Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewereee

stracilam go. jak go odzyskac????

Polecane posty

Gość rewereee

ciagle klotnie, podejrzewanie go o zdrade i klamstwa. znosil dzielnie az w koncu powiedzial ze chce odpoczac bo musi sie zastnawoic czy da rade ciagle to tak ciagnac. od 3 dni milczy. pisze do niego i nic. jak go odzyskac???? wyje bo dopiero teraz widze co stracilam :(

Gość nic a nic
nie odzyskasz go jesli bedziesz pisac, nie pisz niech zateskni! jak zateskni to wroci.Mam tak samo u siebie jednak on nie zatesknil na tyle zeby wracac moze u ciebie bedzie lepiej , tylko sie nie odzywaj nic a nic!

Gość ale wariatka
jestes ;)

Gość za pozno pewnie
juz. nie odzyskasz. jak nie odzywa sie to pewnie przemyslal i nic juz nie chce miec z toba wspolnego

Gość za czym ma tesknic?
za awanturami? Wolne sobie

Gość rewereee
no ale nie tylko awantury byly w naszym zwiazku :( tak podle sie czuje :(

Gość Marta uparta
czasami faceci nie wiedzą czego chcą i muszą sie o tym przekonać .Ja mialam niemal ze identyczną sytuacje.Zylismy na odległość (300km) rok. Jednak ja bylam o niego ciagle zazdrosnA, wypominałam mu ze juz mnie nie kocha ze inne dziewczyny itd .Poł roku sie niemalze ciagle klocilismy , ja ksiezniczkowałam ,zero kompromisow on wkoncu powiedzial dosc. Jesli ma sie klocic a wie ze bedziemy ciagle to on woli sie pobawić i tak już zostalo, probowalam walczyc jeszcze jak byl w naszym miescie , ale bezskutecznie 2 tyg milczenia poczym gdzies mielismy kontakt, napisalam list , niby sie wzruszył ale ja to olałam bo myslalam ze jak po tym liscie cos go tknie to przetrzyma to no ale tak sie nie stalo, nie pokazuje sie narazie na gg , nk, fb , jest beznadziejnie on nie chce miec ze mną kontaktu! widzisz ty zawiniłaś ale on sam chce sie przekonać ze chce byc z toba wiec nienaciskaj jest wiele tutaj topikow na ten temat poczytaj sama sie przekonasz..takie naciskanie ma zazwyczaj odwrotny skutek, zupelnie mu zycie obrzydzisz . On wie ze zalujesz , teraz zostalo ci jedynie milczec i czekać

Gość nie taka młoda
daj mu ten czas jak go potrzebuje. masz duuuzo czasu zeby przemyslec swoje idiotyczne zachowanie. jak kocha to wroci, i jak ci wybaczy. narazie siedź cicho i myśl

Gość rewereee
marta uparta czyli tobie sie nie udalo??? :( wcale nie pocieszylas. ale nie wiem co on teraz mysli. po prostu milczy. nie bombarduje go smsami, ale chce z nim porozmawiac, rozstalismy sie w klotni i chce teraz na spokojnie wyjasnic wszytsko a potem moze myslec. :(

Gość zielona_fala
daj mu czas nic nie pisz jedyne to tylko zapytaj go czy jest szansa? czemu sądzisz ,że straciłaś?

Gość rewereee
stracilam go bo to uparty facet i nie wierze ze daje sobie czas. wiem ze bardzo mu na mnie zalezalo wiec gdyby chcial to pogadalby ze mna bez dawania sobie czasu. a on milczy. od 3 dni. i boje sie ze juz dawno podjal decyzje. chce go odzyskac tylko jak? nie odpisuje na moje smsy, telefonu nie odbiera :(:(

Gość trzeba powiedziec dosc.
A ja rozstalam sie z facetem za kilka dni minie 5 tyg.Mamy jakis tam kontakt.Na poczatku przez 3 tyg. probowalam cos zrobic zeby wrocil.On juz nie cche chyba.Mowilam mu ze albo wracamy do siebie i probujemy wszystko od nowa ale lepiej bedzie jak zerwiemy calkowicie kontakt.I lepiej bedzie jak nie bedzie pisal dzownil, przychodzil do mnie do domu.I co nie szanuje mojej decyzji.Co jakis czas sie odzywa.Nieraz po kilka dni dzwoni, pisze ja sie nie odzywam.To potrafi przyjsc do domu.Nie potrafie sie o niego uwolnic raz na zawsze. Powiedzcie dlaczego ontak sie zachowuje? Powod rozstania ciagle klotnie i on w koncu nie wytrzymal.

Gość wertyuiol.,mnbvcdxs
ponawiam

Gość TwojChlopak
Powiem Ci tak, zle zrobilas piszac tu ten temat. Teraz juz do Ciebie nie wroce. Jak mozesz zalic sie na forum!! Nie masz wlasnych pomyslow jak mnie odzyskac?? Jestes gorsza niz myslalem, a miedzy nami koniec na dobre. Zegnaj i nie pisz juz do mnie, blagam.

A tak w ogóle długo ze sobą byliście? W jakim jesteście wieku?

Gość trzeba powiedziec dosc
Mamy po 26 lat.I bylismy ze soba ok.1 0 miesiecy.

Gość andrutkadddd
Ja też przez swoją głupotę swego czasu straciłam ukochanego. Zdałam sobie szybko sprawę że w normalny sposób go nie odzyskam. Zleciłam więc urok miłosny. Wrócił się do mnie po 2 tygodniach od odprawienia:) Teraz jest dużo lepiej między nami niż wcześniej.

Gość gość
Komu zleciłaś????? napisz szybko bo mi też by się przydalo zamowic taki urok!!!!

Gość gość
opanuj się kobieto.. facet nie baba.. nic nie gra tylko pewnie się normalnie wk@rwił.. napisz że nie wiesz co ci strzeliło i po prostu przyznaj się do błędu.. a nie jakieś "uroki".. helllooołłł ..

Gość gość
Zakochaliśmy sie w sobie choc było wiele przeciwności, wszystko przetrwaliśmy, wyprowadziłam sie z mojej miejscowości i zamieszkałam niedaleko jego. On sie do mnie wprowadził. Bylismy razem 1,5 roku... Wyprowadził się a powody to : napisałam do kolegi z pracy wiadomość i weszłam na profil swojego byłego... Dla niego to zdrada a ja nie rozumiem jak tak można... musiałam zadziałać…zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl i spokojnie czekałam. Po 2,5 miesiacach powrócił. Jestem mega szczęsliwa.

Gość gość
Walcz o niego, pokaż że się starasz i że jest dla Ciebie najwazniejszy.

Gość gość
A moim zdaniem taka walka na siłę nic nie pomoże. Jeśli on Cię nie chce musisz o nim zapomnieć.

Gość gość
W takich sytuacjach trzeba pogodzić się z porażką i dalej iść przez zycie. Nic więcej.

Gość gość
Magia pomaga ale trzeba znaleźć rzetelną osobę. Ja miałam szczęście bo trafiłam na http://magia-anielska.pl i udało się odzyskać chłopaka.