Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kochajacy ojciec

jak pozbawic matke mojego dziecka praw do opieki i przejac ta opieke ??

Polecane posty

Go艣膰 kochajacy ojciec

tak zeby dziecko zamieszkalo ze mna??nie jestesmy razem od roku,dziecko mieszka z matka.mam zasadzaone przez sad widzenia z dzieckiem,matka wywiazuje sie z tego jednak ja chce aby dziecko zamieszkalo ze mna.matka mojego dziecka ma nowego faceta,nie zaniedbuje dziecka,nie pije,nie bije malego ma swoj dom a jej facet mieszkanie.ja wynajmuje mieszkanie moja rodzina mieszka daleko mam stala prace.nie chce zeby dziecko przebywalo w poblizu tamtego faceta,jednak problem jest w tym ze nie mam haka na nich bo oni nie pija itd sa spokojni,czy sad moze wziasc to pod uwage ze ona czasem nocuje u tego faceta w domu??czy mam szanse na to abym to ja dostal opieke a ona tylko widzenia??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lisjjjaaa
je偶eli to nie jest dom patologiczny typu pija艅stwo,burdy,to nie masz szans

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lisjjjaaa
a jak ona tam nocuje,to gdzie jest wtedy wasze dziecko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochajacy ojciec
dodam ze syn nie ma jeszcze 2 lat.ja chce go wziasc na wakacje do mojej rodziny na 2 tyg ale to jest ponad 400 km stad,dziecko moja rodzine widzialo rok temu gdy bylismy tam z matka dziecka na wakacjach.ona sie nie zgadza twierdzac ze dziecko jest za male i nie pusci go samego tyle km i ze ono tam bedzie plakac bo nie zna mojej rodziny.walczymy o to teraz.ona nie chce sie zgodzic zebym syna tam zabral na 2 tyg.ona go co prawda tak nigdy nie zabierala daleko jak myslicie czy sad sie zgodzi??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lisjjjaaa
mnie si臋 wydaje,偶e ona ma racj臋-to dziecko jest za malutkie na tak膮 podr贸偶 bez mamy.Nie mo偶esz poczekac,ugada膰 si臋 z 偶on膮?to najlepszy spos贸b-adwokat tylko kase z ciebie zedrze

Udost臋pnij ten post

Ja si臋 jej nie dziwi臋, 偶e nie chce da膰 Ci dziecka na 2 tyg. 偶eby艣 pojecha艂 do rodziny. Dziecko ma swoje rytua艂y, sw贸j bezpieczny 艣wiat. Ono jest za ma艂e by zrozumie膰, 偶e jedzie do dziadk贸w, kt贸rych nie pami臋ta. Pozatym dla dziecie poj臋cie czasu jest nieodgadnione. Ono nie rozumie co to s膮 2 tygodnie. A co do zabrania dziecka od matki to bez sensu. Je艣li s膮 warunki takie jak m贸wisz to po co s膮d mia艂by wyrywa膰 dziecko z jego bezpiecznego 艣wiata? Bo tatu艣 tak chce? No sam si臋 zastan贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochajacy ojciec
no dziecko zabiera ze soba do niego czasem tam nocuja nie co dzien ale co pare dni ona wszedzie dziecko ze soba zabiera nie zostwia pod niczyja opieka nigdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilkamilka234
To niech twoja rodzina przyjedzie do ciebie, wtedy we藕miesz ma艂ego do siebie i spotka si臋 z twoja rodzin膮. Ja jej si臋 nie dziwi臋, te偶 nie pu艣ci艂abym dwuletniego dziecka w tak膮 d艂ug膮 podr贸偶 jeszcze beze mnie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaaaaaaaaaaaa789
odpu艣c sobie facet,dla dobra dziecka w艂a艣nie

