Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara7777777

Jak to jest z tymi facetami? Żona... romans...

Polecane posty

Gość Dagmara7777777

Ludzie powiedźcie mi jak to jest? Jest sobie facet żonaty z dzieckiem ma akurat taką prace że często pracuje z kobietami. O ile się nie mylę to pracuje w tej firmie od 9 lat (żonaty od 7 lat). Facet jest przystojny kobiety go podrywały na każdym kroku ale dawał sobie z tym bez problemu rade. Ostatnio pojawiła się w jego życiu dziewczyna którą właśnie poznał w pracy i wymiękł z tego co mi opowiadał to ona też coś do niego ale to on zaczął. Mówił że nie szukał czegoś takiego ze dobrze mu było z żoną itp chociaż różnie to miedzy nimi bywało i bywa i że to samo przyszło że mógł mieć z 50 kochanek w całej swojej karierze życiowej ale nie chciał. Pojawiła się ona pracowali ze sobą 3 miesiące nie wynikałam do czego tam doszło... ale seksu nie było z tego co wiem. Ona odeszła z pracy jednak cały czas utrzymują ze sobą kontakt. On mi mówi że już gubi w tym wszystkim że cholernie pragnie tamtą kobietę a nic nie może zrobić, tęskni nie może o niej zapomnieć. Mówiłam mu żeby się do niej nie odzywał wytrzymał miesiąc, zawsze jak sobie wypił to zaczynały się smsy i telefony do niej. 2 miesiące temu mówił ze się z nią więcej nie spotka, wczoraj mi mówi ze się z nią umówił... Jestem jego kumpelą chce mu jakoś pomóc... z drugiej strony zastanawiam się co z jego żona czy on ją naprawdę kocha? Skoro cały czas myśli o tamtej kobiecie... Jak myślicie co robić?

Gość Dagmara7777777
mam się nie wtrącać?

Gość eeeeee tammmmm
nie powstrzymasz go - znasz przysłowie - mądry polak po szkodzie :o Zacznie coś głupiego a potem na kafeterii będzie prosił o pomoc - zdradziłem żonę, co mam zrobić? jak ja odzyskać? Ot co!

Ja znam osoby które nie tylko zdradzały ale i się rozeszły a czy to dobrze czy źle nie mnie oceniać swoje ideały mam ale świata nie zbawię. Możesz z nim porozmawiać i powiedzieć co o tym myślisz i tyle..

Gość Dagmara7777777
widzę ze on jest zapatrzony w tą kobietę jak w obrazek ... młodsza ładniejsza od jego żony podobno świetnie się dogadują ... mówił mi że gdy spędza z nią parę godzin "to świat nabiera kolorów" a z drugiej strony nie chce stracić żony... no to albo wóz albo przewóz no jasna cholera nie da się tak żyć i mieć 2 kobiety naraz. Z tą się po przytula przyjdzie do domu a potem leży i myśli przy muzyce że się z nią kocha ... a żona koło niego chodzi... ja bym chyba zwariowała ...

przykry przypadek ale prawie każdego takie zauroczenie trafia nawet gdy jest zajęty i tkwi w codziennym nudnym związku. Nie będzie można u niego tego zwalczyć, sam zdecyduje czy wejdzie w nowy związek czy będzie miał romans który się kiedyś tam skończy.

Gość Dagmara7777777
masz racje aliksandra ... kurde żal mi go bo jest to naprawdę w porządku facet tyle lat nie uległ aż się pojawiła taka jedna, on to tez tak odbiera ze ona jest wyjątkowa ze mógł mieć tyle kobiet a nie zwracał na nie uwagi pojawiła się ona... i wszystko szlag trafił ... widzę ze się meczy nie wie co ma robić, ale ja już mu nie zamierzam doradzać w sumie to jego życie ale biedna ta zona... nie wiem czy bym potrafiła po takim czymś przyjść do domu i udawać ze jest wszystko ok ze nic się nie stało a przecież tak czy siak on ją zdradza i jeżeli zostanie przy zonie to będzie musiał z tym żyć...

Gość october&april
fajne;) I co są razem?:) powiedział w koncu tej dziewczynie jak to było;)????

Gość Dagmara7777777
ale co jak było?

Gość venussskkaaa
No jak było: że myślał o niej itp. :) I co dalej z tą historią:)?

Gość Dagmara7777777
no z tego co wiem to niby miał się z nią w piątek spotkać ale mówił mi ze musiał to przełożyć bo coś mu tak wpadło ma się do niej odezwać w tym tygodniu ale coś się waha... Ja myślę ze on się waha dlatego że się boi ze potem nie da sobie z tym rady po spotkaniu z nią, że nie będzie mógł tego przerwać, widzę co się z nim dzieje ... Powiedział mi mniej więcej tak "Teraz sobie daje rade jakoś ale boje się że jak ją znowu zobaczę, dotknę to już się nie opanuję, ja jej potem nie dam spokoju ..." Czasami mam wrażenie że on się zachowuje jak małe dziecko które nie wie czego chce... w sumie na jego miejscu nie wiem sama co bym zrobiła no ale cholera trzeba coś wybrać nie? Nie można mieć w życiu wszystkiego i tyle... Przynajmniej tak sobie to tłumacze ...

Gość Dagmara7777777
jak by między nim a tamtą kobietą doszło do czegoś więcej mam oczywiście na myśli seks to on ma po małżeństwie ...

Gość Dagmara7777777
up