Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkadiusz skarzysko kamienna

jestem gejem

Polecane posty

i mam sie dobrze:)

Gość Konrado
fajnie masz, przynajmniej nigdy nie puszczasz głośnych bąków...

Gość to CH ci W D
i wszystkiego dobrego! :P

ja jestem aktywem, niegrozne mi hemoroidy:)

Gość karambulka
lubie gejów, tacy bardzo otwarci są i fajnie sie z nimi gada. w ogóle chyba kazda kobieta chcalby miec przyjaciela geja ;]

ja jestem aktywem, niegrozne mi hemoroidy:)

a pewnie ze napiszemy:)zbierzemy jeszcze wszystkie dajace analnie kobiety z kafe i napiszemy o "trudach i mozołach polskich gejów wespół z uciskanymi kobietami na terenie RP":)

A ja jestem zarozumiala i kazdego faceta moge okrecic wokol malego paluszka w ciagu 10 min rozmowy, na Ciebie autorze potrzebowalabym 20 min,wierz mi

Antiochia a ja uwielbiam ten wzrok dziewczyn kiedy widzą że ich sztuczki na mnie nie działają i że potrzeba się bardziej postarać żeby mi zaimponować :D bezcenny :P

;-) blysk w oczach bylego faceta, bezcenny;-) wczoraj doswiadczylam;-) nie badz taki pewny siebie cocaine;-) tylko w nocy jestem na gg widoczna bo nie moge sie odgonic od facetow;-)

Błysk w oczach byłego tak Ci się podoba? czyżbyś miała coś z modliszki? uuu nie podoba mi się to, nie podoba..

Ja nie uzywam sztuczek, nawet sie nie maluje na spotkania bo nie potrzeba, jestem soba a leca jak pszczoly do miodu, wiem z autopsji, niestety ja jestem wybredna, i moge skoro jak to kiedys ktos podsumowal mam w sobie to cos;-) mozesz sobie na gg moim zdjecie obejrzec, bylam w dlugoletnim zwiazku i teraz odzyskalam wolnosc i wreszcie moge sie wyszalec, jak mieszkasz w Wawie to mozemy sie zmierzyc, zobaczymy czy sie oprzesz Cocaine

Z modliszki? nie wiem raczej nie, po prostu tak mam, mszcze sie na facetach za uraz bo 5 lat zmarnowalam

Ja umiem zaimponowac , nawet dzieki bratu mojego ex na samochodach sie znam, okrecenie chlopaka wokol paluszka to chwila;-) czlowiek sie uczy cale zycie;-)

Gość moze niechwal sie az tak
bardzo tym okrecaniem wokol palca bo to akurat działa in minus albo jeszcze Ci sie złamie ten palec i nie bedziesz miec wokol czego okrecac :-P

a i miss polski tez nie jestes ;) wiec nie przechwalaj sie tak :-)

ale za pewnosc siebie to ziele 🌻 dla Ciebie

no tak na miske to trzeba miec co najmniej 1,70

a teraz to juz spac trzeba isc 🖐️ Tobie tez radze sie wyspac bo wtedy bedziesz jeszcze piekniejsza :-D

Ooj no dzisiaj właśnie wróciłem z Wawy jaka szkoda :P jestem z Łodzi ogólnie. No z modliszki z modliszki kochana.. urażone ego, stracony czas i żal ok rozumiem. ale mścić się na innych facetach? nie lubie czegoś takiego i myślę że to po prostu nie fair obarczać innych swoimi problemami. z tego co piszesz, pewnie masz w sobie "to coś", po 10 minutach rozmowy mogłbym Ci pewnie nawet powiedzieć dokładnie co :d a co do zdjęcia, to nie jesteś w moim typie :) no chyba że za mało na nim widac :P

Cocaine jaka szkoda ;-p jak bedziesz nastepnym razem w Wawie to moze mi powiesz na czym polega to moje "cos";-p daleka jestem od robienia chlopakom nadzieji, nie chce niczyjego nieszczescia dlatego na gg jestem praktycznie niewidoczna, a jak pisza dlaczego sie nie odzywam to odpisuje ze to dzialka chlopaka, tylko mnie po prostu denerwuje ze ida jak do miodu, a co do zdjec to one czasem nienajlepiej wychodza, a poza tym tu nie chodzi o wyglad tylko o osobowosc, dlatego pisze o 10 minutach a nie dwoch sekundach W zyciu zawsze tak jest,ze raz na wozie raz pod wozem,tylko,ze ja mam sile w sobie zeby sie z powrotem na ten woz wdrapac;-) Co Cie nie zabije to Cie wzmocni gg 21857570