Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananna

prezent dla pięciolatków . Wycieczka jednodniowa

Polecane posty

Gość nanananna

planuje zrobić prezent moim bliźniakom na urodziny.prezent w postaci wycieczki jednodniowej bo lubią podróże tylko zastanawiam się gdzie ?Kraków może Toruń a może wy mi coś ciekawego podpowiecie??

a ile bliźniaki mają? My na dzień dziecka wybieramy się do Chorzowa- plac zabaw plus zoo. Dla starszych dzieci Kraków może być interesujący, dla maluchów raczej nuda...

Gość nanananna
5 latek

a już doczytałam, ze 5 latki. Nie bardzo wiem co by mogły zobaczyć 5 latki w Krakowie. Wawel, smoka, Wisłę, rynek? (ale co na tym rynku? dużo ludzi, 5 dorożek i japońskich turystów?... sukiennice, kościoły, muzea- mnie się wydaje ze to atrakcje dla starszych dzieci.

Gość nanananna
5 latek

A może jakaś wycieczka w góry? tylko, że teraz właśnie zapowiadają zimno. a może Wieliczka i kopalnia soli? A po Krakowie tylko szybki spacer? No chyba ze dzieciaki lubią... W sumie jakbyście się do takiej wycieczki przygotowali, poczytali wcześniej legendy Krakowskie itd , a potem pokazali maluchom że w tym miejscu działo się to, a w tamtym to,to mogłoby być fajne, ale tak na sucho przejść się po rynku to żadna atrakcja...

Gość nanananna
wieliczka to niezły pomysł góry odpadają bo na feriach tam byliśmy

Gość kaszanka. p.
a moza czestochowa? zawsze tam milo :) milym miejscem jest tez safari (w okolicach zdunskiej woli bodajze) albo aquapark w lodzi. FALA potem manufaktura + port lodz i macie z glowy caly dzien ;p

Kornelkowa..jeśli wybieracie się do Wesołego Miasteczka, to chciałabym Cię uczulić,że tam jest na 2 godz stania w kolejce przy kasie, w takie dni jak Dzień Dziecka...Więc wyjechać musicie skoro świt. Zajrzyjcie też na plażę w parku. http://bi.gazeta.pl/im/2/4361/z4361132X.jpg Ja polecam jednak Park Miniatur w Inwałdzie. W zasadzie wszystkie karuzele dla małych dzieci są za darmo, bez ograniczeń (ogranicza tylko stanie w kolejce :D)

Gość nanananna
kaszanka. p. hehehehh tylko że my jestesmy z łodźi

Gość nanananna
może jeszcze jakieś propozycje :)

Gość kaszanka. p.
haha, no widzisz? nawet nie musicie sie ruszac z miejsca :P a tak na serio: moze wroclaw? tylko nie wiem co tam moze byc atrakcyjnego dla dzieci.. zawsze zostaje wam wypad do paryskiego disneylandu...

Gość nanananna
kaszanka. p. widzisz moje maluchy uwielbiają podróże pociągiem najlepiej dalekie więc pod łódźkie miejscowosci odpadają

Gość kaszanka. p.
no to mozecie skoczyc do berlina - pociag bezposredni z kutna (chyba) wieczorkiem wrocic. a jak jeszcze dluzsze wycieczki pociagiem to moze do gdanska, sopotu.

dziękuję my sobie ten dzień dziecka zrobimy albo przed, albo po dniu dziecka i to jeszcze w tygodniu tak żeby nie było stania. W wakacje byliśmy i mała szalała z zachwytu, niestety wpadliśmy tylko wracając z Wrocławia i nie starczyło nam czasu na zoo wiec tym razem od zoo zaczniemy :) My co prawda mamy fajne zoo u siebie ale po 1 mali je już znają jak własna kieszeń, a po drugie u nas nie ma żyraf!

Gość nanananna
a co myslicie o Wrocławskim zoo ???

Gość nanananna
up