Udost臋pnij ten post

O kamilka dobry pomys艂 rzuci艂a. Niech rodzina przyjedzie do Cibie. Ma艂y ich pozna a za 2 lata b臋dziesz pewnie ju偶 go m贸g艂 zabra膰 do niech.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lisjjjaaa
Twoja by艂a jest wi臋c dobr膮 matk膮 i na pewno jjest dla niej najwa偶niejsze dobro dziecka.Dobrze Ci radz臋,dogadaj si臋 z 偶on膮.Kto艣 tu dobrze napisa艂,zapro艣 rodzin臋 do siebie,to zobacz膮 ma艂ego jak b臋dziesz mia艂 widzenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilkamilka234
A je艣li mu si臋 tam krzywda nie dzieje to o co chodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochajacy ojciec
bo nie chce zeby dziecko z tym gosciem przebywalo,mimo ze nie jest jakis pijak ani nic.po prostu chce zeby dziecko mieszkalo ze mna mimo ze dziecko ma dobre warunki u matki,nie byal moja zona.mamy sie spotkac z mediatorem w sprawie tych wakacji,ja nie ustapie.jak myslicie czy jest jakas szansa na to ze sad przyzna mi racje co do tych 2 tyg wakacji??bo ja nie ustapie i ona tez.ona sie nie chce zgodzic zebym dostal te 2 tyg z malym?powiedziala ze jesli zostane w miescie w tym wynajetym mieszkaniu to moge malego zabrac na 2 tyg a ona bedzie go co dzien odwiedzac.ale na wyjazd sie nie zgodzila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sama mam
syna 5 letniego ,jestem po rozwodzie i nie ma opcij zebym go puscila z jego ojcem na wakacje

Udost臋pnij ten post

bo nie chce zeby dziecko z tym gosciem przebywalo ura偶one m臋skie ego?? dlatego chcesz kobiecie i jej nowej rodzinie zatru膰 偶ycie? skoro 偶adne z was nie ust膮pi to tylko zabierzecie czas mediatorowi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sama mam
wiesz co,egoista smierdzacy jestes.A nie obchodzi Cie to ze dziecko bedzie tesknilo za mama??? Bedzie nieszczesliwe jak je zabierzesz,przeciez mama to jego caly swiat, ktory zna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochajacy ojciec
krzywda sie nie dzieje dziecku ale ja nie cierpie tego faceta a co do wyjazdu chce zeby dziecko jechalo do mojej siostry i jej meza ze mna oni byli tu tydzien temu chce maelgo tam zabrac ale ona kategorycznie odmowila mi tego mowiac ze dziecko jest za male ze jeszcze nie umie dobrze mowic i ze bez niej nie zasnie a juz napewno nie w obcym domu ja twierdze ze za pare dni sie przywzyczai i po krzyku ale ona sowje no i sad kazal nam sie spotkac z mediatorem nie wiem co dalej jak to bedzie wygladac jak myslieice czy mam szanse na to zeby sad jej nakalzal wydac mi amelgo na te 2 tyg na wyjazd?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 00-00
400 km stad ? Ty pedofilu zasrany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bizja
Na szcz臋艣cie nie dostaniesz dziecka. Chcesz odebra膰 dziecko 偶eby zrobi膰 na z艂o艣膰 kobiecie. R贸wnie 偶a艂osne jak i dziecinne. Tak si臋 ostatnio zastanawia艂am dlaczego dziecko trafia prawie zawsze do matki a nie ojca podczas rozwodu. Teraz ju偶 wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sama mam
nie przyzwyczai sie za pare dni. 2 tygodnie to bardzo dlugo a dzieciatko jest jeszcze malutkie. Ty chcesz jej dopiec za to ze sobie zycie uklada na nowo . Nie myslisz o synu!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochajacy ojciec
przeciez mnie tez zna widuje go w kazda srode przez 4 h i w co 2 weekend z tym ze jeszcze nie nocuje u mnie ale zgodzila sie zeby nocowal z soboty na niedziele a na wyjazd powiedziala ze sie nie zgodzi i finito! jak wyszlismy z sadu powiedzialem jej otarwcie ze jej sie nie dam kurwic i ze wystapie o opieke nad malym i jej dziecko odbiore to sie wysmiala.i poszla sobie.ale jeszcze zobaczymy.

