Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piwo z sokiem malinowym

Najbardziej żałosne, denne sytuacje, które spotkały was w związku z byłymi

Polecane posty

Gość co wy pierdolicie
o ja pierdole !!!! farba i to w takim dniu ??!! porazka a co z tym kolesiem? nikt go nie złapał ja bym go chyba kuźwa rozszarpała

Gość Ubawiona do łez
dziewczyna mojego faceta sytuacja nie moja, ale kumpeli. Raz jej facet u niej nocował niespodziewanie i chciał się bzykać, ale nie miał gumek, ona też nie i kiedy poszła się kąpać to on wyciągnął gumkę z takiej kartki jak się daje na 18 urodziny z napisem żeby "użyć w nagłej potrzebie"....ona dopiero po fakcie się dowiedziała kilka dni potem jak zobaczyła wybrakowaną kartkę. ......najlepsze było to, że jej siostra wiele razy przy niej bawiła się tą kartką i tak sobie dziobała gumkę szpilką...no kto by pomyślał, że on wpadnie na taki genialny pomysł Dzięki - dawno się tak nie uśmiałam!!!!! :-D :-D :-D

Gość gratulacje doświadczeń
z gumka szczyt chamstwa i sknerstwa :( co za pojeb

Gość Przebijam
"a teraz chyba przebije was wszystki moje drogie panie. pewnego weekendu siedzimy u mnie. od dwoch dni bardzo bolal mnie brzuch. tak bardzo mnei bolal, ze zaczelam plakac i zwijac sie z bolu, poprosilam aby zawiozl mnie do szpitala (szpital byl bardzo blisko, samochodem w 5min bylismy na miejscu). przyjechlam, zdiagnozowali problem z nerkami i kazali zostac na tydizen w szpitalu. oczywiscie caly czas plakalm z bolu i strachu co ze mna bedzie. szybko dojechali moi rodzice na miejsce, jak tylko ich zobaczyl stwierdzil ze sie zmywa i podszedl do mnie, kiedy ja lezalam na lozku szpitalnym podlaczona do kroplowki i powiedzial ze mam mu oddac kase za to ze mnie przywiozl i od razu najlepiej na zapas zeby mogl przyjezdzac mnie odwiedziac!!! od razu zaznaczam, ze nie byl biedny, mial robote i mieszkal z rodzicami, byl po protu skapym chamem poprosilam mame o 50 zl. dalam mu te pieniadze i powiedzilam ze moze zachowac reszte jezeli juz mi sie na oczy nie pokaze. a najlepsze jest to, ze debil aluzji nie zrozumial i przyjechal na nastepny dzien, bo kupil sobie papierosy i zostalo mu jescze na przyjazd do mnie XDDD i co wy na to>?" Całkiem podobnie, tylko że Twój Cięzawiózł, a kiedy ze mną pilnie trzeba było do lekarza, to nie zawiózł, tylko powiedział, żebym sobie po taksówkę zadzwoniła... No comment.

Gość agresywny pies przewodnik
poczekajcie jak się zleca regres i taliban hah

Gość zyrafkaqqqqq
moj byly kiedy jechalismy razem na wakacje za granicę (dość drogie) pwowiedział do mnie "ale Ty się nie przejmuj jak inne laski na lotnisku będą wyglądały lepiej od ciebie" ;|

Gość tyuiopppo
up

Gość No to teraz coś dobrego
Byliśmy ze sobą jakiś czas, ale do niczego między nami w tym czasie nie doszło. Któregoś dnia, ni stąd, ni zowąd, ten wyskakuje mi z tekstem, że jest...takim dobrym kochankiem. :-) Na widok mojej zszokowanej miny (nie wiem, czy bardziej zatkało mnie to, co mówi, czy to, że tak nagle bez powodu rozpoczął ten temat), pośpiesznie dodał: "nie wierzysz? Jak chcesz, to ci dam numery telefonów do moich byłych kochanek". Zbaraniałam, ale za chwilę głos mi powrócił i w powietrzu latały już jego pierze. :-D

Gość UUUUUpppp
Podnoszę, bo ten temat bawi mnie niepomiernie.

Gość upupupupupupupupupupupupupuppu

Gość no to może ja
miałam bardzo fajny związek, ale niestety się rozpadł. znalazłam innego z którym naprawdę zaczynało się układać i wtedy mój Ex wysłał mojemu facetowi moje nagie zdjęcie (zostało mu po naszych igraszkach) z dopiskiem, że mu wysyłam co jakiś czas takie foty i żeby mój obecny zastanowił się co robi. Oczywiście facet posądził mnie o zdradę i kolejny związek się zakończył :(