Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taa niedobra pupa

Teściowa stwierdziła, że jestem zaniedbana...

Polecane posty

Gość lukrecja...
Mam podszywacza i to jeszcze nieznającego ortografii, ale przecież nie będę się za niego tłumaczyć ..

Gość lukrecja...
Tesciowa pewnie tez taka rapszla haha :)

Gość bardzo przepraszam, nie
wszyscy. Prosze nie wypowiadac sie w moim imieniu, sama wiem co myslec.

Gość mina jest bardzo wazna
wlasnie blysk w oku to uroda ( nie makijaz), jesli masz często taka mine, to moze tesciowa zwyczajnie cie nie lubi?

Gość taa niedobra pupa
No to w końcu brzydka czy zaniedbana? Jeśli mam brzydkie chłopięce rysy - to i tak nie ma sensu tracić czasu na stanie przed lustrem... Jedno co mnie wkurza, to dlaczego od razu zaniedbana - czy wy uważacie, że brak makijażu to zaniedbanie? Są inne kanony zadbania dla kobiet i mężczyzn?

Gość lukrecja...
A czy krzaczole w ogrodzie to zadbany ogród? NIE! To tym bardziej krzaki na twarzy nie są oznaką zadbania!

Gość jak dla mnie to i brzydka i
zaniedbana ale uczciwie powiem ze oczy masz ladne. Oczy, nie brwi a*la Brezniew.

Gość darka1755
jestes jak ula z serialu brzydula, jednak takie istnieja:D w realu, pomysl nad metamorfoza jak ona, ona wygladala i tak ciekawiej a ty nie dosc ze brzydka to nudna, ile zarabiasz ze ten maz z toba jest?

Gość darka1755
kobieto po to stworzono kredke i tusz zeby kobiety byly ladniejsze, czemu nie korzystasz?

Gość taa niedobra pupa
Jeśli piszesz, że jestem brzydka, to na co mi kredka? Żeby podkreślać brzydotę? :)

Gość darka1755
ula tez byla brzydka w poczatkowych odcinkach a potem ładna i jakos oepracji nei robila, makijaz jest po to zeby kobiety wygladaly ładnie, jestes brzydka bo sie nie malujesz, z makijazem byloby na pewno lepiej, mysle ze jestes przecietna dziewczyna tylko brzydka bo nieumalowana, tak pewnie wiele kobiet rano wyglada tylko sie swiatu nie pokazuja, gdzie ty sie uchowalas? na oaze chodzisz czy jak?

Gość no faktycznie brzydka jestes
i zaniedbana tez, taka szara mycha, ale wz i zadbaj przynajmniej o fryzure, makijaz i ubior bo az zal patrzec

Gość darka1755
kredką nie podkresla sie brzydoty tylko oczy zeby przestaly brzydko wygladac!

Gość taa niedobra pupa
ta cała ula nigdy nie była brzydka.... Chyba oczu nie macie.....

Gość lukrecja...
Od razu potwierdzasz swoje wykształcenie z oceną bdb.. :D Twoja logika i bystrość umysłu powalają ... Po co jesz? Skoro i tak się nie najesz na zawsze? Za 5 godzin znowu będziesz głodna. Bez sensu! To nie jedz wcale, bo to nie przynosi efektu trwałego.

Gość taa niedobra pupa
kredką nie podkresla sie brzydoty tylko oczy zeby przestaly brzydko wygladac! To oczy też mam brzydkie??? Wszyscy mi mówią, że są bardzo ładne.... Chyba tylko głupot się dowiem na tym forum. Ok. Zamykam temat.

Gość darka1755
byla ucharakteryzowana na brzydka w poczatkowych odcinkach i wygladala brzydko! z ładnej aktorki mozna zrobci brzydka, fakt w innych wersjach byly brzydsze niz w polskiej ale ta tez byla brzydka

Gość mina jest bardzo wazna
i z uporem bede powtarzac,ze gdybys dala zdjecie tez bez makijazu, ale z jakas szczesliwsza miną, dostalabys inne odpowiedzi. Brwi nie trzeba depilowac - moda sie zmienia, w tym sezonie i tak bedzie "trzeba" je zapudrowywac, jesli juz, bo taka modanadchodzi. Masz ladne regularne rysy ale twoja mina sprawa,ze wygladasz faktycznie na zaniedbana ( kto ma taka minę , ten NIE DBA o to, jak go postrzegaja inni ludzie) . Brak wdzięku czesto jest odbierany jako brak urody czy zaniedbanie wlasnie. No i nie wiem, jak sie ubierasz - to tez wazne, bo calosc sie liczy.

Gość darka1755
kobieto czy ty zdawalas mature z polaka? umiesz czytac ze zrozumieniem? nie masz brzydkich oczy tylko kazde oczy bez kredki nie sa ładne! no chyba ze jakas wyjatkowa pieknosc to nie musi sie malowac ale ty jak wiekszosc kobiet musisz

Gość Żelazne rady
Nie jesteś brzydka, tego możesz być pewna :) Ja uważam że nie tyle jesteś zaniedbana, co masz w sobie niewykorzystany potencjał. Przede wszystkim brwi: nie chodzi o dwie cienkie kreski, ale o nadanie odpowiedniego kształtu. Na pewno doradzi Ci to każda kosmetyczka. Druga rzecz to cienie pod oczami- zdarzają się każdemu. Nie musisz od razu malować oczu, wystarczy rozjaśniający korektor lub różowy cień. No i włosy. Jeśli nie chcesz ich farbować, po prostu zdecyduj się na jakieś modne cięcie, które doda im życia.Powinnaś też ubierać się w jasne kolory jeśli chcesz pozostać naturalna i delikatna. A na koniec uśmiech i nie przejmuj się teściową, bo każda jedna taka sama zołza!

Gość darka1755
fakt ma racje ta nademna, kto robi taka mine do zdjecia? wygladasz jak jakis gangster przez zbrodnia! zamiast sie usmiechnac

Gość a powiedz jakich kosmetykow
uzywasz, gdzie sie ubierasz?

Gość october&april
wnętrze ma duży wpłwy na nasz wygląd..nasze miny tip:)

Gość october&april
nie rozumiem bogatych zaniedbanych bab...chyba mają się za takie bóstwa! Jeszcze jak uboga a zaniedbana jestem w stanie rozumiec Mnie jak nie stac kupic puder za 16 zł kupuje za 2,99 i fajniej kryje niz ten markowy. sama sie zdziwilam:)

Gość lukrecja...
october&april - dokładnie! Na twarzy widać osobowość, inteligencje, emocje itd.

Gość darka1755
fajnie laska dala fote i dowiedziala sie ze jest wredna! a mowia ze liczy sie wnetrze a tu ludzie wnetrze tez z wygladu czytaja, rosmieszylo mnie to choc macie racje ze mina duzo mowi

Gość taa niedobra pupa
[zgłoś do usunięcia] lukrecja... october&april - dokładnie! Na twarzy widać osobowość, inteligencje, emocje itd. To chyba lepiej nie dawaj tu swojego zdjęcia Lukrecjo...

Gość lukrecja...
Widać, widać... wszystko widać! Jej rzekome usportowienie, to też widać na twarzy... :D Szara, zastygła twarz nie należy do sportsmenki!