Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)typowy facet

rozterki

Polecane posty

Gość nietypowy facet
widzę że wielkie odliczanie trwa ;)

Gość nietypowy facet
ciekawe czy uda się pogadać tak miło jak ostatnio :) aż mnie dreszcze przechodza :)

Niestety mnie nie bedzie ....... obowiazki rodzinno- imprezyjne..... beda .... przykro mi....

Gość nietypowy facet
kociaczku szkoda :( masz teraz chwilkę?

ja jestem kanciasta psująca zabawę innym albo złośliwa nie dołączę

o nie !znowu be zemnie :(za czeliście ...więc trudno ide na inny topik.....

powoli rozpinam Ci bluzeczkę i zaczynam masować delikatnie piersi, sutki stają się twardsze i reagują na mój dotyk. zwolzam palce i muskam nimi sutki. przesuwam dlonie po twoim ciele i gdy jestem już na biodrach ty rozchylasz uda...

wsuwam dloń na Twoje majteczki, czuje że jesteś wilgotna więc zlizuje z palcy soczki. Smakją cudownie, pachną podnieceniem i złotym deszczykiem. Zaczynam je wysysać z ciebie, robie to lapczywie az ciekną mi po brodzie

odchylam majteczki i zatapiam w muszelce paluszki i pote rozcieram ci je po piersiach, szyi i twarzy. chce zebyś cala pachniala soczkami i zlotym deszczykiem, potem namietenie caluje cie w usta, piersi i na koncu w oba otworki

czuje to, namietnie sie poruszasz. zawiazuje ci oczy tak, zebys nic nie widziala. zaczyam cie dotykac po całym ciele, całuje raz w usta raz w piersi... nagle czujesz coś wilgotnego, twardego a zarazem delikatnego na ustach....

ooo tak! oboje przyspieszamy. Twoja pupa jest już luxniejsza więc wsuwam dwa paluszki. polewam ją oliwką żeby było miło i komfortowo. Nagle mój czlonek zaczyna pulsować... czuje w nim skurcze... i powolutku zaczyna lecieć goracy złoty deszczyk :* pisssssssssssssssssssss

cudownie!! szaleje z podniecenia! Ty czując paluszki w dupci wypinasz ją mocniej, więc wkładam trzeciego paluszka, wchodzi cudownie i gleboko. Twoja pupa jest wypelniona ale mam ochotę na jeszcze, chce jej dać porzadny wycisk

Gość Nadiana
wrr...ciekawie tutaj:)