Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmokniete magnolie

na pytanie czemu ze mna jest...

Polecane posty

Gość nie taka młoda
no ja Cię kręcę:) skoro Ty mu mówisz co czujesz, to już mu nie mów (wiem, wiem, będzie trudno) i niech się poczuje taki "niechciany i niekochany". zauważy dopiero po jakimś czasie i może zrozumie co czujesz. kombinuj:)

Gość zmokniete magnolie
kiedys mu tez napisalam smsa jak poszlam do tej dorywczej pracy ze za nim tesknie z pytaniem czy on za mna tez to nic nie odpisal...od tamtej pory nie popelniam juz takich bledow:(

Gość zmokniete magnolie
nie taka mloda tak wlasnie zrobie dam mu do odczucia ze nie jest pepkiem swiata i bedzie sie czul niekochany i niechciany i zobaczymy wtedy jak mju sie spiewka zmieni

Gość nie taka młoda
ha! kobiece spiski :> powodzenia życzę :))

Gość zmokniete magnolie
dziekuje Ci:)to juz kolejny raz jak probuje ale za kazdym razem wymiekalam ale tym razem bedzie inaczej:P

Gość Myśliwy
Jesteś strasznie męcząca.Chyba masz nie więcej niż 20 lat bo piszesz jak smarkata.

Gość zmokniete magnolie
mam 24 lata i dylematy sercowe

Gość nie taka młoda
myśliwy to jest spec od serca. dojrzały i wszyscy go uwielbiają bo taki niemęczący jest. gratuluję osobowości! o_O

Gość Myśliwy
Jeżeli tutaj piszesz na okrągło o tym samym, to domyślam się że swojemu facetowi też non stop trujesz..o tym samym.Z reguły faceci nie są wylewni.To wynika i z genów i z asekuracji.Czasmi lepiej nie mówić tego co się myśli bo można więcej na tym stracić niż zyskać.

Gość nie taka młoda
"wszystkie słowa mogą być użyte przeciwko Tobie" :)

Gość zmokniete magnolie
mysliwy to zobaczymy teraz jak sie spodobam mu w druga strone zero wylewnosci tylko suche rozmowy

Gość Myśliwy
Takie osoby jak Ty się nie zmieniają.Jemu to nie będzie przeszkadzać za to Tobie bardzo.Szybko przestaniesz milczeć i dopiero go zaatakujesz egzaltacją swoich tłumionych uczuć. hahahaha :D

Gość zmokniete magnolie
owszem bedzie mu przeszkadzalo jak zobaczy ze wymykam mu sie spod kontroli i nie jestem na kazde jego skinienie!

Gość zmokniete magnolie
i poczuje ze w kazdej chwili moge ta moja egzaltacje skierowac na jakas inna osobe!:P

Gość nie taka młoda
zmykam:) powodzenia życzę :)

Gość upSideDoWn
Gorzej jak przejrzy na wskros te Twoje gierki i moze byc faktycznie tak jak Mysliwy mowi.

Gość Myśliwy
Życzę Ci jak najlepiej.Sam mam swoje problemy(z mojej perspektywy znacznie poważniejsze niż Twój) Pozdrawiam i tylko jedna uwaga - nie chciej za dużo(moje subiektywne odczucie,być może błędne) bo możesz zostać z niczym.

Gość zmokniete magnolie
nie taka mloda dzieki za rozmowe:):*pozdro:) upsidedown-> no to co ze przejrzy najwazniejsze ze zobaczy ze juz mu wokol dupy nie latam

Gość zmokniete magnolie
mysliwy dzieki widzisz tak juz jest ze kazdy w swoim wlasnym swiecie wyolbrzymia pewne sprawy ale punkt widzenia i tak dalej:)

Gość dectt22
Ja sadze ze Twoj facet Cie po prostu nie kocha i tyle. Bo jak mozna byc z kims bo ktos jest mily? :/ Co za bzdura... A do tych mezczyzn co pisza ze szukasz dziury w calym to sie nie zgadzam! Bo gdy ja z moim mezczyzna przeprowadzilam taka rozmowe to milion rzeczy mi wymienil dlaczego jest ze mna a nie z inna. Wiec zastanow sie nad waszym "zwiazkiem" Powodzenia zycze

Gość zmokniete magnolie
:(...zazdroszcze:(...u mnie tylko same wady dostrzega zarowno w wygladzie jak i charakterze:(

Gość upSideDoWn
to o czym piszesz jest straszne i zalosne... on nie ma szacunku do Ciebie zadnego... :O nie myslalas o tym, aby bez udawania kogos innego niz jestes, po prostu odejsc? bo chyba nie jestes szczesliwa w tym zwiazku, majac swiadomosc co Twoj facet o Tobie mysli :o masakra jakas...............:o

Gość dectt22
rozmowa to jest klucz do sukcesu... Moze cos sie miedzy wami zmienilo - na gorsze? I teraz jest z Toba tylko dlatego ze jestes mila? Porozmawiaj - dowiesz sie ewentualnie prawde.

Gość bez sensu jak mozna wytykac
tylko wady, a z pozytywow to jeden: jest mila :o

Gość zmokniete magnolie
a najgorsze ze ja czesto mu mowie ze np jest swietnym kochankiem uwielbiam z nim rozmawiac ze jest moim przyjacielem, ze jest przystojny a ja co a ja jestem mila 😢

Gość upSideDoWn
gdyby mowil tylko tyle, ze jestes mila to jeszcze mozna by uznac, ze ma problem z werbalizowaniem pewnych uczuc itd. ale jesli tak namietnie Cie krytykuje to chyba na prozno usprawiedliwiac brak argumentow za tym dlaczego z Toba jest

Gość bez sensu jak mozna wytykac
moze jest zakompleksiony i sobie odbija na Tobie ;//

Gość zmokniete magnolie
raczej nie ma kompleksow ale chyba chce zebym ja je miala

Gość zmokniete magnolie
zlamalam sie bo on chyba wyczuwal odkad wrocilam do domu ze jest cos nie tak,poszlismy do knajpoy wypilismy i tak poszlo....:(