Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milusinska:)

Zaczynamy swoje starania na 2011 r!

Polecane posty

Czerwone wino dobrze wplywa na sciolke macicy, na endometrium i orzechy tez :)

witaski dziewczeta! eterno-ja w życiu wzięłam tylo raz tabletki anty-ale tak mi dały w kość ( słabosć, ciągłe plamienia, złe samopoczucie i piersi mi urosły). Kto mnie znał, to w ciągu tego miesiąca, co brałam myślał,że jestem w ciąży :). Co do wieku, jestem tuż przed 30 i czasami łapę doła,że trochę za późno się zdecydowaliśmy,ehh... Mamika30- ja waga niby ta sama, po zdjeciach widze jak ciało się zmienia, tłuszczyk z pyzowatej buzi zeszedł mi na na brzuch;)Czeka mnie ciężki okres w pracy-bo urlopy to więcej stresów i mniej snu zpotrafi zbić 3 kilo tygodniowo ze mnie;) Zbytnio się nie cieszę, bo stres nie sprzyja zajściu w ciążę. Co do romantycznego wieczoru trzymam kciuki za to, żeby był owocny;) oOmagdalenaoOq-ja też słyszałam,że odrobina alkoholu sprzyja zajściu. Mało to dzieci poczęło się w taki sposób, hehe. Tylko ja czasem myślę o tym,co z alkoholem jak się nie wie,że się jest w ciąży???Niby do czasu jak nie ma łożyska (pi razy drzwi, do czasu ew.okresu) ciałko żółte chroni zarodek. A wiadomo czasem dzieci się poczyna podczas urlopów gdzie czesto się drinkuje i piwkuje;) SODALITE-ZNÓW IDZIESZ NA NOC DO PRACY? No my dziś pojechaiśmy pooddychać "swieżim wozduchem" a teraz leżymy na naszej kanapie;) Ja się nie czuję zbyt dobrze-piersi mam cięzkie, a i coś mnie ciągle łupie w prawym jajniku,aż mi na nogę i tył pleców promieniuje. Nie tam jakiś uporczywy ból- tylko taki ćmiący ,co nie pozwala o sobie zapomnieć;) Nie dziękuję za trzymanie kcikasów :)

Gość AGNES_85
Cześć Dziewczyny! oomadalenaoo gratuluję fasolki! Nie zaglądałam długo bo wczoraj miałam panieński i dziś ledwo żywa jestem bo tyle się działo! Młoda to chyba do końca życia zapamięta część imprezy bo drugiej części nie pamięta :-). I już lecę spać bo jestem mega śpiąca!

2010/2011 mnie piersi tez strasznie bola az dotknac nie idzie i brzusio mnie ciagnie od czasu do czasu, nie powiem juz ze pan kibelek to moj przyjaciel tyle siusiam

Gość beti2905
Halo :-) jest tu kto ? :-)

Gość beti2905
Co tam Eterno w pracy ??? :-)

Gość beti2905
I nie tylko ?? :-)

A dzieki w porzadku dopiero teraz pisze bo gadalam z M na skype przyjezdza we wtorek juuuupi!!!

2010/2011 - ja nie pisze z Polski, dzieli nas 7 godzin roznicy ;)

Gość po cichutku...
cześć dziewczyny. prawdopodobni dołączę do Was :D:D Wczoraj zrobiłam test: no i tutaj mam problem. bo niby jest druga kreseczka, ale naprawde baaardzo baaardzo słabiutka.a na testach pisze że może być troszke jaśniejsza. A u mnie to jest mega jasna. Powtórzyłam test po połduniu i dziś rano i tak samo wygląda.K Co do terminu @ to sama nie wiem kiedy powinien być: między 9-12 maja chyba. Objawów nie mam żadnych. A w poprzedniej ciązy piersi miałam bolesne i nabrzmiałe. Test wtedy zrobiłam tylko po to zeby potwierdzić ciąże. Jak myślicie: mogę być w ciązy?

Witaski ja dziś pół nocy nie przespałam, straszne bóle krzyża i podbrzusza-zawsze tak mam przed okresem, także chyba nam się znów nie udało.Jak juz się ruszyłam to mi przeszło.Dziś 26dc, czyli wychodzi na to,że jutro z rańca dostanę @. Na dekoldzie mam mnóstwo jakiś plam (naczynek krwionośnych), ale nie łudzę się-bo one są pewnie od poduszki. Czuję się okropnie fizycznie i psychicznie, bo myślałam,że na swoje urodziny dostanę najpiękniejszy prezent. Wypiłam melisę, bo dziś cięzki dzień w pracy, jeszcze muszę wytrzymać humory innych, bo przy poniedziałku to stały repertuar u niektórych osób. Buziaki i udanego dnia;)

