Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taa niedobra pupa

Teściowa stwierdziła, że jestem zaniedbana...

Polecane posty

Gość qwer
zaczesz wlosy do gory,ogol brwi krzaczaste kjakies,wiecej usmiechu,nie lubisz malowac oczu zaznaczusta pomadka

Gość lukrecja...
Hahahaha ... Tak jestem sama, już nawet 5 godzin. hahaha...

Gość No nie Ty na pewno zartujesz,
gdybym tak wygladala to na pewno nie wrzucila bym tu swojego zdjecia . Slyszalas o fryzjerze i moze przypadkiem do czego sluza kosmetyki? To juz wiem skad tyle jadu i nienawisci w Tobie w stosunku do ludzi, ktorzy maja inne zdanie niz Ty. Tak naprawde to nadal nie wierze ze to Ty.

Gość stary ale jary kozak
mąż też chyba ślepy, jedyna która odzyskała wzrok to teściowa

Gość lukrecja...
Pomyśl jeszcze raz, zanim napiszesz o mnie tępa. Skoro chce się podobać sobie, to dlaczego tutaj się dopytuje? Nie wiedząc dlaczego liczy na jakąkolwiek pozytywną reakcję? Lustra w domu nie ma?

Gość lukrecja...
stary ale jary kozak - hehehe.. Może mąż ma ciągoty do chłopów... :D

Gość Lukrecia stul pyska w końcu!;)

Gość ale ty lukrecjo
jestes tępa, bo oceniasz np. jej wykształcenie po wyglądzie. Dziewczyna się pyta bo jest zdziwiona, że nie podoba się teściowej, mimo że podoba się sobie i mężowi. Są różne gusta, można jej doradzić co może zrobić ze swoim wyglądem, ale jak można napisać, że wygląda jak chłopka i ironicznie pisać ile kierunków skończyła? I to jest lukrecjo mądre? Bo dla mnie jesteś jednak tępa

Dajcie dziewczynie żyć, nie napisała na forum żeby ją zlinczować !!!!!!!!! Może po prostu spalcie ją na stosie :( Autorko, zmienić coś to nie znaczy przyznać się do błędu.... jeśli masz taki gust i jest Ci z tym dobrze to myślę że nic gadanie innych nie da, moja kumpela od lat taki sam image i żadne rady nic nie dały. A ta cała grupa prze demną bardzo nie delikatnie poddała Ci pomysły na nowy styl...

Gość lukrecja...
Że ten mąż się w nocy nie boi... Te krzaki chyba żyją własnym życiem. :D

Gość Warwik
fuuuj ale paszczak

lukrecja ma troche racji tylko zbyt ostro to ujela...ale coz...jezeli to Twoja fotka to tesciowa ma racje...jestes zaniedbana, ale wystarczy kilka godzin i bedzie git, po prostu mysle ze cos z wlosami musisz zrobi, najlepiej troche zapuscic, dodac ukosna grzywke czy cos, pofarbwowac na jakis braz, jak nie lubisz mocnego makijazu to wystarczy mascara i blyszczyk, no i brwi jakos zmniejsz, najlepiej po prostu idz do fryzjera -dobrego! i kosmetyczki :)

Gość lukrecja...
ale ty lukrecjo - nie martw się, są tacy którzy wiedzą o czym mówię ... nie bez powodu mówi się o "tępym spojrzeniu" czy "prymitywnej twarzy" Tylko głupcy nie widzą tego...

Gość lukrecja...
Izabelka etc. - Ty jesteś zbyt łagodna - kilka godzin? Ty widziałaś tą szarą cerę i cienie pod oczami? Wygląda jak zarośnięty zombie! Cery nie poprawi w kilka godzin, co najwyżej ukryje. Wygląda też na "ulaną" - najzgrabniejsza raczej też nie jest. Po twarzy wiele można sobie dopowiedzieć. Nie ćwiczy - bo miałaby dotlenioną skórę. Na energiczną też nie wygląda..

Gość dokładnie te brwi
nadają ci taki ponury wyraz twarzy - reszta już ok.

Gość lukrecja...
Powinna być wdzięczna, że to się dzieje tutaj i takie kopy od wirtualnych ludzi, a fakt że w realu śmieją się z niej po kątach jest jeszcze gorsze. Oczywiście, że mogę napisać że w życiu piękniejszej nie widziałam, ale czy to jej na dobre wyjdzie?

Gość anka.l86
Nie wiem czy jesteś zadbana pod względem ładnej skóry i czy pachniesz ładnie czy capisz... Widzę tylko fotkę a o rysach twarzy nie będę dyskutować. To kwestia gustu.

Gość ale ty lukrecjo
Aleś Ty czepialska, wyraziłaś raz swoje zdanie i starczy... Nic nikomu Twoje docinki nie pomagają

moze jestem zbyt lagodna ale jakos nie umiem kogos obrazac dlatego ze wyglsada jak wyglada, chociaz jej tesciowa ma calkowita racje..i mysle ze mezowi autorki na pewno by sie spodobalo gdyby byla bardziej dziewczeca:) facet lubi sie pochwalic swoja kobieta :)

Skąd tyle złosliwości w ludziach? Krytykując innych chcecie sobie wynagrodzic wlasne wady?

Gość lukrecja wie co pisze
autorka sama pisala na forum ze ma lekka odmiane autyzmu i czesto sie zamysla, pozatym ogolnie nie jest zbyt rozgarnieta ale za to przeklina jak szewc (probke tego mieli okazje poznac wszyscy forumowicze, ktorzy byli w stanie to czytac)

Gość lukrecja...
Pytając trzeba się liczyć z tym, że padnie nie jedna odpowiedź.

Gość kjgkdfjgksdjfdf
Twoja już nie jedna padła więc daj spokój

Gość lukrecja...
Mówiłam, że to widać.

Gość lukrecja...
kjgkdfjgksdjfdf - a co limity są jakieś?

Gość lukrecja...
ale nie ma!