Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co spakować

co spakować do szpitala

Polecane posty

Gość co spakować

macie jakies cenne porady

w kazdym szpitalu są inne wymogi, najlepiej zadzownic i sie spytac

Gość czy leci z nami pilot
Stringi i perfumy sephory to na pewno, a co jeszcze to nie wiem.

Gość najpierw dpwiedz sie
co zapewnia szpital ja wzielam, dla siebie: -wszystkie dokumenty -koszule do porodu -2 koszule rozpinane z przodu -szlafrok -klapki -jednorazowe majtki(niezastapione) -podpaski tena lady(duzy rozmiar)lepsze od wkladow -stanik do kramienia, i wkladki laktacyjne -kosmetyki(mydlo,krem,szmapon,szczoteczka i pasta do zebow itd) -komorke i ladowarke -wode w malej butelce -aparat -ubrania na wyjscie(wzielam wygodny dres) dla dzidzi -pampersy i akcesoria do przewijania -kaftaniki, skarpetki i niedrapki -czapeczke reczniki dla mnie i malego, kocyki i kosmetyki dla dziecka zapewnial szpital nieprzypominam sobie nic innego, torbr to kilka razy przepakowywalam:) -ubranka na wyjscie

Gość Agnaaaaaaaaa
Dobrze jest też wziąć ręczniki papierowe, po kąpieli na samym początku są niezastąpione, jeżeli nie chcesz za każdym razem zabrudzić ręcznika;) Nie wiadomo ile będzie trwał poród, więc może jakieś herbatniki. Ja urodziłam w nocy i byłam bardzo głodna, miałam herbatniki, więc od razu je zjadłam;) A reszta to tak jak autorka wyżej napisała;)