Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konfjust aj em

mam 156 cm wzrostu i ważę 56 kg

Polecane posty

Gość konfjust aj em

czyli jestem tłusty pasztet, nie? a znajomi, jak im mówię, że się odchudzam, to się w głowę pukają :O

Gość p p p p p p p p p p p p
jestes nizsza ode mnie i wazysz wiecej,....... jeszcze niedawno wazylam tyle co ty przy 158 i wiesz co?? czulam sie jak wieprz!!!.....czulam sie ale juz schudlam 6 kg....i nareszcie moge powiedziec ze dobrze wygladam....i nie jak wieprz!!

Gość konfjust aj em
jestem ciężkai może nie wyglądam jak wieloryb ale nadwagę zdecydowanie mam. i też się czuję jak wieprz, dlatgeo się odchudzam :o

Gość konfjust aj em
ale mi w cycki poszło :classic_cool: wiem, ze jestem za gruba. dlatego dziwi mnie, ze sie znajomi dziwia, ze sie odchudzac zaczelam

Gość p p p p p p p p p p p p
trzymam kciuki by dieta szybciej dobiegla konca:-) i efektow!!:-)

Temat prawie jak w "Rozmowach w toku". Zdrowy tryb życia trzeba zacząć prowadzić. Spacerki, bieganie, ćwiczenia aerobowe, dieta itp.

Gość normalna waga kobiety to
wzrost odjąć 110 czyli w twoim przypadku powinnaś ważyć 46 kg +-2kg

Gość konfjust aj em
powinnam ważyć tyle, zebym wygladała szczupło. jestem ciężka, taka mam budowę, mięśnie mam mocne i grube kości, pewnie dlatego tak jest. jak ważę 53 to wyglądam już dobrze. chciałam zejść poniżej 50, może z cycków mi zejdzie :P załatwiłam się tak wieczornym jedzeniem przy kompie :( dzięki za słowa otuchy, oby pomogło ;)

Gość 12345654321
normalna waga kobiety to wiekszych glupot w zyciu nie slyszalam. Wez czlowieku poczytaj sobie o tym jak sie oblicza prawidlowa wage. Jak autorka bedzie wazyc 46 kg to bedzie miala prawie niedowage.

Gość taa niedobra pupa
No nadwagi nie masz na pewno - oblicz sobie BMI. PO prostu mogłabyś ważyć trochę mniej... Niższe osoby to trochę inne reguły...

to ja Wam powiem więcej , autorka i Nieokrzesany Majowy wiatr to grubaski . to ja ważę 49 kg przy wzroscie 174 i bynajmniej nie wyglądam jak kościotrup!! :o ale młodzież nam sie roztyła :(

Gość konfjust aj em
nie jestem młodzież :O i to już dawno :O tak jak pisałam, mam mocne, wyćwiczone mięśnie, mięśnie są ciężkie, tłuszcz jest leciutki

Gość przeczytaj jeszcze raz swój
pierwszy post

Gość 12345654321
Je taime mon amour Co za glupoty jak ja wazylam 44 przy 153 cm to lekarz chcial mnie do spzitala wyslac. Drastycznie spadlo mi cisnienie nabawilam sie anemi podkrazonych wylupiastych oczu wystajacych kosci bladej twarzy i zapadnietych policzkow. Musialam przytyc zeby uratowac swoje zdrowie i nie trafic na oddzial.

Gość 12345654321
Je taime mon amour Nie wierze ze nie wygladasz jak kosciotrup jesli to prawda co piszesz i nie uwazasz ze jestes chuda to na pewno masz porblemy moze anoreksja albo jakies inne zaburzenia postrzegania siebie .... Bo ja juz wygladalam bardzo chudo i niezdrowo przy 44 na 153

a ja mam 158 cm i waże 40 kg , i chciałabym przytyć ale nie moge.........

Gość konfjust aj em
wiem, co piszę, jesli ty nie rozumiesz, to ty przeczytaj moj pierwszy i kolejne posty :O

Gość taa niedobra pupa
Do niższych osób te równania żeby odjąć od wzrostu 110 się nie odnosza - zresztą to dalekie uproszczenia. Ja przy 152,5 cm, mając 50 kg wyglądałam bardzo szczupło - ale tez miałam dużo mięśni od jazdy konnej. Jakbym miała 42 kg to chyba zostałby ze mnie proch...

Gość 12345654321
taa niedobra pupa Zazdroszcze ci ja przy tej wadze wygladam jak slon i nosze z ledwoscia 36 rozmiar :(

Gość konfjust aj em
12345654321 że co? ja teraz noszę 36 a zaczęłam się odchudzać bo zaczęło 36 być na mnie zbyt opięte troszkę, bluzki...

Gość 12345654321
Autorko to moze zdradz wymiary bo szczerze ale wiele firm falszuje rozmiarowke dawne 40 albo 38 to dzisiaj 36. JA waze obecnie 46 kg w pasie 64-65 cm i rozmiar 34 natomiast przy 48-49 to juz jest 36

Gość konfjust aj em
no właśnie przytyłam i teraz mam w pasie 68 :O a z tymi rozmiarówkami to fakt, ale jak patrze, to praktycznie wszystkie bluzki różnych firm mam 36, bo 38 to już za luźne troszkę, no może teraz się 36 zrobiło bardziej do ciała, a 38 mniej luźne :(

Gość 12345654321
konfjust aj em to ci zazdroszcze ze z taka waga masz 68 w pasie :):) To fatycznie jest 36 :)

Gość konfjust aj em
bo mi w cycki i biodra idzie :classic_cool: mówię Ci, po prostu jestem ciężka taka... i dlatego dietka :)

Gość 12345654321
To sie powinas cieszyc ze masz bardzo kobieca figure. Ja stracilam troche swoj "ciekawy biust"- albo figura albo piersi

ale wiesz co jest najlepsze ty jeszcze gruba nie jesteś ale masz już zadatki i sama się tłumaczysz już przed wszystkimi bo wiesz ze masz łaknienie teraz i jeszcze przytyjesz szukasz że tak powiem usprawiedliwienia dla siebie

Gość bez urazy bo nie chce
nikomu dokpac ale jak wazyłam 56 /162 to czułam sie i wygladałam jak wieloryb ,mój przedział to 47-52 ,to jednak to 56 /156 to troche za duzo

Gość zakochana nananana
"wzrost odjąć 110" to nie jest do końca prawda, bo w takim wypadku wychodziłoby, że ważę o 5-6 kg za mało. A wcale taka chuda nie jestem.

Gość konfjust aj em
campari "bo wiesz ze masz łaknienie teraz i jeszcze przytyjesz szukasz że tak powiem usprawiedliwienia dla siebie " ja mam łaknienie? JA SZUKAM USPRAWIEDLIWIENIA??????????? :O:O:O ty chyba nie czytałaś postów, tylko tytuł tematu :O