Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana grubaska

Czy grubaski mogą nosić legginsy?

Polecane posty

Gość zdesperowana grubaska

Mam 173cm i ważę 75 kg i jestem gruuuba! mam 64cm w udzie i baardzo chciałam nosić legginsy, ale wiem że będę wyglądać w nich strasznie. co wy o tym myślicie? czy ostatecznie możecie mi coś poradzić, np. do czego mogłabym je założyć?

Gość a noś sobie
mało to smiesznych dziwaczek na świecie :o

każdy może chodzić w czym chce,zależy jak się w danej rzeczy czuje. Uważam jednak że trzeba mieć odrobinę dobrego smaku i jednak, kiedy jest się grubaskiem, w pewnych ciuchach wygląda się poprostu źle. Nie podążaj ślepo za modą,patrz w czym ładnie wyglądasz i dobrze się czujesz ;)

Gość i ja sie zastanawiam
oczywiscie ze moga szczegolnie jesli mieszkaja w Anglii, a w Polsce to zalezy jesli ty sie dobrze czujesz to czemu nie, ale nic na sile - bo taka moda?

Gość niewiarygodnyszok
Nie jesteś gruba.

Gość hłłehłłehłłe
tak jakabraja:o a potem pochwal sie efektem i zapoodaj swoja fote w stopce😴

kochaniutka, fikuśne tuniczki w różnych kolorach sa jak najbardziej wskazane dla pań o bardziej krąglejszych kształtach! nie można się skazywać na nijakość nawet jak jest się grubaskiem! uszy do góry!

Gość hłłehłłehłłe
dlaczego mnie obrazasz? napisalam prawde, moze nie? waze normalnie, to ze nie ociekam tluszczem nie oznacza, ze jestem szkieletem:o chyba ze dla ciebie nadwaga to normalka.

Gość gupeek
nikt nie powinien nosic leginsow :/ obojetnie czy laska szczupla czy gruga - wyglada w tym oblesnie, a juz szczyt makabry, jak tunike na wierzch wciagnie. no dziewczyny, gdzie wy macie oczy i czy luster w domach nie macie? :/

skoro cie brazam to znaczy ze jestes szkieletem? tak nadwaga to u mnie normalka..jestem gruba od urodzenia i nie moge zrzucic wiec sie przyzwyczaiłam to ty mne obrazasz ze ważac pnad nowoczesna norme 55 kilo jestem gruba i ociekajaca tłuszczem i sugerujesz ze zle wygladam w legginsach...ble i kto zaczal?

dlaczego na całym swiecie jest tak ze obchodzi nas opinia drugich ludzi...brr to nasze zycie chcemy nosimy worek pop yrach nie chcemy to nosimy cos innego zawsze jednak patrzymy co ludzie powiedza DOŚĆ mówie wam wszystkim ingerujacym w cudze zycie wyglad Jesli dla kogos jestem gruba tłusta i tepa prosze bardzo Dlaczego pytacie sie innych chyba luczy się to co ma sie inside głeboko w głowie i sercu....

Gość onaio
Ja noszę leginsy (takie dżinsowe) do zwykłych bluzek :D I trudno, ludzie sobie pooglądają mój tyłek, wolę to niż miniówy :P

Gość hłłehłłehłłe
napisalas: własnie nie jestes gruba nos co chcesz i chrzań innych ja odpisalam: takjak abraja (...) No sorry, kto tu jest nienormalny? :o 55 to normalna waga, NADwaga nie jest normalna:o skoro tak ciagle piszesz o tych 55 to musi cie to bolec chyba bardzo:o normalny czlowiek nie chwali sie na lewo i prawo swoja waga, niewazne czy wazy 150 czy 50 kilo:o a jesli to robi, oznacza to, ze ma jakis problem. i nie wmawiaj sobie ze cos ci sugeruje, przypominasz mi po prostu czajacych sie za rogiem homoseksualistow, ktorzy wyskakuja co miesiac z transparentem ''jestem gejem'' :o

nie rozumiesz chyba mnie dlaczego pisze ze waze 85 kilo dlatego ze mam dosc czających sie grubasek które mówia ze waza 10 albo 15 kilo mniej krepujacych sie w przebieralniach bo nie ma na nie =numeru i wpierdzielajacych sałate a na deser pizza z dietetyczna!!! cola lubie mówic o sobie ile waze i jaka jestem to czyni mnie szczera nie kryje sie z własnymi bolaczkami bo kazdy je ma boli mnie ze inni musza potwierdzac,przekonywac,zaspokajac odwieczny ped ku szczupłosci próbuje przekonac te mniej szczupłe ze wazne jest to co ma sie w sobie a nie na sobie ja juz nie schudne a moze bym chciała? czy chcałabym 55? nie ale ze 70 byłby raj ;)

