Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur28

Dziewczyna Rosjanka

Polecane posty

znowu generalizowanie.. droga myszko naruszko --> po co masz pisac ze polacy sa glupi albo brudni na polskim forum? ja sie za glupia ani za balaganiare nie uwazam i po czesci mnie obrazasz.. a nwet mnie nie znasz, ani nikogo z tego forum, jedna czy nawet dwie jaskolki wiosny nie czynia. tzn ze nie znasz zadnych polakow ktorzy wiedza co to pochodne, czyli wszyscy rosjanie wiedza co to sa pochodne? no posluchaj sie co za bzdety wypisujesz. moglabym sie odplacic pieknym za nadobne ale tego nie zrobie bo mi sie juz odechcialo..

Gość myszka naruszka bebe
piszę o swoim własnym doświadczeniu i tyle......

najpierw jest autor watku, potem tatiana a teraz myszka naruszka.. chyba maja swoje dyzury, jeden schodzi a na jego miejsce pojawia sie nowy. chyba ze ktos ma roztrojenie jazni :P stawiacie takie same wielokropki dlugie. czy to tylko ruski tak maja? :) jakby mi moj facet powiedzial ze on polaczkow w sumie nie lubi a mnie kocha to bym go za jaja i do lasu na najwyzsze drzewo.. ale myszka naruszka roczula sie jaki on kochany.. no sam miodzio :D

Gość myszka naruszka be be
jest kochany i jestem szczęśliwa , że mam takiego chłopaka, nie obchodzi mi czy lubi on rusków czy nie, najważniejsze, ze mnie kocha, z szacunkiem się odnosi do moich przyjaciól z byłego ZR, chyba miał i może wciąż ma kompleks medialny, nie poznał nigdy zadnego Rosjanina ale sobie stwierdził, że nie lubi i tyle, powoli go z tego wyciągne. Już nawet zaczyna cos tam nawijać po "naszemu"

Rosjanki to świetne dziewczyny... aczkolwiek daleko za Czeszkami :) polki pozostawię bez komentarza bo szkoda na nie czasu

każdy niech będzie z tym kto mu się najbardziej podoba

Gość o Rosjankach wiele napisac mog
Drodzy szanowni panstwo wy Polacy narzekajace na Polki otoz : Ukraina ,Rosja itp zachwycacie sie tak urodnymi dziewczynami , maja klase ,sexapil ... wiele by wymieniac . Alez one chodza: codzien wymalowane jak babuszki czyli :niebieski cien , czerwona szminka etc. nosza 15 cm obcasy farbowane wlosy ,czesto na czerwien (sprana czerwien szamponetki) badz blad (typu zolty) maja : bardzo okragla (przeokragla ) twarz oczy nisko osadzone - sa tak chude jak pora styl i ich klasa w modzie ponizej zera : albo jak kurewki (wiele wiele widzialam) lateks , mini rozowa spodniczka , brzuch odkrywajacy ala lata 90 (widziane na wlasne oczy) plastikowe buty na obcasie 15 cm w kolorze zolto rozowym do tego rajstopy kabaretki wzrost okolo 165 waga chyba z 30 ... weszla tak do metra o godzinie 12 w poludnie wiele podrozuje po europie (sprawy zawodowe) rowniez spedzilam miesiac na ukrainie(kijew) i 2 tyg w Rosji ponadto liczne wyjazdy po europie( Rosjanek wiele) od 15 lat mieszkam w Niemczech . Wiec wiele moge opowiedziec :) oczywiscie napewno spotka sie z klasa , ale mysle ze post autora to tylko jedna wielka bujda , by sprowokowac :) pozdrawiam

do urody mogles jeszcze wiecej dopisac jak to piekna byla :) to jedna wielka podpucha autora . Rosjanki nie pija i nie pala- ehhh chyba nie widzialas nigdy Rosjan na oczy :P

