Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiałe dziewcze

POMOCY - jest taki chłopak, co mieszka tuż obok...

Polecane posty

Gość nieśmiałe dziewcze

Jest taki chłopak, co mieszka w tym samym akademiku co ja. Znamy się tak na cześć, z 3 razy w życiu z nim rozmawiałam. Podoba mi się strasznie, nie ma dziewczyny (powiedział mi to od razu w pierwszej rozmowie - ciekawe czemu?) i ogólnie jest fajny, z tym, że preteksty żeby się z nim zobaczyć już mi się skończyły i teraz go w ogóle nie widuje. Nie jestem specjalne śmiałą osobą, a on też chyba do najbardziej przebojowych nie należy - chyba z inicjatywą nie wyjdzie chłopak. Co robić??

Gość Krokodylka
Jak będziesz gdzieś szła, na wystawę czy warsztat, czy na koncercik w pubie, zapukaj do niego i spytaj, czy pójdzie z tobą... Jak nie, to trudno, może nie może. Na pewno będzie to dla niego sygnał zachęcający.

Gość nieśmiałe dziewcze
eh, w życiu tak nie zrobię, chyba bym umarła ze stresu :o ja już do niego wpadałam z pretekstem, że szukam jego współlokatora itp. 2 razy... chyba po prostu czas na jego krok teraz, a jeśli go nie wykona, to widocznie mi się tylko wydawało, że mu się podobam :o

Gość nieśmiałe dziewcze
eh, w życiu tak nie zrobię, chyba bym umarła ze stresu :o ja już do niego wpadałam z pretekstem, że szukam jego współlokatora itp. 2 razy... chyba po prostu czas na jego krok teraz, a jeśli go nie wykona, to widocznie mi się tylko wydawało, że mu się podobam :o

Gość nieśmiałe dziewcze

Gość Krokodylka
ty myślisz, że ja jak mam wykonać taki krok, to się nie denerwuję?! Każdy się denerwuje. Tylko ty dokonujesz wyboru: ważniejsze, żebym się tak nie zestresowała niż żebym zrobiła to, co chcę.