Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty87yt78y78oy8yyi

20 procent mezczyzn w Polsce wychowuje nie swoje dzieci

Polecane posty

Gość ty87yt78y78oy8yyi

Dziekujemy Wam kobiety :o

Gość ihaaaaaaaaaaaa
DNA to podstawa

Gość spytaj swojego tate
czy go mamele w rogi nie walnęła załozycielu topiku

Gość ty87yt78y78oy8yyi

Gość Sama prawda, kolego! 100%
Polskie kobiety to straszne kurfy. Pamiętecie głośną sprawę tej ze Słomy i Brony co sama nie wie czyjego bachora urodziła? Także panowie, polecam testy DNA... kosztuje to grosze, starczy polizać szkiełko a można się ciekawych rzeczy o swoim życiu dowiedzieć.

A ile facetów płaci alimenty za dzieci spłodzone na boku? O tym nie przeczytałeś mądralo?

Gość
mężczyźni w Polsce wychowują dzieci? :D\ przecież oni tylko je robią :o

Gość seksibaba
mój tez ,a jak kocha :-) ha ha ha

Czyli tylko co 5 facet? Wg informacji mnie znanych, obecnie co 3 mężczyzna wychowuje nie swoje dziecko (nie mając o tym zielonego pojęcia, a żona zdradziła go z z byłym, z jego przyjacielem, szefem etc.) Czyli 33,3% wychodzi, a nie 20% :P

Gość jajka na miękko..
No proszę, ale wierni się odezwali! Dziecioroby!! Może zdarzy się w rodzinie matka podszywająca dziecko ojcu. To są wyjątki!! A ile kobiet samotnie wychowuje dzieci, to was już dziecioroby nie interesuje. Samce od siedmiu boleści!

wiecie, że w Egipcie kobieta, która wychodząc za mąż nie zachowała dziewictwa jest hańbą? Całkiem inna kultura niż w Polsce, ale obie strony są temu winne i kobiety i mężczyzni. Ja osobiście wolałbym żyć w kraju kulturowo pod tym względem podobnym do Egiptu

Gość a ile jest mezczyzn ktorzy
sami uznali cudze dziecko jako swoje? ktorzy postanowili sie dzieckiem zaopiekowac? to sa prawdziwi mezczyzni :)

Gość sranie w banie autorze
akurat to badanie na ktore sie powolujesz mowi o tym, ze 20% facetow, ktorzy zdecydowali sie na test ojcowstwa wychowuje nie swoje dzieci - czyli 80% podejrzliwych mezow sie myli i oskarza bezpodstawnie uczciwe zony... czyli tytuł powinien by 80% mężczyzn to paranoicy :D

Gość jajka na miękko..
"""a ile jest mezczyzn ktorzy sami uznali cudze dziecko jako swoje? ktorzy postanowili sie dzieckiem zaopiekowac? to sa prawdziwi mezczyzni "" Zapewne są ujęci w tych 20%. Pomimo uznania dziecka i tak "wychowują" nie swoje dziecko.

Gość To ciapy a nie faceci
Gdyby ój test DN wyszedł jakoś nie tak, to bym pogonił kurfę i jej bachory na ulicę. Utrzymywać obce bachory? KTO TO SŁYSZAŁ???

Gość SETISETI
a ile jest mezczyzn ktorzy sami uznali cudze dziecko jako swoje? ktorzy postanowili sie dzieckiem zaopiekowac? to sa prawdziwi mezczyzni bhehehehe ale ty jestes zaklamana mala kurvo. Podoba ci sie taki uklad co? dupczyc sie na boku z jakims bad boyem i wciskac tych swoich wypocin produkty jakiemus rogaczowi frajerowi przekronie nazywajac go, "prawdziwym mezczyzna" .. Wygodne takie podejscie do zycia , nie ma co.. zalosne :o

Gość malinowapasja
Czyli 20% męzczyzn zdradza swoje kobiety hehehehehe

Podaj autorze źródlo tych badań. Zwykle prowo bez podstaw. Zjawisko to występuje bardzo często ale nie aż w 20%.

Gość jajka na miękko..
offerma Ale z ciebie matematyk .... że ho ho. Zapultałeś się w tych swoich wywodach. Świętoszków z siebie nie róbcie, bo żadna kobieta w to nie uwierzy. No....chyba, że ta co ma coś do "podszycia" facetowi, ale to rzadkość i nie uwierzę w te bzdety j/w! Odkąd pamiętam, to do tego trzeba dwojga, no chyba, że tu chodzi o kosmitów!!

Gość jajka na miękko..
offerma Napisz jeszcze, że posiadasz zdolność do odczuwania uczuć WYŻSZYCH!

Gość damian888
Każda kobieta ma wbudowany miernik do pomiaru uczyć między nogami. Dla kobiety kochać, znaczy mieć udany seks. Dla mężczyzny miłość i seks występuje jednocześnie, przy czym zaczyna sie od uczucia.

Gość Polak Katolik Prawdziwy
no i co? dziecko to dziecko, jakbym byl kobieta to nie chcialbym udostępniać macicy genom męża-pantofla, tez bym poszedł w tango z jakimś amantem, lepsze geny ma. to taka strategia.

Gość .e tam
moze tyle samo matek wychowuje nie-swoje dzieci bo np.w szpitalu je podmieniono dla jaj, ja bym tak robiła :p

Gość wierna Martita
test na ojcostwo kosztuje grosze? śmieszne! dla mnie 2 tysiące to nie grosz tylko dwie pensje :/. trzeba mieć oczy w tyłku, żeby patrząc na dziecko nie zauważyć braku jakiegokolwiek podobieństwa! poza tym na początek wystarczy porównać grupy krwi, spojrzeć na kolor oczu i włosów dziecka, z niebieskookich blondynki i blondyna, brunet o brązowych oczach nie wyjdzie! :)

Gość asiaaaaaaaaaa86
Dla kobiety kochać, znaczy mieć udany seks. Dla mężczyzny miłość i seks występuje jednocześnie, przy czym zaczyna sie od uczucia. popatrz, a ja myślę, że jest dokładnie odwrotnie!

Niezależnie od moje wybranki zawsze będę sprawdzał test DNA. Nie chce robić za tatusia dla dziecka będącego owocem słabości. Chyba, że to będzie muzułmanka. Ale to inna, zapewne lepsza kategoria kobiet.

Gość Anty wirus
Jak kochasz kobiete to nie wazne czyje dziecko wychowasz. Takie moje zdanie.