Gość AGNES_85
Hej! 2010/2011 a może to jednak ciąża, objawy jej często są podobne do tych na @! Trzymam kciuki! Ciekawe co słychać u zuzzak dawno jej nie było, a moze już zafasolkowała? :-) po cichutku może poczekaj jeszcze jeden dzień i zrób jeszcze raz test jest duże prawdopodobne że to ciąża! A jak długo się staraliście? A ja dziś idę odebrać wyniki badan hormonalnych i potem do lekarza gin aby zaczął przygotowania do hsg nie będę dłużej czekać. A przed lekarzem na zakupki aby humor sobie poprawić :-)

Witam dziewczynki! melduję się z rana z dobrymi wieściami! SĄ DWIE KRESECZKI- HUUUUUUUUURA! po cichutku ja też tak miałam że najpierw zrobiłam test kilka dni po przytulankach i zobaczyłam bladziusieńką drugą kreseczkę a teraz po planowanym dniu @ ma już ciemniutką więc trzymam kciukasy za ciebie!

madalena, kasiulek - gratuluję. Sodalite - tak jjem mieso, ale tylko takie, co sama zrobię - wędlin prawie w ogóle. A sera żółtego, to nie, ale biały w każdej postaci. A ja powinnam dostać okres w sobotę 15-go, a 14-go mam wylecieć do Rzymu, to dopiero tam się dowiem co i jak. Ale po tylu rozczarowaniach nie nastawiam się zbytnio. Chociaż dziś miałam parę plamek krwi na podkładce - chyba pierwszy raz mi się zdarzyło. Chybam, że będę miała okres przed wylotem - trochę to dziwne, bo bym miała 20-dniowy cykl wtedy. Ciekawe czy polecę, bo znowu ten wulkan zaczął dymić.

Kasiulek GRATULACJE!!!!! Bardzo się cieszę:) Dziewczyny coraz więcej dobrych wieści na tym forum. Oby tak dalej! Ja czekam na @, dziś 28 dzień cyklu. Bolą mnie tylko piersi, a poza tym, to żadnych oznak, że się zbliża. A jak to jest z tempką przed @, bo mi ostatnio wzrosła dość znacznie?

Ale tu dziś pusto..... Co z Wami? :)

aluka - a jak długie masz cykle. Bo ja 28 dni, to miałam tylko jak brłam anty. I to też nie zawsze, bo często mi się zaczynała @ jak mi jeszcze ze dwa proszki do brania zostały. A co do temperatury, to rośnie zawsze po owulacji i utrzymuje sie do dnia miesiączki. Jak spada, to znaczy, że będzie okres. Tak, że samo podwyższenie się temperatury ciąży nie oznacza, dopiero utrzymująca sie po terminie miesiączki podwyższona temperatura sugeruje ciążę.

Ja mam cykle 26-34 dni, więc nigdy nic nie wiadomo... No właśnie u mnie dziś spadła. Przez kilka dni była na poziomie 36,8, potem 36,9, wczoraj 37,2, a dziś 37,1. Tak więc chyba przyjdzie @ :(

kasiulek-mega gratulacje! Ja niestety raczej nie dołączedo Ciebie. Objawy typowo okresowe jak co miesiąc. Wpadłam do domu popracyi zrobiłam test i wyszedł negatyw. A dziś 26dc powinien już być pozytywny.Bardzo jestem zniechęcona i podłamana, chyba coś z nami jest nie tak....

po cichutku faktycznie poczekaj jakiś czas i powtórz test lub zrób badanie z krwi wtedy będziesz pewna 2010/2011 ja przed okresem też nie mogę spać ale przez bóle nóg jakoś tak dziwnie mam i ogólnie wtedy mam problemy z zaśnięciem dopóki nie masz okresu to nigdy nic nie wiadomo, może jednak dostaniesz ten swój wymarzony prezent urodzinowy :-) AGNES_85 trzymam kciuki za wyniki badań aby były idealne Kasiulek85 GRATULACJE!! świetne wieści, nie miałam czasu wcześniej zajrzeć ale przez cały dzień zastanawiałam się jak tam twój test wyszedł :-) Pozdrowionka dla wszystkich

2010/2011 bedzie dobrze a moze potrzebujecie jakiegos odpoczynku odstresowania sie pomyslcie o jakims wypadzie odstresujecie sie i moze zaowocuje to fasoleczka

2010/2011 bedzie dobrze a moze potrzebujecie jakiegos odpoczynku odstresowania sie pomyslcie o jakims wypadzie odstresujecie sie i moze zaowocuje to fasoleczka