Udost臋pnij ten post

nie nie masz zadnych szans i przera偶aj膮ce ejst to jak traktujesz to dziecko, z tego co piszesz nie masz zielonego poj臋cia o zajmowaniu sie dzie膰my "przyzwyczai sie i po krzyku"? dobre sobie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mo偶esz napisac
o co ci chodzi tak naprawd臋 ? Bo jako艣 zrozumiec nie mog臋 , dziecko ma dobr膮 opiek臋 , rozs膮dn膮 matk臋 - mog臋 zrozumiec 偶e chcia艂byc miec syna ko艂o siebie ca艂y czas ale chyba jeste艣 na tyle zdrowo usys艂owo 偶e zdajesz sobie spraw臋 z tego 偶e jest to fizycznie niemo偶liwe , nie przetniecie dziecka na p贸艂 , wi臋c o co ci chodzi facet ? Upar艂e艣 si臋 na te wakacje jak dziecko dos艂ownie , ma byc tak jak ty chcesz i ju偶 a jako艣 nie bierzesz pod uwag臋 tego 偶e tak ma艂e dziecko mo偶e po prostu t臋skinc za mam膮 i to jeszcze u obcych dla niego ludzi ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilkamilka234
No w艂a艣nie, po co ci mediator, skoro "bo ja nie ustapie i ona tez"... powiedziala ze jesli zostane w miescie w tym wynajetym mieszkaniu to moge malego zabrac na 2 tyg a ona bedzie go co dzien odwiedzac. No to zosta艅 w mie艣cie, zapro艣 rodzin臋 i we藕 do siebie m艂odego. Ty b臋dziesz zadowolony, twoja by艂a i wasz syn nie ucierpi. A je艣li b臋dzie tak, 偶e s膮d przyzna ci prawo do opieki nad dzieckiem, poznasz jak膮艣 kobiet臋, kt贸r膮 pokochasz a wtedy twoja by艂a powie ci, 偶e teraz ona odbierze ci m艂odego, bo ona" nie chce 偶eby jej syn przebywa艂 z t膮 kobiet膮"? Trudna sztuka negocjacji ... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lisjjjaaa
ona ma racj臋,a jak tak ci zale偶y,to we藕 偶on臋 ze sob膮 na ten wyjazd.Moim zdaniem ona ma dobre intencje,偶e zgodzi艂a si臋 偶eby艣 ma艂ego wzi膮艂 do swojego mieszkania a ona b臋dzie go odwiedza膰 codziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja 334
co to za pusty agrument ze maly bez niej nie usnie? to sie nauczy! poplacze jedna dwie noce i przy okazji jej sie tym sposobem przysluge wyswiadczy ze dziecko samo jej bedzie zasypialo a nie prawie dwuletnie dziecko zeby samo jeszcze nie umialo zasypiac, jakas patologia. Mam nadzieje ze sad zezwoli Ci na te 2 tygodnie z synkiem. A czemu po rozwodzie odrazu sie o opieke nad malym nie starales? myslales ze juz zawsze bedzie sama i na dziecku ci zaczelo zalezec jak nowego kolesia sobie przygruchala?

Udost臋pnij ten post

Drogi Autorze w膮tku. Zrozum, 偶e ona ma swoje 偶ycie i Ty masz swoje 偶ycie. Ona ma prawo mie膰 swojego nowego faceta, Ty masz prawo znalezc sobie kobiet臋. I dla Twojego dziecka tamten facet nie b臋dzie ojcem, b臋dzie wujkiem. Jak Ty poznasz kobiet臋 to chyba te偶 b臋dziesz chcia艂 aby Tw贸j syn si臋 z ni膮 widywa艂 i aby 偶ona nie robi艂a Ci z tym problem贸w, prawda? Jeste艣cie doro艣li i musisz zrozumie膰 偶e ona ma prawo u艂o偶y膰 sobie 偶ycie z kim艣 innym. Dziecko jest za ma艂e na tak d艂ugie wakacje tak daleko od matki. Zrozum to. Niech rodzina do Was przyjedzie! Naprawd臋 niby kochasz dziecko a zachowujesz si臋 jakby Ci w og贸le nie zale偶a艂o na jego dobru. p.s. Masz nik艂e szanse 偶e s膮d przyzna Ci sta艂膮 opiek臋 nad synem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dovka
Biedna kobieta, co ona musi prze偶ywa膰 :( Nie do艣膰, 偶e wpad艂a z idiot膮, to teraz jeszcze b臋dzie musia艂a ca艂e 偶ycie si臋 z nim m臋czy膰...

Udost臋pnij ten post