książkę, o której chciałaby porozmawiać, taką która może chodzić na imprezy, ale tego nie lubi, taką która woli spotkać się z grupą pięciu znajomych niż dwudziestu itp. I mi przeważnie, jeśli już taką dziewczynę znajdę, to bardzo szybko coś nie wychodzi:( A te całe dyskoteki, kluby itp. to po prostu nie mój klimat:)