Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam większe prawa

Bratowa nie rozumie że mnie się należy większa pomoc!

Polecane posty

Gość lamilak
mam wieksze prawa a konkretnie gdzie pracujesz i co nalezy do twoich obowiazkow?

Wiecie ile kosztują oryginalne buty dla ośmiolatka? :D :D :D :D :D :D :D :D Ale prowo:D :D :D :D :D :D :D Niestety, nic nie można poradzić już... Chyba, że wykonywaliby operację mózgu :) Dobrze się poczułaś? Fajnie Ci teraz, jak sadzisz takie farmazony, które pewnie czyta niejedna samotna matka, która nie ma na buty być może z ciucholandu. Super Ci się zrobiło? Wiesz co, nie wolno mi nikomu życzyć źle, ale gdyby tak nie było...

Gość mam większe prawa
Moja bratowa, a niby jak ona się będzie dowartościowywać skoro tylko zawodówke handlową ma. Ja natomiast skończyłam ekonomie i administracje. Z trudem znalazła się dla mnie praca w tak dobrej firmie. Mój szef jest znajomym moich rodziców.

Gość dumna mama to jania do
wy,,,

Wiecie ile kosztują oryginalne buty dla ośmiolatka? :D :D :D :D :D :D :D :D Ale prowo:D :D :D :D :D :D :D Niestety, nic nie można poradzić już... Chyba, że wykonywaliby operację mózgu :) Dobrze się poczułaś? Fajnie Ci teraz, jak sadzisz takie farmazony, które pewnie czyta niejedna samotna matka, która nie ma na buty być może z ciucholandu. Super Ci się zrobiło? Wiesz co, nie wolno mi nikomu życzyć źle, ale gdyby tak nie było...

Gość a ja mam lorodzine w ktorej os
oby ktore sa na rentach.corka niepelnosprawna potrzebujaca pampersow,jej ojciec po przeszczepie nerki ktory potrzebuje drogich lekow przeciw odrzutowi tej nerki i matka tej niepelnosprawnej kobiety ktora ma postepujaca zacme!wiesz kurwisko ile im zostaje na zycie?!300 zlotych po oplaceniu wszystkiego!i komu jest gorzej debilko?!!!i tak jak inni powiem gowno ci sie nalezy!!!!mam większe prawa Mojego syna rodzice odbieraja ze szkoły,ja pracuje do 18,gdy wracam do domu poświęcam każdą wolną chwile synowi.6,5 tysiaca może się wydawać dużo,chyba nie macie żadnych rachunków do płacenia i nie wydajecie na ubrania czy produkty żywnościowe.Po opłaceniu wszystkiego, kupieniu tego co potrzebne zostaje mi tylko 1300zł

Gość monia 1681
prowo na 100

Gość a ja mam rorodzine w ktorej os
mam rodzine mialo byc!

Gość KAAATRINN
Nie ośmieszaj sie dziewczyno,ja żyje z dziećmi w trójke za 1.800 zł.Musi mi starczyć,płace czynsz,prąd,telefony ,reszta na jedzenie.Zarabiam 1.200 zł, 600 zł alimenty.Myśle że takich kobiet jak ja jest więcej.Naprawde można wyżyć.6.500tyś jak bym miała to bym skakała ze szczęścia.Musze liczyć sama na siebie,rodzice nie żyją,siostra ma swoją rodzine.Też jestem po studiach,tylko po jednym kierunku,pracuje w biblotece.POZDRAWIAM