Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szymek0p0

słyszałem, że wiele kobiet tu siedzi i że ktoś może mi pomóc...

Polecane posty

zaprosiłem moją dziewczynę do siebie na jutro no i wydaje mi się, że do czegoś dojdzie. My nigdy wczesniej nie spaliśmy razem (ona spała ze swoim poprzednim chłopakiem) ale dla mnie to będzie...debiut. Rozmawiałem z kumplami o sprawach 'fizycznych' (po czym poznać orgazm, kiedy wejść) ale chciałbym jakiejś rady od dziewczyn/kobiet (nie lubie prosić o pomoc, ale proszę o nakierowanie mnie na odpowiednie tory ;) nie chce niczego zepsuć bo bardzo ją kocham...

Gość world of warcraft
Co ci moge napisać..... Pamiętaj byś rozluźnił pośladki bo inaczej nie wiejdziesz, a reszta to pikuś, pan pikuś

Gość rgthecvbg
Wejdz w nią dopiero gdy będzie Cię o to błagała! Przedłużaj ten moment. Az zacznie sie z niej lać. I niech wam to w krew wejdzie faceci, bo wejscie w laskę po 10-15 minutach jest bolesne i mało podniecające.

kazda kobieta jest inna jesli chodzi o sex .... jedna woli mocno inna delikatnie ... sam musisz dojść do tego jaka jest twoja kobieta i co lubi .... zawsze w trakcie sexu mozecie przeciez rozmawiac .... a nie zamkniecie oczu i buzi ... i cisza ... ... i kiedy koniec ... hahahah nawet orgazmy sa rozne ... ja np automatycznie cala drze ... , inna lubi gosno krzyczec , inna jak kłoda .. nie poznasz kiedy to juz bylo .... hehehehehe no roznie to bywa ....

rgthecvbg i tak jak piszesz ... wazne zeby laske rozgrzać .... a nie na suchara .... brrrrrr

Gość nie słuchaj ich:-)
bo sam nie zdążysz:-) pierwszy raz szybko , może być nawet za szybko...drugi raz będzie za pół godziny:-) trzeci raz rób tak, żeby było jej dobrze i delikatnie, czwarty raz pomyśl, jak jej dobrze i samemu Ci tak dobrze będzie:-) mam nadzieję że jest ona delikatna, ale nie przejmuj się , jak pierwszy raz będzie za szybko to normalne, nie poddawaj się:-)napisz jak było , jakby coś nie tak poszło NIE PRZEJMUJ SIĘ :-)

JASNE NAJLEPIEJ DO EMERYTURY:-) słuchaj- koniecznie się zabezpieczcie to bardzo bardzo bardzo ważne mówię poważnie. Seks jest super ale gdy obie osoby się szanują wzajemnie nawet jeśli to przygodny seks- żeby jakich schiz nie było potem dziewczyny teraz potrafią być podłe...uważaj i niczym się nie przejmuj:-) weź to z humorem wszystko pamiętaj bo nie będzie tak jak na filmikach z netu. za to potem w życiu jak stres opadnie jest 1000 razy lepiej niż na filmach:-)a mam 40 na karku i jestem kobietą więc słuchaj mnie:-)

i tak zacznie, choć myślę że ma więcej lat. najważniejsze, by sobie npsychicznej krzywdy nie zrobili, samobójstwa są teraz z megagłupich dla nas, dorosłych powodów...no i żebuy się zabezpieczyli. na szczęście mój syn (mam nadzieje) głównie asg się interesuje a ma lat 15:-)a , i grami:-)no ale hetero chyba jest bo na komórce przypadkowo znalazłam szkoda gadać....za naszych czasó tego nie było a oni i tak nic nie wiedzą...:-)

więc niech zacznie, jak już będzie gotowy :) bo w przeciwnym razie, czy to jest świadome współżycie, czy tylko burza hormonów, emocje i chęć pierwszego stosunku, by miec to z głowy? dobrze byłoby gdyby ludzie podejmując taką decyzję (współżycia) mieli jakiś zasób wiedzy na ten temat a przede wszystkim dobrze byłoby gdyby byli dojrzali emocjonalnie i byli na takim poziomie intelektualnym a nawet społecznym,by wiedzieli co robią, a nie bzykają sie jak pieski na trawce, by zaspokoić tylko swoją zupełnie zresztą usprawiedliwioną nadpobudliwość w wieku nastu iluś tam lat... a to, że sie interesują takimi rzeczami jak seks to normalne...oby tylko teoretycznie sie przygotowywali a nie chcieli od razu praktykować ;)