Gość hłłehłłehłłe
boli mnie ze inni musza potwierdzac,przekonywac,zaspokajac odwieczny ped ku szczupłosci Pytanie: musza czy chca? To nic zlego chciec wygladac szczuplo, a przede wszystkim ZDROWO!!!

czy waga jest wyznacznikiem zdrowia? pisze do ciebie juz bez zadnych wstretów i bez kłótni chce podyskutowac moje wypowiedzi nie sa jadowite a wręcz przeciwnie lubie dyskutowac zanim zajedziemy za daleko i obrzucimy sie gnojem...;)

Gość hłłehłłehłłe
sorry, musze uciekac. Abraja, to co napisalam to nic osobistego, zeby nie bylo. po prostu nie lubie kiedy ktos afiszuje sie notorycznie ze swoimi przekonaniami/atutami itp, itd. A ty to robisz non stop, nie przymierzajac na 80% topikow na ktorych sie pojawiasz, za moment wszyscy czytamy ile warzysz. Ale z drugiej strony to moze byc lakomy kasek dla kogos, kto kiedys ulozyl kila ankiet nt znajomosci kafeteriuszy:classic_cool:

W neolicie był pęd ku otyłości (w miarę skromnych jak na tamte czasy możliwości). Później można było się jeszcze załapać na barokowe krągłości, a teraz sorry winnetou, woda i sałata:)

Gość hłłehłłehłłe
araja, jak wroce ze spaceru z psem chetnie podniose temat;) tez nie chce sie obrzucac blotem.

Gość hjlkhkjhklh
mozesz smialo nosic legginsy. na prawde. Tylko zaloz na to burke

chce zebyscie wiedzieli ile waze dlatego umiesciłam wage w stopce...nie wstydze sie mojego ciała nigdy sie nie wstydziałam jesli cie to krepuje przykro mi nie zmienie sie taka jestem woda i sałata hehe przerabiałam

znam taka dziewczyne ktora wazy okolo 90 kilo i wbije sie nawet w bikini na plaze.Wszedzie jej pelno i potrafi rozkrecic najnudniejsza impreze na swiecie.I raczej nie obchodzi jej opinia innych ludzi patrzacych na jej faldy tymbardzije,ze jest znana i lubiana w calym miescie:)

mja najlepsza kumpela wazy 45 kilo serio serio jak idziemy miastem to jak flip i flap a kochamy sie jak siostry podoba mi sie jak ludzie patrzac na nas widza nas a nie nasze ciała zebysmy nie zrozumiały sie zle mnie nie obchodzi ile kto wazy tylko to co ma w głowie raz w zyciu byłam szczupła po chorobie zlazło mi 17 kilo czasem tęsknie do tamtych lat wiem i wierze ze juz zaczynamy byc tolerancyjni wierze w ludzi

O, zapomniałam o powietrzu. Powietrze też jest ok, jedna z moich namiętnie odchudzających się koleżanek zachwalała też surowe brokuły:) Ja z kolei jestem suchą szczapą z wyrobionymi mięśniami (mam plecy jak facet, zwłaszcza jak się rozepnę na ściance) i żyłami jak u starego drwala:). Całości dopełniają ślady mniej udanych eksperymentów (np. dwie paskudne blizny na plecach, które zostały jako pamiątka z upadku z drzewa) Każdy ma jakieś wady:) Trzeba się kochać, bo spędzimy ze sobą (z nikim innym) dosłownie całe życie.

Gość tomczyslaw
oczywiscie ze mogą . Sexy stroje sa zawsze mile widziane