Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna12345

Kiedy można zajść w ciążę

Polecane posty

Gość Zuzanna12345

Słuchajcie, mam pytanie. Od półtora roku brałam tabletki anty. W tym miesiącu je odstawiłam i kochałam się z chłopakiem pierwszego i drugiego dnia po okresie bez prezerwatywy. Czy w tym czasie mogłam zajść w ciążę?? Proszę o pomoc.

tak mogłaś. ja odstawiłam tabletki w styczniu, pod koniec lutego dostałam okres (22.02 dokładnie) kochałam się z mężem podczas okresu (2-4 dzień cyklu), później on wyjechał i nie było seksu więcej w tym cyklu. kolejny okres dostałam po ciąży i 8 miesiącach karmienia piersią :)

Gość Zuzanna12345
Kochaliśmy się 15 i 16 marca. Czy jeśli była bym w ciąży test by to wykazał czy jeszcze nie?

Gość Zuzanna12345
Przepraszam za błąd te dwa stosunki miały miejsce 18 i 19 marca.

W ciąże najszybciej zajdziesz, jeśli nie masz do niej warunków i kompletnie jej jeszcze nie chcesz ;) Takie spostrzeżenie z obserwacji tego pokręconego świata.

Gość Zuzanna12345
No właśnie teraz to nie chcę być w ciąży.

jeśli kochałaś sie po okresie to raczej znikome szanse na ciążę, no chyba ze przez braniem tabletek miałas baardzo krótkie cykle - to wtedy jest prawdopodobienstwo, ze po okresie od razu są dni płodne. Zwykle po tabletkach wraca sie do długosci cyklów z czasów, kiedy ich nie brałas . Jak długie miałas wtedy cykle? A druga sprawa powinnas sie teraz nauczyc obserwowac objawy płodności.

Gość Zuzanna12345
Jak wyglądają te objawy??