" Drodzy szanowni panstwo wy Polacy narzekajace na Polki otoz : Ukraina ,Rosja itp zachwycacie sie tak urodnymi dziewczynami , maja klase ,sexapil ... wiele by wymieniac . Alez one chodza: codzien wymalowane jak babuszki czyli :niebieski cien , czerwona szminka etc. nosza 15 cm obcasy farbowane wlosy ,czesto na czerwien (sprana czerwien szamponetki) badz blad (typu zolty) maja : bardzo okragla (przeokragla ) twarz oczy nisko osadzone - sa tak chude jak pora styl i ich klasa w modzie ponizej zera : albo jak k**ewki (wiele wiele widzialam) lateks , mini rozowa spodniczka , brzuch odkrywajacy ala lata 90 (widziane na wlasne oczy) plastikowe buty na obcasie 15 cm w kolorze zolto rozowym do tego rajstopy kabaretki wzrost okolo 165 waga chyba z 30 ... weszla tak do metra o godzinie 12 w poludnie wiele podrozuje po europie (sprawy zawodowe) rowniez spedzilam miesiac na ukrainie(kijew) i 2 tyg w Rosji ponadto liczne wyjazdy po europie( Rosjanek wiele) od 15 lat mieszkam w Niemczech . Wiec wiele moge opowiedziec oczywiscie napewno spotka sie z klasa , ale mysle ze post autora to tylko jedna wielka bujda , by sprowokowac pozdrawiam " jak zwykle znalazła się jakaś zakompleksiona poleczka, która dogłębnie ocenia styl kobiet innych nacji tak ciężko wam polskie pasztety zrozumieć, że jesteście najbrzydszymi słowiankami?

kamecha --> do mnie to jeszcze nie dotarlo :P ps. w takim razie twoj stary to musial byc slepy zeby chciec twoja matke zapladniac.. no chyba ze jej flage na twarz i za ojczyzne pojechal.

ehh Jareczku jestes tak dosednie glupi :) nie jestem jakas polaczka *** tylko wiele podrozuje , bylam w Rosji na Ukrainie byles widziales? z pewnoscia nie :) mieszkam 15 lat w Niemczech - tu wiele Rosjanek /Rosjan :) wiele w Europie zachodniej ktora zwiedzilam , jak i Poldniowo -Pulnocna :) a teraz odrob zadanie domowe i dobranoc

Gość głupota niektórych mężczyzn
nie zna granic :) Cudze chwalicie -swego nie znacie ;P A ja się pytam was, biednych zakompleksionych facetów, ile razy dostaliście kosza od pięknych Polek że tak bardzo was od nich odrzuca? Niech sobie będą piękne Rosjanki, czemu nie? też słowianki. Ale Polki... Czizez... Przecież to skarb narodowy. WY przeciętni, zawstni, zazdrośni, zakompleksieni, niedowartościowani mężczyźni - lepiej się nie odzywać niż p...ć takie głupoty.

ooooo nie będę się kłócił z wielką obieżyświatką buahahahahah :D PS: temacik przywołuje komplesiki, polska klusko? :D

nie wiem w jakim kręgu miałaś kontakt z Rosjankami.....ja tez nie piję i nie palę, moja koleżanka z która mieszkam również,,,,i piekne jesteśmy i zadbane

Nie mam męża, mam narzeczonego, z którym jeszcze nie mieszkam,mieszkam z koleżanką, tez Rosjanką

Kuuurde, to przecież nie mieszkając ze sobą to można powiedzieć, że nie znacie się na tyle by zostać małżeństwem :o Dlaczego z nim nie zamieszkasz? A co jak się okaże, ze jednak to debil, pedofil, pedał, zoofil czy i czego jeszcze zboczona dusza zapragnie :D

Nie mieszkamy razem, bo mamy rrochę skomplikowaną sytuację mieszkaniową, nie jest debilem, a nie zoofilem, może ty jestes??? znam go wystrczająco, i moje z nim relacje to nasza wprawa o propos tematu Rosjanki- Polki, sorry za taki przykład, ale porownajcie chociażby dziwek, wejdzie na popularny portal polski a pozniej na rosyjski, różnica jest ....i to duża www.roksa.pl www.devochki.ru