Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana grubaska

Czy grubaski mogą nosić legginsy?

Polecane posty

Ty ważysz raptem 85, w ogóle z czym do ludzi uhahaha tos mi komplementa walnela ze hej no 170 to juz cięzko z tym zyc ruszac sie i wogóle

Jaaaaa jak widzę laski które piszą"leginsy są ohydne" to masakra!!!! Ja np mam kilka par dżinów,a reszta to właśnie leginsy - dżinsowe,materiałowe,czarne szare-po prostu uwielbiam . Wszystko jest kwestią gustu i nie ma znaczenia czy jesteś przy kości , czy nie . Oczywiście ważny jest "smak" i dobre samopoczucie :)

:) 170kg to się rusza całkiem żwawo, uwierz mi:) Mało mnie nie stratowały na plaży takie dwie rozochocone Amerykanki- wyciągnęłam się na piasku. bo tym jak fala i mnie i moją deskę brutalnie wyrzuciła na brzeg. Chyba mnie nie zauważyły. Miałam śmierć w oczach:). Też mam 175 wzrostu:) Mam kumpla, ok. 130kg, bardzo aktywnego fizycznie (tajemnica jego figury leży w słoiku nutelli zjadanym co wieczór w łóżku), a tamte dwie babki były od niego DUŻO większe. Stany nie zostały moim ulubionym krajem:)

ostatnio dostałam 60 kilo ale wagi nie oszukasz mysle ze proporcjonalne rozłozenie mięska jest wazne wcięcie mam nawet po ciązy tylko cycka mam wiekszego bo widze po staniku ;)

senkju ale hmmm nie czuje sę w nich wole jeansy lub bojówki rozmiar 16 ;)

oo jeansy to tez moje ulubione spodnie :D

a wiecie jaka jest tajemnica mojego wygladu? trza duzo sie smiac i cieszyc zyciem nie patrzec na wage i kochac każdego stwora na ziemi pisac na kafe z ludzmi którzy cie szmaca i wyjasniac im jak bardzo sie myla oceniajac ludzi grubych jako podczłowieka taki ój cel chce pkazac tym zgorzkniałym ze gruby tez oze wyglądac jak ludz cywilizowany hehe

Sorry winnetou, ale nie jesteś gruba:) Muszę Cię rozczarować:)

człowiek utwierdza sie w przekonaniu o swojej grubości jesli nie spełnia kryterium wagowego ;)

Gość zdesperowana grubaska
niedawno zaczęłam ćwiczyć, więc może jak zjadę tak do 70 to założę legginsy. Ogólnie to mi moja waga aż tak nie przeszkadza, ale czasem załamuje się jak wchodzę do sklepu i nie mogę znaleźć żadnych spodni na siebie;/

Gość nieeeeeeeeeeeeee