Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taa niedobra pupa

Teściowa stwierdziła, że jestem zaniedbana...

Polecane posty

Przestancie pierdolic kocopoly. Na podestawie jednego zdjecia trudno ocenic... Meg oczywiscie pieknie wyglada po ostrej przerobce photoshopem i dzialaniu roznych osob od wizerunku. Daj wiecej zdjec ... roznych. A ty lukrecjo zamknij ta szczekajaca dupe chuj nas obchodzi ile kierunkow skonczylas...

Gość taa niedobra pupa
Mam studia skończone z wynikiem bdb, jeżdżę parę razy w tyg. konno, więc ani o intelekt ani ćwiczenia nie masz się co przejmować idiotko... W ogóle po co wyjeżdżasz a jakimiś fakultetami, co ma to do rzeczy... Tępa jesteś, i do tego złośliwa, bo oceniasz ludzi po wyglądzie....

Gość talala to ja sie wypowiem
" nie martw się, są tacy którzy wiedzą o czym mówię ... nie bez powodu mówi się o "tępym spojrzeniu" czy "prymitywnej twarzy" Tylko głupcy nie widzą tego... " Taaa nie bez powodu biorą się też takie określenia jak toksyczny charakter, chamówa, brak klasy, wychowania, prostactwo, prymitywne zachowanie, grubiaństwo, rajdanie jak przekupa na targu... ale mniejsza z kafeteryjnymi trollami wypowiem się co do autorki topiku, a więc z gustami się nie dyskutuje, są kobiety które są wygodne, nie lubią podkreślać swojej kobiecości, cenią naturalność aż do przesady. Ty się do takich zaliczasz. Większość ludzi nie lubi takiej przesadnej naturalności, uważa się że należy tę naturalność w sobie tłumić bo odbierane jest to jako niechlujność, szarość i właśnie zaniedbanie. I pewnie tak cię odbiera większość ludzi, ale jak podobasz się sobie to to chyba najważniejsze, jak mężowi się podobasz taka jaka jesteś to to chyba też najważniejsze. Więc w czym problem. Czy celem założenia tego topiku było uzyskanie od innych potwierdzenia od innych tego co powiedziała teściowa bez rzeczywistej potrzeby zmiany siebie ? Jeśli tak to owszem jesteś zaniedbana, ale mogę cię zrozumieć bo ja miewam właśnie teraz taki etap w życiu że wyglądam dość podobnie. Ale u mnie to się bierze z problemów życiowych i z rezygnacji raczej, a także z tego że lata w których szalałam z wyglądem i mizdrzyłam przed lustrem aż do przesady tak bardzo mnie wykończyły i tak daleko mam je za sobą że teraz to już zwyczajnie mi się nie chce, przeginam w odwrotnym kierunku

Gość lukrecja...
Bo inteligencja na twarzy ma wielki wpływ na ocenę urody. Skoro taka z Ciebie sportsmenka, to dlaczego masz skórę jak trup?

Inteligencja na twarzy... ;/ nie no rozbrajasz mnie...toz ty niewiasto poprawnie zdania sklecic nie potrafisz a o inteligencji sie wypowiadasz na forum ;) :P ja bym sie ciebie wstydzil.

Gość dziewczyna na zdjeciu
jest ladna bez makijazu, ale ma beznadziejna minę - tępa i ponurą po prostu, co odstrasza. mam nadzieje,ze to tylko zly dzień albo zły humor - ale po co akurat takie zdjecie wrzucac.

Gość taa niedobra pupa
Chciałam się przekonać, czy jestem zaniedbana od kogoś neutralnego- bo tyko od teściowej to słyszałam, i na serio nie rozumiem na czym to u mnie polega. Chyba po prostu taka nasza kultura - że kobieta musi się malować, i pindrzyć. Ja po pierwsze nie mam czasu, nie lubię tego, i wydaje mi się - że dobrze tak nie wyglądam. Bo mam chłopięce rysy - i ze szminką myślę że byłoby mi jeszcze gorzej... Co do brwi - to chyba ta moda na ich skracanie do wąziutkiego paska dawno minęła? Kiedyś miałam przefarbowane włosy na jasny kolor - to treściowej też się nie podobało i sugerowała... trwałą... Wg mnie zaniedbanie to jak ktoś się nie myje, albo chodzi brudny.

Gość ku-kułka
A ja nie uważam by było z Tobą tak źle - owszem, fryzurę można by nieco odświeżyć a i makijaż zdziałałby wiele - podkreślając Twoje mocne strony.. Ale dlaczego na tym zdjęciu jesteś taka smutna? Może nie sam wygląd jest tutaj problemem, tylko nastrój - być może teściowa martwi się, że złapałaś jakiegoś dołka i swoimi sugestiami chce Cię nieco pozytywnie "szturchnąć"? Uśmiechnij się trochę a już będzie lepiej :D Pozdro i nie przejmuj się złośliwościami internautów !

Gość lukrecja...
Od kiedy chamstwem są odpowiedzi na temat? Bardziej chamstwem jest wciskanie innym, że są chamami, bo przypadkiem jest się siostrą bliźniaczą autorki.

