Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matyldaxp

jestem sama,taki los,nie kochana......

Polecane posty

Gość Dziewczyna22.5
ja też, k mać...

Gość szejku to nie kompy
skryptem i pixelami sie nie załatwi:(

Racja, do tego trzeba charakteru i checi zmiany, bez tego ani rusz. :)

No to powiedz mi jak wyglada Twoje poszukiwanie tego jedynego ?:) Jesli ogranicza sie do spuszczenia glowy i kontynuowania ruchu przyspieszonego prostoliniowego to sie nie dziwie ;p Czasem trzeba samemu/samej zrobic ten pierwszy krok :)

Gość a jak ktos jest niesmialy?

Gość wtręt_środowy
słodziaczek jest sama ? a jeszcze niedawno tak się rozpływała w swej miłości !!! kafeteria nie służy, jak widać, hehe :)

to odsylam do punktu wczesniejszego -> Chec zmiany. Zawsze sa sposoby aby sie z kims skontaktowac. Jesli boimy sie rozmowy w cztery oczy, kontaktu wzrokowego i tak dalej - mozna skontaktowac sie za pomoca slowa pisanego, sms, gadu, meil.. Troche pewnosci siebie no :)

Gość a jak ktos jest niesmialy?
e tam przez neta to ja samych psycholi poznałam a na real to jestem za dziwna dla kolesi

domyslam sie ze moja odpowiedz cie nie satysfakcjonuje. Moglem odrazu przejsc do pocieszenia i powiedzenia ze to napewno wina faz ksiezyca :P No to moge zyczyc jedynie szczescia w milosci. Tchus.

hehe,teraz mnie ubawiles,pocieszenie przynajmniej na mnie działa w odwrotnym kierunku ,niż Ci się moze wydawac

Gość wtręt_środowy
widzisz, matyldaxp bo wg modnego obecnie swiatopogladu, kreowanego przez zlych ludzi, powinnas sie spelniac w pracy i seksie, a nie w milosci, myslec o karierze, pieniadzach, awansach, a nie domu i rodzinie czyzby Ci to nie odpowiadalo ? bo jak widze, to wiekszosc dziewczyn tutaj z calego serca popiera ten model - tylko potem nachodzi je nostalgia, ze sa same, lub znow wykorzystane, biedactwa...

🖐️ :) o... w moim przypadku to już nie warto robić jakiegokolwiek kroku :(

Wlasciwie sie pozegnalem, ale.. Zalezy co rozumiesz poprzez slowo "sam". Bo jesli chodzi Ci o poczucie samotnosci to nie czuje sie wcale samotny. Wiec skoro nie chcesz pocieszenia, a moje "spostrzezenia" traktujesz jako atak to powiedz mi czego oczekujesz ?:)