Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykorzystywana chyba...

Chłopak wkurzył się na mnie za to że nie zrobię mu dziś kolacji!

Polecane posty

Nie no nie uwierzycie ! Chłopak właśnie się na mnie wkurzył za to że nie zrobię mi frytek na kolację! bo się słabo czuję. Była umowa że zrobię na kolację wędzone udko i frytki udko mam przygotowane wystarczy podgrzać w piekarniku. Żyle się czuję więc pomyślałam że może zjeść z chlebem. przecież nic by mu się nie stało. To ten na mnie się wydr " Wiesz co ?! mówiłaś że zrobisz i frytki a teraz mówisz że już nie! no to nie! idę się najem w domu ! i nie pamietam co jeszcze mówił... No sory nie jesteśmy małżeństwem żebym mu za każdym razem jak do mnie przyjeżdża robiła jedzenie i jeszcze takie jakie on chce ! tym bardziej że mieszkam z rodzicami. wykorzystywana chyba...

Gość a mnie nudza takie tematy
o boszeeee :o wez go albo rzuc albo jebnij go czyms ciezkim :o

Gość wwrrr
"No sory nie jesteśmy małżeństwem żebym mu za każdym razem jak do mnie przyjeżdża robiła jedzenie i jeszcze takie jakie on chce !" Prawda. Za to żona jest od tego, żeby mężowe zachcianki spełniać i mu usługiwać we wszystkim, czego sobie zażyczy.

Gość Zastina
ojojoj nie od razu szmata, bezsensu powod zeby sie obrazac i ktos tu jest totalnym ignorantem i ma podstawiane wszytsko pod nos, wspolczuje, malo wyrozumialy czlowiek i rola Polskich kobiet jest tragiczna :/

Najgorsze jest to, że kazał mi obciągnąć a miał od 3 dni nieumytego :(

nie martw sie tez mam powalony problem z moim, moj dzis sie na mnie wkurzyl bo w pracy powiedzialam jednej osobie ze ma doktora na 16 ( sam mi kazal tak powiedziec) a on wczesniej powiedzial innej osobie ze ma doktora na 9 rano. w pracy sie tlumaczylam ze nie wiem juz sama, powiedzialam mu to w domu zeby byl przygotowany, na to on od razu sie wydarl, jaka to jestem glupia, i to moja wina, kolo dupy mu robie... jechalismy do mista by zalatwic jedna sprawe, automatycznie zawrocil na srodku drogi... wrocilismy do domu. brak mi slow. Wyszlam siedze na miescie w kafejce bo nie mam ochoty z nim...

19:55 [zgłoś do usunięcia] wykorzystywana chyba... Najgorsze jest to, że kazał mi obciągnąć a miał od 3 dni nieumytego - marny podszyw. zawsze mu robię na kolacje co tylko mu się zachce pozwoliłam sobie na to bo uwielbiam gotować. Od dziś to się mieni ! będzie jadł to co mu zrobię! nie będzie mu pasowało to nie... będzie więcej dla moich psów :) a mnie nudza takie tematy - to nie czytaj takich tematów :] nie prosiłam cię o to

Do roboty gonić ! Bo niedługo nawet butów znaleźć sam nie będzie umiał.

Jego do roboty gonić nie trzeba.

jak możesz :classic_cool:, co z ciebie za kobieta że frytek facetowi nie robisz kiedy żąda tego :classic_cool:. powinien cie zostawić.... za głupote że w ogóle przejmujesz się tym aroganckim typem... Ja bym już szanownemu królewiczowi nic już nie ugotowała - niech pajac stołuje się całe życie u mamusi ..........

Sprowadź go na ziemię, bo być może zaczyna traktować Ciebie jak własną matke ktora zawsze synkowi podstawiała wszystko co chciał pod nos.

macie racje... już mu nie ugotuję nić! Dziś się mnie zapytał czy mu karpatkę upiekę na święta to ja co ? no oczywiście że się głupia zgodziłam. Oo nie...! będzie jadł jak se sam upiecze.

Oo nie! Już sączyła się moja głupota !