Gość taa niedobra pupa
Minę mam straszną - bo w poprzedzającą noc kiedy było robione to zdjęcie spałam jakieś 2 godziny... ale nie sądziłam, że będziecie komentować minę, co zdjęcie to mina inna, chyba wiadomo?

Gość taa niedobra pupa
[zgłoś do usunięcia] lukrecja... Powiem Ci, że ta teściowa to długo musiała być cierpliwa i znosić taki widok.. Tolerancyjna przesadnie. Ja bym syna zamknęła w domu, gdybym wiedziała że z czymś takim się spotyka, a gdzie dopuścić do ślubu. Co było chamskiego? Przeczytaj sobie swoje wypowiedzi, masz dwa fakultety to chyba umiesz czytać, i przeanalizuj... I rzeczywiście wyp... bo zaśmiecasz tylko topik swoimi bezsensownymi komentarzami...

Gość ku-kułka
lukrecja - odpowiedzi konstruktywne - owszem, ale po co od razu jechać i obrażać kogoś, kogo nawet nie znasz? Przecież można swoje zdanie wyrazić w inny sposób...Jeśli chcesz pomóc autorce postu(a zakładam, że tak jest -sądząc po Twojej aktywności w temacie) to nie pisz,że wygląda jak chłop itp - co nie jest prawdą, tylko zarzuć jakimiś konkretnymi radami.. kobietki są wrażliwe na punkcie swojego wyglądu, miejmy to na uwadze i nie obrzucajmy się wzajemnie mięchem..:)

Gość nie musisz sie malować
tylko zmień fryzurę i wydepiluj brwi :) Będzie dużo jaśniej bo teraz wyglądasz na taką smutną, znudzoną...

Gość lukrecja...
" Zolw Stefan Inteligencja na twarzy... ;/ nie no rozbrajasz mnie...toz ty niewiasto poprawnie zdania sklecic nie potrafisz a o inteligencji sie wypowiadasz na forum ja bym sie ciebie wstydzil." Widzę, że Tobie by to trzeba długo tłumaczyć, ale pewnie i tak bez efektów. Poczytaj sobie, Panie polonisto piszący: "Ja bym się ciebie wstydził" hahaha ... http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,7142897,Twarz_mowi_nam_o_osobowosci_i_inteligencji.html http://www.practest.com.pl/test/skala-inteligencji-emocjonalnej-twarze-sie-t http://www.slideshare.net/kozir/ekspresje-mimiczne-twarzy-1188301

Gość ku-kułka
że mina na każdym foto inna - wiadomo, chodziło mi raczej o to, ze może przez dłuższy czas czujesz się..hmmm.. nieszczęśliwa i teściową to zaniepokoiło... może jakieś spotkanko z psiapsiółami dla poprawy nastroju?:) Przy okazji możesz poruszyć przy nich kwestię swojego wyglądu - na pewno doradzą Ci lepiej niż wszyscy tutaj, w końcu znają Cię nie tylko ze zdjęcia...

Gość lukrecja...
"Co było chamskiego? Przeczytaj sobie swoje wypowiedzi, masz dwa fakultety to chyba umiesz czytać, i przeanalizuj... I rzeczywiście wyp... bo zaśmiecasz tylko topik swoimi bezsensownymi komentarzami..." Tym się zdradziłaś, że pisałaś także pod innymi nickami! :) I po co tak chamsko oszukiwać?

Gość taa niedobra pupa
lukrecja - nie wiem o czym ty bełkoczesz, już ci wszyscy napisali żebyś stąd spadał to spadaj.

Gość lukrecja...
Bo co mężem Źółwiem mnie postraszysz? ahahaha

Gość lukrecja...
Zolw Stefan - ten język rynsztokowy zarezerwuj dla pięknej żony.. :D

Gość lukrecja...
Wszyscy jestescie smieszni niekture z was powinny popatrzec czasem w lustro... hahah

Gość taa niedobra pupa
lukrecja - widac że jesteś sama, nie masz spędzić z kim wieczoru, więc wyżywasz się na innych. Pewnie stąd ta frustracja. Zmień się, to będzie i tobie, i innym lepiej.

Gość lukrecja...
Co za idiota sie podemnie podszywa pisac nawet nie umie. Brzydalko idz sobie pare ladnych fotek zrobic i mozesz wrocic teraz mi glowy nie zawracaj mam wazniejsze sprawy :)

autorko co do brwi to one wlansie by wiele zdzialaly...otoz nie chodzi o to zeby byly cieniutkie tylko sa po prostu za dluge...musisz je skrocic, najlpeiej na poczatku idz do kosmetyczki, a co do wlosow to jasne ci na pewno nie oasuja, widze Cie raczej w brazie...

Gość taa niedobra pupa
"niekture" I wychodzą te twoje fakultety, he, he...

Gość lukrecja...
To nie moj post idiotko tak ograniczona jestes ze tego nie widzisz ?

Gość lukrecja...
A Ty piękna widzę masz czas tak wypełniony seksem, że chwili nie marnujesz... :D

Gość neutralna wypowiedz
jestes zaniedbana. tesciowa ma racje.