Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 :) spoko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 a jak Cie rozpoznam ? :) żebym z kimś innym nie poszła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 co jak?? uwierz że poznasz! idź za zapachem wódki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 :D:D ok :)....tylko tam pewnie wiecej takich zapaszków chodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 też jesteś z krk??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Marzec 31, 2010 a mnie na pewno rozpoznacie, przybędę na białym rumaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 nie, ale mam tam całą rodzinę :).................zaraz, zaraz, a może my jesteśmy spokrewnieni ??:D i nawet nie wiemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 kaja??? nie wiedziałem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 nie, nie kaja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 aaa. szkoda, ponoć mam siosstrę, podobno kaja:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 to nie będzie Cię na necie wieczorem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 jak zdołam użyć komputera to będę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 pewnie wrócę o 2,00 tak napierdolony że nie będę umiał włączyć kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 będę zaglądać :) are krakow------------taki kod teraz miałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 hmm?? co miałaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 to wypij mniej, żeby zdać relację jak było ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 aaaa, kod weryfikujący:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 kody----cały czas muszę wpisywac kody jak wysyłam posta :O Ty nie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 w ogóle nie piszę kodów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 czarnuchy nie muszą:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 muszą----na czarno też wpisuję za każdym razem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 masz jakieś względy ? :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 a nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 spoważniałeś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 nie:) świruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olaboga nie wytrzymam Napisano Marzec 31, 2010 capm idz juz sie najebać i skoncz pierdolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 poważnie zaraz wychodzisz? to znaczy na 20.00 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _to ja__ Napisano Marzec 31, 2010 pomarańcz, a Ty nie idziesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 31, 2010 no idę na 20,00. ale mam jeszcze czas.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach