Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anakondaxxx

czy pamiętacie barona vel drifta

Polecane posty

Gość anakondaxxx

miał nick baron vel drift...coś tam coś tam... ciekawe gdzie się ukrywa....?

Gość anakondaxxx
elo!!! nikt nic nie wie na jego temat??

Gość Ellaeoaoa
Miał bodaj nick Baron de Drift von Riff czy jakoś tak. Bystry gość. Pamiętam go z jednego tematu. Tzn top tyczył się zagadnienia-dlaczego oczytani goście to często prawiczki ale jego udział był już na etapie dużego offtopu. Zaczęła się dyskusja na temat literatury z m in niejaką Naj Naj Naj i np Misiem Żelkiem Pomarańczowym czy Ponczorello. W sumie trzeba przyznać że obeznane w wielu tematach towarzystwo. Ci których wymieniłem. No i między innymi był tam Baron. Gadali o literaturze o egzystencjaliźmie,i tak dalej. Ale dawno Barona nie widziałem. Byłem na tamtym topie ale kiedy to było uuuuuuu i jeszcze trochę. Pozdro.

Gość anakondaxxx
ale z was sa cipy

Gość anakondaxxx
heh dzieki ty jedyny nie jestes tu cipą 👄

Gość Elloeaoao
👄 to bardzo mi miło:):) byłbym sobie zmienił nick na te okazję po język przy odczycie można złamać. Ale dziękuję. Także Barona pamiętam i kilka innych osób z tego topiku. Widać było że ludzie na poziomie byli taka wrażliwość można było dostrzec i to że jednak pewne rzeczy ich interesują. Niektórzy to tam się zgrywali nieźle ale też było widać że na poziomie. Pozdrawiam. Może kiedyś Baron zawita. I nie tylko on. Hej hej