Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbdfthth

No i zostałam ze wszystkim sama...

Polecane posty

Gość calkiem jak sredniowieczee
a co do brania całą rodziną to jestem przeciw, jak ktoś nie daje rady to niech nie decyduje się na dzieci, gdzie żeście wyczytały, że jak jest się kobieta to należy tylko rodzić .... rodzić .... z później jęczeć jak to ciężko. Co za durne baby.

Gość Boze czytajcie ze zrozumieniem
Autorka ma jedno 5-miesieczne dziecko, a nie jedno po drugim!!! poza tym jak mogla wczesniej sie dokladnie zastanowic, skoro nie wiedziala, ze akurat jej dziecko bedzie tak marudne? Wy tez wszystkie myslicie o tym czy przypadkiem dacie rade? NIE bo musicie dac!!! Autorko skad jestes??

Gość post wyzej
no właśnie kto tu nie umie czytać a wstawia swoje głupie komentarze "giguga ja cie doskonale rozumiem i współczuję byłam prawie w podobnej sytuacji miałam dziecko jedno prawie po drugim a mąż cały czas w delegacji...." a to to wuj

Gość Boze czytajcie ze zrozumieniem
a sorry, myslalam, ze to bylo do autorki, bo w sumie przeczytalam tylko jej wpisy, bo juz mi sie wiecej czytac nie chcialo ;) wiec zwracam honor!

Gość bo dziecko czuje
twoja niechec do niego .niechec meza stad takie zachowanie.musisz mu dac duzzo milosci ciepla moze bedzie lepiej gdy poczuje sie kochane i bezpieczne

Gość do GIGUGA
ty po prostu zdecydowałas się wyjść za DUPKA. Niech twój przypadek ostrzezę innych./

Gość wtedy cierpia dzieci
o takich dupków to ci w naszym kraju mamy niemało, tylko, że najgorzej jak dobierze się do siebie dwoje dupków i narobią dzieci

Gość ciesze sie ze wpadlam
na ten temat. Mam 30 lat, meza ktory jest pochloniety robieniem kariery, swoja kariere ktora rozwija sie swietnie, i cale stado siostr, kuzynek, ciotek i innych kolezanek ktore prozba i grozba probuja we mnie wmusic ciaze... przykro mi autorko ze akurat znalazlas sie w takiej nieprzyjemnej sytuacji, dla mnie jest to przestroga, jesli nie jestes na 100% przekonana do posiadania dzieci to lepiej sie wstrzymac. Wiesz, ja bym udala jakies zawroty glowy czy cos i poszla na kilka dni do szpitala. Dziecko z mezem a ty na badania ;). Jesli zostawisz ich i wyjedziesz to w razie jakiejs sprawy zwiazanej z podzialem praw rodzicielskich maz moglby tego uzyc przeciwko tobie, wiec nie radze.