Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama radzia

mały mi sie pochorował :(

Polecane posty

niestety zarazilam malego mimo staran. kaszle strasznie. dzis bylismy u lekarza dostal antybiotyk w zawiesinie i syrop :( ale mi go szkoda. katarek go meczy i mimo ze sie stara usmiechac widze ze jest słabszy ...ehh czuje sie winna bo to ja najpierw sie rozchorowałam i go zarazilam

ani nie gadaj ja mam czworo dzieci córa 3 i pół tyg temu przyniosła przeziębienie i do dziś nie potrafimy z tego wyjść od nowa się zarażamy ledwo się podleczy ktoś i od nowa masakra

ja złapałam jakiegos wirusa nawet niewiem gdzie juz 8 dzien na antybiotyku i...zero poprawy ,maz zdycha a na koncu maluszek nasz. mam nadzieje ze jemu szybciej przejdzie. dobrze ze polyka mi ta zawiesine,bo zastrzyki by byly. a tak sie cieszyłam ze wkoncu slonce i a spacery mozna wyjsc. i znow w domu do odwolania

no to jest pieruństwo z tymi przeziębieniami dawaj mu actimel do picia osłonowo

moja tez chora. po 3 dniach gorączki lekarka zdecydowała się podać antybiotyk. ja tez się czuję fatalnie, niechże ta wiosna zrobi się wreszcie bardziej wiosenna...

podaj probiotyki osłonowo, np dicoflor, lacido baby. porządnie wietrz mieszkanie, nawilżaj je, wyłącz kaloryfery, max 18 stopni w dzień. powinno mu się lepiej oddychać. a i nie zamartwiaj się!!! jeszcze nie raz się rozchoruje! zachorował to i wyzdrowieje :D

katarek ma taki wodnisty i cieknie mu strasznie. co jakis czas psikam mu wode morska i oczyszczam zawsze mamy 18 stopni i lubimy wietrzyc wiec to akurat jest dobrze lekarka dala mi jakis probiotyk cos na a... baby :) ehh chyba pierwsza choroba u dzieciaka to straszne przezycie

Gość wirusow nie leczy sie
antybiotykiem !!!

katarek ma taki wodnisty i cieknie mu strasznie. co jakis czas psikam mu wode morska i oczyszczam zawsze mamy 18 stopni i lubimy wietrzyc wiec to akurat jest dobrze lekarka dala mi jakis probiotyk cos na a... baby :) ehh chyba pierwsza choroba u dzieciaka to straszne przezycie

a czy sa tu mamy ktorych niemowleta mialy zapalenie oskrzeli? czy konczy sie to szpitalem ? czy wasze dziecko dostalo sie do szpitala przez przeziebienie ?

a czy sa tu mamy ktorych niemowleta mialy zapalenie oskrzeli? czy konczy sie to szpitalem ? czy wasze dziecko dostalo sie do szpitala przez przeziebienie ?